2017 EKİM Anne adayları

Arkadaslar 37. Haftada bebekleriniz kac kilo yada kiloydu 3 kilo yzeri normalmi sozce ?
3300du gayette normal dedi bna 38+2 de de 3500 çıktı tahmini bu kiloda doğar dedi doktor da gayet iyi bi kilo bnce 2bucuk ile 4 kilo arası normal kabul ediliyor.

3300du gayette normal dedi bna 38+2 de de 3500 çıktı tahmini bu kiloda doğar dedi doktor da gayet iyi bi kilo bnce 2bucuk ile 4 kilo arası normal kabul ediliyor.
Biz derslerde 2 bucuk ile 3 bucuk arasi normal diye isledik ama bilemiyorum tabi :)) bende 35 haftamdayim ve bebis 2 bucuk olmus yeni ne kadarlik dogar bilemiyorum sanki biraz kucuk dr anormal bisey demedi normal haftasinda gidiyor dedi ama insallah oyledir :)

İnsallaaah saglikli sihatli dogarlar insallah
Allahin izniyle
Canim sen niye uzuyorsun ki kendini 37. Haftandasin ve 3 kilonun uzerinde eger haftan ile uyumlu olamasa dr der zaten onde gidiyor diye. Stres ve uzuntu sutun olusumunu engelliyor lutfen bunu dusun hersey olacagi sekilde olacak zaten eger dert edecek bi durum varsa (ki bence yok) dua et onemli olan saglikli olmasi bu zamana kadar geldik ne kaldi ki surada :)

Biz derslerde 2 bucuk ile 3 bucuk arasi normal diye isledik ama bilemiyorum tabi :)) bende 35 haftamdayim ve bebis 2 bucuk olmus yeni ne kadarlik dogar bilemiyorum sanki biraz kucuk dr anormal bisey demedi normal haftasinda gidiyor dedi ama insallah oyledir :)

Normaldir cunku bana biraz iri bi bebek dedi

Canim sen niye uzuyorsun ki kendini 37. Haftandasin ve 3 kilonun uzerinde eger haftan ile uyumlu olamasa dr der zaten onde gidiyor diye. Stres ve uzuntu sutun olusumunu engelliyor lutfen bunu dusun hersey olacagi sekilde olacak zaten eger dert edecek bi durum varsa (ki bence yok) dua et onemli olan saglikli olmasi bu zamana kadar geldik ne kaldi ki surada :)
Tskler insalah
Ama ben su an baska bi ulkeye geldim ve hersey yabanci
Anlasmak dil olsa bile zor oluyo
Gebelik sekerinden dolayi bi alet vericekler kanima bakicam gunde 4 kere
Turkiyede hersey normaldi 32. Hafta 2.2 kiloydu doltor cok iyi demisti
Hersey ybanci bide doktorlar boyle diyince cok uzuldum
Hayirlisi insallah saglikli sihhatli dogar

Tskler insalah
36+0 da 3065 gr di. Doktorum normal dedi arkadaslarin da dedigi gibi 2,5 ile 3,5 arasi normal kalbul ediliyor zaten.

Bebekler bildigim 38 e kadar aliyor kiloyu sonra cok cok yavasliyoe kilo alimi. E genellikle 3-3500 dogdugunu dusunursek bebeklerin gayet makul bir rakam bu durumda

Aynen benim de omuzlarim ve boynumda da var ya tansiyonum hep normal 12 8 11 7 tansiyon alakasi yok da usutme bende de var gibi sıkı biseyle baglayinca biraz rahatliyo
Bende surekli olcuyorum hamileligin basindan beri 10/5 11/6 ydi bir suredir ara ara 12/7 13/8 gormeye basladim cok az goruyorum ama tirstim tansiyonmu scaba diye

Aynı şey bendede var hatta ishal gbiym doğuma yakın bağırsaklar hareketlenirmis . Hatta ishal doğum belirtisiymis annemde dedi ishal durunca doğum başlar diye .
ya bana demir hağı dokunuodu ztn bide magnezyumu günde 2 kere içtiğimden beri oda dokunuo dayanamıyorum die bi ishalim yok ama tuvalete çıktığımda kıvam ishal şeklimde ama şu bi kaç gündür karnımdan da acayip sesler geliyo gurluo resmen sanki dediğin gibi hastalıktan ishal olmuşum gibi

Tskler insalah
gebelik şekeri çıksa bile diyet fln yaparsın az bi vakit kaldı ztn neden stres yapıosun belki onların cihazları daha ii veya daha kötüdür hangi ülkedesin birde yurtdışında yaşayan bi arkadaş ultrason ölçümlerinin kemdi ortalamalarına göre hesaplandığını söylemişti mesela almanlar iri olduğundan minyon bi aile isen ordaki ultrasonda bebek çok ufak diyebilşyolarmış çünkü kendi standartlarıyla ksrşılaştırıolarmış

gebelik şekeri çıksa bile diyet fln yaparsın az bi vakit kaldı ztn neden stres yapıosun belki onların cihazları daha ii veya daha kötüdür hangi ülkedesin birde yurtdışında yaşayan bi arkadaş ultrason ölçümlerinin kemdi ortalamalarına göre hesaplandığını söylemişti mesela almanlar iri olduğundan minyon bi aile isen ordaki ultrasonda bebek çok ufak diyebilşyolarmış çünkü kendi standartlarıyla ksrşılaştırıolarmış
Evwt olabilir amerikadayim insallah oyledir
Normal olmasini cok isterim
Hakkimizda hayirlisi

Evwt olabilir amerikadayim insallah oyledir
Normal olmasini cok isterim
Hakkimizda hayirlisi
Tskler

Bn de 4 üzerine iri bebek deniliyor diye biliyorm.. :KK45: seninkinin kilosu bulur bnce 38 39a kadr 3 ile 3bucuk arasni ;)

ya bana demir hağı dokunuodu ztn bide magnezyumu günde 2 kere içtiğimden beri oda dokunuo dayanamıyorum die bi ishalim yok ama tuvalete çıktığımda kıvam ishal şeklimde ama şu bi kaç gündür karnımdan da acayip sesler geliyo gurluo resmen sanki dediğin gibi hastalıktan ishal olmuşum gibi
Kız bnm de aynı ishal degilm surekli gitmiyom ama gidince ishal şeklinde. Bağırsaklardan surekli ses geliyo . Bi huzursuzm yani. Bisi mi dokunuyor doğumn yaklaştığından mi bilmiyorum artık . :) Bugn 9 ayı bitirdik canm bakalm ne kadr alicak 10.aydan :)

Eklentiler

• Screenshot_20170927-080402.png
    Screenshot_20170927-080402.png
    188,6 KB · Görüntüleme: 45
Back