- 3 Eylül 2013
- 296
- 199
- 303
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #28.921
Normal doğumu çok istiyorum bakarsan ama fazla riske atamam bisi olur korkusu oluyo hele bi hafta bekleyelm inslh olur bu arada :)
Inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal doğumu çok istiyorum bakarsan ama fazla riske atamam bisi olur korkusu oluyo hele bi hafta bekleyelm inslh olur bu arada :)
Sagol canm.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.Ohh mis kokuluna kavuştun. Senin gibi Hasretle bekleyenler kavuştuğu zaman daha çok seviniyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin analı babalı büyütsün
O saate çok ayakta oldmda burda olmuyordmSeni bu saatte burda gorur muyduk topraam :):)))
Gözün aydın canim hadi bizim yerimizede öpüp kokla güzelliğiÇok şükür kizimda bende iyiyiz kızlar hepinize teşekkür ederim
Bende senin gibi düşünüyorum yatamıyorum oturamıyorum dediğin gibi bunlar yalanciysa gerçeğini tahmin edemiyorum allahtan sola yatıyorum ama sağ tarafımı hiç hissetmiyorum ağrıdanKizlae ağrılarınız nasil bnm cok değişik agrilarim var bugn hc gecmiyo bazen siddetleniyo ama o şiddetlenen zamanları takip edemiyom gece takip ettm ama duznsizdi ay bunlar yalancı sancı ise gerçeğini dusunemiyom.. tuvaletin varmis gbi karnim agriyo ve belim agriyo karnımın içi agriyo aciyo resmen ve yuruyemiyorum . Ağrıyı anlatamiyomda :/
Günaydın canimBen ne zaman uzun süre telefonla (hoparlör açık uzak tutmama rağmen) konuşsam sonrasında çok çatladığımı gözlemledim, çok şaşırdım. Yanmadan ziyade karın yüzeyimde hafif acılar hissediyordum. O anlarda kalkıp sürdüm ama işte. Aman napalım bebişlerimizin canı sağ olsun. Birinde de öyle okumuştum, basket maçına gitmiş çok gürültü varmış, eve geldiğinde farketmiş ki karnı çatlak dolu.
Bir de Yabancı modellerin çatlamamak için 8aylıkken Doğum yaptıklarını okudum. Demekki herkeste çatlaklar son ayda atağa kalkıyor
Demi ama dogumda neler cekecegiz kim bilir. En kötü gecem dün gece idi bunlar belirti belkide yakında doğum olur.Bende senin gibi düşünüyorum yatamıyorum oturamıyorum dediğin gibi bunlar yalanciysa gerçeğini tahmin edemiyorum allahtan sola yatıyorum ama sağ tarafımı hiç hissetmiyorum ağrıdan
Ayni soru benim kafamda da donup duruyorBiz birtaneyi doğurup çıkamadık annelerimiz ne yapıyordu koy yerinde işten güçten halden anlayan da yokmuş
Ayni soru benim kafamda da donup duruyorBiz birtaneyi doğurup çıkamadık annelerimiz ne yapıyordu koy yerinde işten güçten halden anlayan da yokmuş
Geçmiş olsun canm. Sancilarn ne alemdeNst miz düzeldi çok şükür
Şimdide midemi üşütmüşüm istifar istifar mahvoldum
Kendinize dikkat edin kızlar son zamanlarda hasta olmak çok kötü
O saate çok ayakta oldmda burda olmuyordmtopram çok kötüym mahvoldum 10 gundur
Gozun aydin canim :) allah anali babali güzel bahtli buyutsunÇok şükür kizimda bende iyiyiz kızlar hepinize teşekkür ederim
40 larda çıkıyor ama düzensiz zaten 80 lere kadar çıkması gerekiyormuşGeçmiş olsun canm. Sancilarn ne alemde
Bnmde 40larda ama düzenliydi. Doktor sn hissediyormusn diye sordu bnde Evet sancim agrim var dedim tmm şiddetlenirse gel dedi şiddetlensede dogsa bi an once40 larda çıkıyor ama düzensiz zaten 80 lere kadar çıkması gerekiyormuş
Benim 41 i bulur heralde
Canim ikimizde doguma takmisiz sanirim kafayi. Napsakta dogursak bi an onceBnmde 40larda ama düzenliydi. Doktor sn hissediyormusn diye sordu bnde Evet sancim agrim var dedim tmm şiddetlenirse gel dedi şiddetlensede dogsa bi an once