2017 EKİM Anne adayları

Kizlae ağrılarınız nasil bnm cok değişik agrilarim var bugn hc gecmiyo bazen siddetleniyo ama o şiddetlenen zamanları takip edemiyom gece takip ettm ama duznsizdi ay bunlar yalancı sancı ise gerçeğini dusunemiyom.. tuvaletin varmis gbi karnim agriyo ve belim agriyo karnımın içi agriyo aciyo resmen ve yuruyemiyorum . Ağrıyı anlatamiyomda :/

Kizlae ağrılarınız nasil bnm cok değişik agrilarim var bugn hc gecmiyo bazen siddetleniyo ama o şiddetlenen zamanları takip edemiyom gece takip ettm ama duznsizdi ay bunlar yalancı sancı ise gerçeğini dusunemiyom.. tuvaletin varmis gbi karnim agriyo ve belim agriyo karnımın içi agriyo aciyo resmen ve yuruyemiyorum . Ağrıyı anlatamiyomda :/
Bende senin gibi düşünüyorum yatamıyorum oturamıyorum dediğin gibi bunlar yalanciysa gerçeğini tahmin edemiyorum allahtan sola yatıyorum ama sağ tarafımı hiç hissetmiyorum ağrıdan

Ben ne zaman uzun süre telefonla (hoparlör açık uzak tutmama rağmen) konuşsam sonrasında çok çatladığımı gözlemledim, çok şaşırdım. Yanmadan ziyade karın yüzeyimde hafif acılar hissediyordum. O anlarda kalkıp sürdüm ama işte. Aman napalım bebişlerimizin canı sağ olsun. Birinde de öyle okumuştum, basket maçına gitmiş çok gürültü varmış, eve geldiğinde farketmiş ki karnı çatlak dolu.
Bir de Yabancı modellerin çatlamamak için 8aylıkken Doğum yaptıklarını okudum. Demekki herkeste çatlaklar son ayda atağa kalkıyor
Günaydın canim
Vay be bu soylediklerini de ilk defa duydum ama bide onla mucadele edecek halim kalmadi zaten napalim yavrularin cani saolsun onlardan hatira olsun ( desemde hâlâ acayip kafaya takiyorum moralim bozuluyo :( ) bende kreme yaga bi dunya para döktüm ama.duzenli kullanmadim. Demekki nasipte catlamak varmis. Herseyi kontrol altina alarak 9 ay ilerlemek cok zormus yahuu hic böyle hayal etmemiştim

Bende senin gibi düşünüyorum yatamıyorum oturamıyorum dediğin gibi bunlar yalanciysa gerçeğini tahmin edemiyorum allahtan sola yatıyorum ama sağ tarafımı hiç hissetmiyorum ağrıdan
Demi ama dogumda neler cekecegiz kim bilir. En kötü gecem dün gece idi bunlar belirti belkide yakında doğum olur.

Nst miz düzeldi çok şükür
Şimdide midemi üşütmüşüm istifar istifar mahvoldum
Kendinize dikkat edin kızlar son zamanlarda hasta olmak çok kötü

40 larda çıkıyor ama düzensiz zaten 80 lere kadar çıkması gerekiyormuş
Benim 41 i bulur heralde
Bnmde 40larda ama düzenliydi. Doktor sn hissediyormusn diye sordu bnde Evet sancim agrim var dedim tmm şiddetlenirse gel dedi şiddetlensede dogsa bi an once

Bnmde 40larda ama düzenliydi. Doktor sn hissediyormusn diye sordu bnde Evet sancim agrim var dedim tmm şiddetlenirse gel dedi şiddetlensede dogsa bi an once
Canim ikimizde doguma takmisiz sanirim kafayi. Napsakta dogursak bi an once
:)))

Back