- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #28.901
Bnde 36da çatladmevet bendd 36 37de çatladm die duydum hep arkadaşlardan kuzenlerden gerçekten bende 36da çatladm
![KK50 :KK50: :KK50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde 36da çatladmevet bendd 36 37de çatladm die duydum hep arkadaşlardan kuzenlerden gerçekten bende 36da çatladm
sütün düşmanı stres ztn canım takma ona illa ki gelir sütün sezaryende geç gelio diolsr ama bnm kuzenin hemen geldi çocukta öyle bi yapıştı ki memeye ilk kez emdiğine inanamamıştm :) inşallah bol bol besleyici sütlerimiz olsunKızlar yaa benim göğüsler çok cılız sanki. İlk aylardaki doluluk hissi sızlama vs hiç bişey yok. Geçen aya kadar uçlarında biraz yağlı süt gibi bişey birikiyordu kuruyordu bende lansinoh sürdüm kurulukla beraber yağlı süt kalıntıları da olmaz oldu. İki gün kaldı sezaryene, sütüm olmazsa diye ödüm kopuyor kafamdan çıkaramıyorum.
Âmin inşaAllah. Doğum sırasında hepimiz için dua edicem bol bol besleyici sütlerimiz olsun hemen inşaAllahsütün düşmanı stres ztn canım takma ona illa ki gelir sütün sezaryende geç gelio diolsr ama bnm kuzenin hemen geldi çocukta öyle bi yapıştı ki memeye ilk kez emdiğine inanamamıştm :) inşallah bol bol besleyici sütlerimiz olsun
Ohh mis kokuluna kavuştun. Senin gibi Hasretle bekleyenler kavuştuğu zaman daha çok seviniyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin analı babalı büyütsünKızlar uykusuz geceleri sezaryanı dogumu onu bunu hiiiccc düşünmeyin.bebislerin sevgisi o kadar muhtesem bir duygu ki hicbiri gözünüze gelmiyo.
Haklısın canım, Allah hayırlısıyla kurtarsınAynen öyle valla herturlusu zor doğum büyükler boşuna Allahım kurtarsn demiyo yani doğumun herturlusu zor bnm ameliyattan aslında anestezi den korkum var hayırlisi olsn inslh.
Artık böyle dediğin gibi ağrı var ama elimizden birşey gelmiyor az kaldı allahin izniyle hayırlı bir şekilde hepimiz atlatcaz bu günleri zaten yarımız doğum yaptıAz kaldı aglicam neremin agridigida bellisiz uyuyom sanciyla uyaniym gittikçe zorlaşıyor ... Tuvaletm geldi gbi hissediyorum hemn gidiyorum ama az az geliyo![]()
Valla mide yanması bu gece bendede var ama kendimi mutfaktan da alamıyorum habire yicen bir şey ler arıyorum
Hayirlisi ile doğsaydo biArtık böyle dediğin gibi ağrı var ama elimizden birşey gelmiyor az kaldı allahin izniyle hayırlı bir şekilde hepimiz atlatcaz bu günleri zaten yarımız doğum yaptı
Gecms olsn canm gözün aydın . :)Çok şükür kizimda bende iyiyiz kızlar hepinize teşekkür ederim
Çok şükür kizimda bende iyiyiz kızlar hepinize teşekkür ederim
Gecms olsn canm gözün aydın . :)