- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #28.881
Sür canım inş kimsenin olmaz gerçektenİnslh kimsenin olmasn ya çok kötü biseymis o . Bnde düzenli sürmeye calisiyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sür canım inş kimsenin olmaz gerçektenİnslh kimsenin olmasn ya çok kötü biseymis o . Bnde düzenli sürmeye calisiyorm
Hastane çıkışındaki her şey geniş oldu canım bebişlerin kilosu normalse bile yine genişKizlar saglik ocagina geldim bi bebek vardi yeni dogmus. Kontrole gelmisdi ya o kadar kucuktu ki kilosu 2900 du. Ama minicikti.
O aldigimiz atletler zibinlarin icine bebeklerimizden iki tane girer resmen.
Bide duygulandim gozlerim doldu![]()
Aynen canm bugn bnde düzenli sanci çıktı aama az sancılar 30larda faln şiddetli hale gelince doğum başlar diyo doktor hatta haftaya kadr dogurmazsan pazartesi gel dedi :) bi dogaydi iyidiYalan valla canim ne erken gelmesii kesin gecikicek biliyorum.
Normal dogumun en kotu yanı bu bekleyis suresi ya zatenn.![]()
Bugn bna sezeryan istiyorsan perşembe yapalm dedi yok dedm normal istiyorum o zamn iğneyi birakalim bugn dedi bugn vurmadm iğne haftaya pazartesi tekrar gidicem duruma gore sezeryan isteyebilirm haftaya..Sür canım inş kimsenin olmaz gerçekten
Hayırlısı olsun senin için canım ve bebişin için ,Sezaryanı ben istemedim ilk gün köyüydü dikişler ağrılar falan şimdi birazcık daha iyiyim normal doğum yapanlar biraz daha erken iyileşiyor ikisi de zor velhasılBugn bna sezeryan istiyorsan perşembe yapalm dedi yok dedm normal istiyorum o zamn iğneyi birakalim bugn dedi bugn vurmadm iğne haftaya pazartesi tekrar gidicem duruma gore sezeryan isteyebilirm haftaya..
Aynen öyle valla herturlusu zor doğum büyükler boşuna Allahım kurtarsn demiyo yani doğumun herturlusu zor bnm ameliyattan aslında anestezi den korkum var hayırlisi olsn inslh.Hayırlısı olsun senin için canım ve bebişin için ,Sezaryanı ben istemedim ilk gün köyüydü dikişler ağrılar falan şimdi birazcık daha iyiyim normal doğum yapanlar biraz daha erken iyileşiyor ikisi de zor velhasıl
Kizlarr benimde bugun bi zihnim karmaşık duygu düşünceler saman gibiyim yaa. Buda doğumdan bir iki gün önce böyle olurmusya bilinç bulanıklığı o mu acaba yoksa evimi birakip ailemin yanına baska sehre geldim ondanmi anlamadimBana dua edin erken dogurayim hayirlisiyla valla oğlumda büyük tasiyamiyom artik sanki psikolojik ve fiziksel çöküntüde hissediyorum kendimi . Birde 3 4 günde resmen catir catir catladim buna yapacak bisey varmiki vok az zamanda oldu ve derinlesti anlayamadim
Sağlıkla inşallahKızlar sezeryana giriyorum bebegimin boynuna kordon dolanmis lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Aynen öyle valla herturlusu zor doğum büyükler boşuna Allahım kurtarsn demiyo yani doğumun herturlusu zor bnm ameliyattan aslında anestezi den korkum var hayırlisi olsn inslh.
Hiçbir şeye tahammülüm yok benim de şu sıra. Çok fena bunaldım. Telefon çalmasın kafamı dinleyeyim istiyorum ki sen evinden de uzakmışsın çok normal ruh halin.Kizlarr benimde bugun bi zihnim karmaşık duygu düşünceler saman gibiyim yaa. Buda doğumdan bir iki gün önce böyle olurmusya bilinç bulanıklığı o mu acaba yoksa evimi birakip ailemin yanına baska sehre geldim ondanmi anlamadimBana dua edin erken dogurayim hayirlisiyla valla oğlumda büyük tasiyamiyom artik sanki psikolojik ve fiziksel çöküntüde hissediyorum kendimi . Birde 3 4 günde resmen catir catir catladim buna yapacak bisey varmiki vok az zamanda oldu ve derinlesti anlayamadim
Psikolojik fizyolojik biyolojik çöküntü ... Evet bende çöktüm bittim artık.
Aynen kizlar. Lohusalık psikolojisine erken girdik galiba. Hayrolsun inşallah.Hiçbir şeye tahammülüm yok benim de şu sıra. Çok fena bunaldım. Telefon çalmasın kafamı dinleyeyim istiyorum ki sen evinden de uzakmışsın çok normal ruh halin.
Bende son bir haftaya kadar her iki tarafımda sadece iki parmakla kapatılacak yerde çatlağım vardı. Bu hafta hissettiğim acılar sonunda bugün avuçlarımla bile kapatamadım çatlak bölgeyihep yağladım ama oldu işte napalım. Doğumdan sonra sürmek için kantaron yağı aldım o geçiriyor diyorlar görücez
bende bugün biraz yürüyüş çömelme bacak açma fln bişiler yaptım videolara bakıp dizlerim biraz açıldı yaa çok şükür demek 2 aydır yatmaktan hamlamışım şu rahim ağzı kısalmasından sebep kendimi dinlenmeye almasaydım çok daha rahat olurdum eminimBugn bna sezeryan istiyorsan perşembe yapalm dedi yok dedm normal istiyorum o zamn iğneyi birakalim bugn dedi bugn vurmadm iğne haftaya pazartesi tekrar gidicem duruma gore sezeryan isteyebilirm haftaya..
bnmde bi tarafta 3 diğer tarafta 2 tane minicik var ama bugün acayip yanıo yan taraflarım bile kesin çatlaklar ilerleyecekHiçbir şeye tahammülüm yok benim de şu sıra. Çok fena bunaldım. Telefon çalmasın kafamı dinleyeyim istiyorum ki sen evinden de uzakmışsın çok normal ruh halin.
Bende son bir haftaya kadar her iki tarafımda sadece iki parmakla kapatılacak yerde çatlağım vardı. Bu hafta hissettiğim acılar sonunda bugün avuçlarımla bile kapatamadım çatlak bölgeyihep yağladım ama oldu işte napalım. Doğumdan sonra sürmek için kantaron yağı aldım o geçiriyor diyorlar görücez
Normal doğumu çok istiyorum bakarsan ama fazla riske atamam bisi olur korkusu oluyo hele bi hafta bekleyelm inslh olur bu arada :)Bence normal doğumu dene sonuna kadar
Evet doğumunda guzl geçerdi . Amannn yasayacagin varmis işte. :) Bundan sonra hergun yap acil bnde bugn çok yurudum herlde çok kötü çatı ve kalça kemiklerm agriyo vajinaya baskı çok fena beldeki agrimda gittikçe artıyor .bende bugün biraz yürüyüş çömelme bacak açma fln bişiler yaptım videolara bakıp dizlerim biraz açıldı yaa çok şükür demek 2 aydır yatmaktan hamlamışım şu rahim ağzı kısalmasından sebep kendimi dinlenmeye almasaydım çok daha rahat olurdum eminim
Bencede sonuna kadar normal dogumu dene canim.Bugn bna sezeryan istiyorsan perşembe yapalm dedi yok dedm normal istiyorum o zamn iğneyi birakalim bugn dedi bugn vurmadm iğne haftaya pazartesi tekrar gidicem duruma gore sezeryan isteyebilirm haftaya..
Dua edin bana ya inslh 1 hafta içinde olur doğumum :)Bencede sonuna kadar normal dogumu dene canim.
Aynen kizlar. Lohusalık psikolojisine erken girdik galiba. Hayrolsun inşallah.Mavikelebek0134 evet canim ya cok moralim bozuldu 5 6 gün önce hic yoktu simdi kirmizi iri ve derin nasil bu kadar hizli oldu acaba belki bunlarda bizi ruhen etkiledi. Yavrularimizi kucaklasak da gecse hepsi. Bende yag kremler surdum ama yine catladi kantaronda alayim bakalim artik umudum yok ama icimde kalmasin bari napimm
Ben ne zaman uzun süre telefonla (hoparlör açık uzak tutmama rağmen) konuşsam sonrasında çok çatladığımı gözlemledim, çok şaşırdım. Yanmadan ziyade karın yüzeyimde hafif acılar hissediyordum. O anlarda kalkıp sürdüm ama işte. Aman napalım bebişlerimizin canı sağ olsun. Birinde de öyle okumuştum, basket maçına gitmiş çok gürültü varmış, eve geldiğinde farketmiş ki karnı çatlak dolu.bnmde bi tarafta 3 diğer tarafta 2 tane minicik var ama bugün acayip yanıo yan taraflarım bile kesin çatlaklar ilerleyecek
evet bendd 36 37de çatladm die duydum hep arkadaşlardan kuzenlerden gerçekten bende 36da çatladmBen ne zaman uzun süre telefonla (hoparlör açık uzak tutmama rağmen) konuşsam sonrasında çok çatladığımı gözlemledim, çok şaşırdım. Yanmadan ziyade karın yüzeyimde hafif acılar hissediyordum. O anlarda kalkıp sürdüm ama işte. Aman napalım bebişlerimizin canı sağ olsun. Birinde de öyle okumuştum, basket maçına gitmiş çok gürültü varmış, eve geldiğinde farketmiş ki karnı çatlak dolu.
Bir de Yabancı modellerin çatlamamak için 8aylıkken Doğum yaptıklarını okudum. Demekki herkeste çatlaklar son ayda atağa kalkıyor