2017 EKİM Anne adayları

Bnmde 40larda ama düzenliydi. Doktor sn hissediyormusn diye sordu bnde Evet sancim agrim var dedim tmm şiddetlenirse gel dedi şiddetlensede dogsa bi an once
Hayırlı zamanda gelirler inşallah
Benimki az daha dursun değil ıkınmak ayağa kalkacak halim yok :)

Benim gibi 37. Haftanın sonuna kadar çalışmaya devam eden var mı? Son güne kadar çalışıyorum. Madalya verecekler yakında :) O değil de okulda doğuracağım diye korkuyorum :)

Canim ikimizde doguma takmisiz sanirim kafayi. Napsakta dogursak bi an once
:)))
Sorma çok yordu bu ay bni :) birde bn ignede kullaniyordum dün biraktm zaman geçmeden hemen olsun diye istiyorm o yüzden hayırlısı :) ilişki dene istersen bnde denicem diyomda halim yok :KK45:

Kızlar merhaba bende 2 hafta önce hastane de yatmadan 2 gün önce bebeğimn hareketleri ni çok güzel hissediyor düm ama hastane ye yattıktan sonra hiç hissetmiyorum resmen günde 2 kere zorla belki oda geceleri düşünmekten korkudan hiç uyuyamiyorum yarın doktor kontrolüm var alırsa sezeryan a al diycem gerçekten bu şekilde çok zor ya korkudan hiç bisey yapamıyorum sizin bebislerinizin hareketleri nasıl ya

Benim gibi 37. Haftanın sonuna kadar çalışmaya devam eden var mı? Son güne kadar çalışıyorum. Madalya verecekler yakında :) O değil de okulda doğuracağım diye korkuyorum :)

Ben dayanamadım canım 36. haftamda izne ayrılmak zorunda kaldım uyum haftası başlayınca gözüm yemedi açıkçası.. 4 haftalık izin aktarabilicem sadece gerisi de rapor artık napalım..:) maşallah sen iyi dayanmışsın..:)

Sorma çok yordu bu ay bni :) birde bn ignede kullaniyordum dün biraktm zaman geçmeden hemen olsun diye istiyorm o yüzden hayırlısı :) ilişki dene istersen bnde denicem diyomda halim yok :KK45:
Denemeye calistim desem. Ama yapamadim benimde halim yok valla:deli:

bende varımmm :) ilişkide doğumu tetiklio diolar bnm adam hayatta yaklaşmaz bana 30da yasak gelmişti isterseniz bi araştırın :)
Benim doktorda iliskiye gir dedi ama bu halde ha deyince olmuyor ki zooorr biz doguramiycaz kesin icimizee kalcak bu bebekler:)
Ama daha erken sanki ya. Cok erken girdik bulanima bir hafta daha bekleyelim bi

Benim doktorda iliskiye gir dedi ama bu halde ha deyince olmuyor ki zooorr biz doguramiycaz kesin icimizee kalcak bu bebekler:)
Ama daha erken sanki ya. Cok erken girdik bulanima bir hafta daha bekleyelim bi
Dur canım sende kimin bebeği kalmista bizimki kalsın icerde sabır ve dua ile kurtulcaz inşaallah

Back