2017 EKİM Anne adayları

Kizlar daha günleriniz var sabredinnn :) doguranlar da icerde oldugu zaman daha rahatsin emin ol diyolar :) cok da seyyyetmediyin heheh :):)
Onlara bakma sn :lülülü: son günlerin tadını çıkar diyolr hayırdır ölüyormuym ?? :KK12: o konuşanların hepsi 2.cocugu yapiyo madem çocuk öcü niye yapiyon tekrar. :KK11:

Benim doktorda iliskiye gir dedi ama bu halde ha deyince olmuyor ki zooorr biz doguramiycaz kesin icimizee kalcak bu bebekler:)
Ama daha erken sanki ya. Cok erken girdik bulanima bir hafta daha bekleyelim bi
daha vaktimiz var sakin olalım :) kuzen 40ı doldurdu ay gelmedi gelmedi derken hiç sancısı yokken nişanı geldi açılması başladı sancısı yok açılma artmayacak diye suni verdiler 2 3 saatte doğuruverdi

daha vaktimiz var sakin olalım :) kuzen 40ı doldurdu ay gelmedi gelmedi derken hiç sancısı yokken nişanı geldi açılması başladı sancısı yok açılma artmayacak diye suni verdiler 2 3 saatte doğuruverdi
Beklemekten baska caremiz yok napalim stres yapip iyice geciktirmeyelim.
Bizim bebekler ekim bebegi olcak sanirim :)

ya benim karnım gurulduyo resmen çorap giyiyorum terlik giyiyorum dışarda artk terlik değil ayakkabı giyiyorum üstüme oturduğumda pike alıyorum daha da üşütmüyorumdur heralde nedem geçmio bu karnımda ki bağırsaklarımdaki huzursuzluk :(

Doğumdan önceki gün bi enerji geliyormuş. Seninkinin daha gelmeye niyeti yok anlaşılan. 41'i bulacaksın gibi görünüyo dediğin gibi.

İnşallah gelir o enerji :)
41 garanti gibi hiç sancım falan yok benim

eve mi dönceksin hastanede yatmaya devam mı ediceksin

Bu akşam çıktım bi sevinçle geldim ama çıkmasam daha iyiydi sanki
Halsizlikten ölüyorum

Benzer durum bende de var, havalar serinledi ama bizi ates basiyo cam kapi acik takiliyoruz o da carpiyo sanirim ondan....

Olabilir
Bana yemek dokundu gibi sanki
Birde diş ağrım başladı
Kullandığın bi ağrı kesici varmı
Parol içsemmi acaba

İnşallah gelir o enerji :)
41 garanti gibi hiç sancım falan yok benim

Bu akşam çıktım bi sevinçle geldim ama çıkmasam daha iyiydi sanki
Halsizlikten ölüyorum

Olabilir
Bana yemek dokundu gibi sanki
Birde diş ağrım başladı
Kullandığın bi ağrı kesici varmı
Parol içsemmi acaba
Ben parolu gayet kullaniyorum gripten beri. Doktor kendi verdi. İcebilirsin sanirim o yuzden.

ya benim karnım gurulduyo resmen çorap giyiyorum terlik giyiyorum dışarda artk terlik değil ayakkabı giyiyorum üstüme oturduğumda pike alıyorum daha da üşütmüyorumdur heralde nedem geçmio bu karnımda ki bağırsaklarımdaki huzursuzluk :KK43:
Canim benimde bağırsaklarımda rahatsizligim vardi. Ishal gibi agrilarim olsun ve ara ara ishal olmamda buna dahil. Dogum yaklaştığı icin diyorlar. Bebek buyudukce sigamiyormus. Bagirsaklara baski yapiyormus o yuzden olurmus diye okudum. Bilmem dogru bilmem yanlis.

Cumartesiden beri var bende de gece gunduz bir an gecmiyo anlamadim:KK43: biraz sanirim usutme de var isin icinde cunku sac diplerim omuzlarim felan da agriyo ama gebeligin etkisi de belli tabi. Tansiyon kontrolu yapiyomusun

Aynen benim de omuzlarim ve boynumda da var ya tansiyonum hep normal 12 8 11 7 tansiyon alakasi yok da usutme bende de var gibi sıkı biseyle baglayinca biraz rahatliyo

37 arti ikideyim Burdaki doktorlar gozumu korkuttu benim su an 3.5 kilosu ama benimki hayirlisi insallah sag salim dogar
Aglamaktan gozlerim sisti cok uzuluyorum
Hayirlisi

ya benim karnım gurulduyo resmen çorap giyiyorum terlik giyiyorum dışarda artk terlik değil ayakkabı giyiyorum üstüme oturduğumda pike alıyorum daha da üşütmüyorumdur heralde nedem geçmio bu karnımda ki bağırsaklarımdaki huzursuzluk :KK43:
Aynı şey bendede var hatta ishal gbiym doğuma yakın bağırsaklar hareketlenirmis . Hatta ishal doğum belirtisiymis annemde dedi ishal durunca doğum başlar diye .

Back