- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.941
bende varımmm :) ilişkide doğumu tetiklio diolar bnm adam hayatta yaklaşmaz bana 30da yasak gelmişti isterseniz bi araştırın :)Canim ikimizde doguma takmisiz sanirim kafayi. Napsakta dogursak bi an once
:)))
Hayırlı zamanda gelirler inşallahBnmde 40larda ama düzenliydi. Doktor sn hissediyormusn diye sordu bnde Evet sancim agrim var dedim tmm şiddetlenirse gel dedi şiddetlensede dogsa bi an once
Doğumdan önceki gün bi enerji geliyormuş. Seninkinin daha gelmeye niyeti yok anlaşılan. 41'i bulacaksın gibi görünüyo dediğin gibi.Hayırlı zamanda gelirler inşallah
Benimki az daha dursun değil ıkınmak ayağa kalkacak halim yok :)
Herkes aynı durumda demek ki :)Hayırlı zamanda gelirler inşallah
Sorma çok yordu bu ay bni :) birde bn ignede kullaniyordum dün biraktm zaman geçmeden hemen olsun diye istiyorm o yüzden hayırlısı :) ilişki dene istersen bnde denicem diyomda halim yokCanim ikimizde doguma takmisiz sanirim kafayi. Napsakta dogursak bi an once
:)))
eve mi dönceksin hastanede yatmaya devam mı ediceksinHayırlı zamanda gelirler inşallah
bende çalıştım doğurmazsn korkma :) ne kdr kaldıBenim gibi 37. Haftanın sonuna kadar çalışmaya devam eden var mı? Son güne kadar çalışıyorum. Madalya verecekler yakında :) O değil de okulda doğuracağım diye korkuyorum :)
Senden bunu duymak güzel olduKızlar uykusuz geceleri sezaryanı dogumu onu bunu hiiiccc düşünmeyin.bebislerin sevgisi o kadar muhtesem bir duygu ki hicbiri gözünüze gelmiyo.
Nst miz düzeldi çok şükür
Şimdide midemi üşütmüşüm istifar istifar mahvoldum
Kendinize dikkat edin kızlar son zamanlarda hasta olmak çok kötü
Ayni durumdayim son ayda bas agrisi korkuttu beni baska kimsede yokmu diye bakiniyodum sende de var demek... cok feci halde hemdeMide yanmasi ve müthis bir baş agrisiyla yine gece nöbetindeyim
Benim gibi 37. Haftanın sonuna kadar çalışmaya devam eden var mı? Son güne kadar çalışıyorum. Madalya verecekler yakında :) O değil de okulda doğuracağım diye korkuyorum :)
Denemeye calistim desem. Ama yapamadim benimde halim yok vallaSorma çok yordu bu ay bni :) birde bn ignede kullaniyordum dün biraktm zaman geçmeden hemen olsun diye istiyorm o yüzden hayırlısı :) ilişki dene istersen bnde denicem diyomda halim yok
Benim doktorda iliskiye gir dedi ama bu halde ha deyince olmuyor ki zooorr biz doguramiycaz kesin icimizee kalcak bu bebekler:)bende varımmm :) ilişkide doğumu tetiklio diolar bnm adam hayatta yaklaşmaz bana 30da yasak gelmişti isterseniz bi araştırın :)
Ayni durumdayim son ayda bas agrisi korkuttu beni baska kimsede yokmu diye bakiniyodum sende de var demek... cok feci halde hemde
Dur canım sende kimin bebeği kalmista bizimki kalsın icerde sabır ve dua ile kurtulcaz inşaallahBenim doktorda iliskiye gir dedi ama bu halde ha deyince olmuyor ki zooorr biz doguramiycaz kesin icimizee kalcak bu bebekler:)
Ama daha erken sanki ya. Cok erken girdik bulanima bir hafta daha bekleyelim bi
Insallah canimDur canım sende kimin bebeği kalmista bizimki kalsın icerde sabır ve dua ile kurtulcaz inşaallah
Beklicez o zamn mecbur:)Denemeye calistim desem. Ama yapamadim benimde halim yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?