2017 EKİM Anne adayları

Kızlar yaa benim göğüsler çok cılız sanki. İlk aylardaki doluluk hissi sızlama vs hiç bişey yok. Geçen aya kadar uçlarında biraz yağlı süt gibi bişey birikiyordu kuruyordu bende lansinoh sürdüm kurulukla beraber yağlı süt kalıntıları da olmaz oldu. İki gün kaldı sezaryene, sütüm olmazsa diye ödüm kopuyor kafamdan çıkaramıyorum.

Kızlar yaa benim göğüsler çok cılız sanki. İlk aylardaki doluluk hissi sızlama vs hiç bişey yok. Geçen aya kadar uçlarında biraz yağlı süt gibi bişey birikiyordu kuruyordu bende lansinoh sürdüm kurulukla beraber yağlı süt kalıntıları da olmaz oldu. İki gün kaldı sezaryene, sütüm olmazsa diye ödüm kopuyor kafamdan çıkaramıyorum.
sütün düşmanı stres ztn canım takma ona illa ki gelir sütün sezaryende geç gelio diolsr ama bnm kuzenin hemen geldi çocukta öyle bi yapıştı ki memeye ilk kez emdiğine inanamamıştm :) inşallah bol bol besleyici sütlerimiz olsun

sütün düşmanı stres ztn canım takma ona illa ki gelir sütün sezaryende geç gelio diolsr ama bnm kuzenin hemen geldi çocukta öyle bi yapıştı ki memeye ilk kez emdiğine inanamamıştm :) inşallah bol bol besleyici sütlerimiz olsun
Âmin inşaAllah. Doğum sırasında hepimiz için dua edicem bol bol besleyici sütlerimiz olsun hemen inşaAllah

Kızlar uykusuz geceleri sezaryanı dogumu onu bunu hiiiccc düşünmeyin.bebislerin sevgisi o kadar muhtesem bir duygu ki hicbiri gözünüze gelmiyo.
Ohh mis kokuluna kavuştun. Senin gibi Hasretle bekleyenler kavuştuğu zaman daha çok seviniyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin analı babalı büyütsün

Çatlaklar vücuda bağlı bence istediğini sür çatlarsa çatlar annem diyor zamanımızda krem mi vardı hiç çatlamamış ben de ona çekmişim bir iki küçük çatlağım oldu

Bu gece nobetteyiz yine. Sıfır uyku. Uyumam gereken yerde uyuyamiyorum. Uyumamam gereken yerde uykum geliyo. Vücut iyice şaşırdı kendini :)

Az kaldı aglicam neremin agridigida bellisiz uyuyom sanciyla uyaniym gittikçe zorlaşıyor ... Tuvaletm geldi gbi hissediyorum hemn gidiyorum ama az az geliyo :(

Az kaldı aglicam neremin agridigida bellisiz uyuyom sanciyla uyaniym gittikçe zorlaşıyor ... Tuvaletm geldi gbi hissediyorum hemn gidiyorum ama az az geliyo :(
Artık böyle dediğin gibi ağrı var ama elimizden birşey gelmiyor az kaldı allahin izniyle hayırlı bir şekilde hepimiz atlatcaz bu günleri zaten yarımız doğum yaptı

Back