2017 EKİM Anne adayları

O rahatsizligi biliyorum canim 2 arkadasim yasadi. Biri 37. Haftada dogum yapti biri 39 cokda erken diil. Ama kasintidan uyuyamadilar yaralari oldu fln. Ihmal etme daha baslangicta sanki belki caresi vardir.bende oyle bi sikayet yok ama sadece ellerim sisiyor geceleri ve uyusuyor hafiften

Bnm arkadaşım dediğin gibi cok kaşınıyordu canım. Doktora gitti bazı kan testleri yaptılar gebelik kolestazı olduğu ortaya cıktı ve dediğin gibi ilaçla engelleyip bekletebildikleri kdar beklettiler bebeği ve 37. Haftada aldılar. Eğer kaşıntın gerçekten coksa muhakkak doktora danış ihmal etme derim

naptın nasl oldun rahim ağzında açılma fln yok dimi leke geldi diince bnm de hiç şikayetim yoktu 30. haftada doktora gittim rahim ağzı kısalması başlamıştı mesela bazı şeyler hemen belirti vermio sen çok dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. Gittin mi hastaneye

Gittiğim acildeki doktor çok panik yaptırdı bana ultrasona giriyorum ben makineye güvenmiyorum nst ye bağlanıyorum ben makineye güvenmiyorum dedi durdu alttan muayene için çok zorladı ebe gerçekten canımı çok yaktı ve bebeğime bir şey olacak diye korkumdan çok sıktım kendimi ağladım resmen çocuk gibi.. şu an bi şikayetim yok çok şükür doktora da birazdan gidicem tahlil sonuçlarını almaya.. olmazsa bir daha ultrasona nst ye alır içim rahat eder en azından..

Çok gEçmiş olsun.artık yaklaşıyoruz hayırlısıyla kolay ve sağlıklı bir şekilde atlatalım inşallah.

Çok gEçmiş olsun.artık yaklaşıyoruz hayırlısıyla kolay ve sağlıklı bir şekilde atlatalım inşallah.

Amin inşallah.. bu arada gittiğim özel hastaneyi aradım yarın yarım gün çalışıyormuş doktorlar ama hepsi yok normalde 5 kadın doğumcu var 2 tanesi orda olacakmış bilginiz olsun..

Yara yapıcak kadar kaşınmıyor ama bende uyuyamıyorum. normaldede hep uyanıyorum bide kaşıntı girince işin içine kolonyayla fln idare ediyorum

Çok değil ama rahatsız ediyor. geceleri olmasa bide.

Araba kullanmama izin vermiyorlar ben de kuzenimin uyanmasını bekledim gece geç geldik ya bişey diyemedim.. şimdilik iyiyim çok şükür birazdan gidicem..
Evde tansiyon aleti varsa sık sık kontrol et canım. Önemli bir durum yoktur inşaAllah. Sakin kalmaya çalış. Dr. ların bazısı cins oluyor gerçekten. Kontrole gidene kadar istirahat et.

Selam kızlar. Uzun zamandır yazmiyordum ama uzaktan takip ediyorum. Bugün kontrolüm vardı. 34+3 deyiZ. Kilomuz 2647 gr olmuş. Bir hafta önden gidiyor dedi. Gecmiste operasyon gecirdigim icin Sezeryan olacağım da kesinleşti. Hayirlisi olsun artık. Herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.

Canım çok geçmiş olsun. İnş devam etmez..
Kızlar bende hiç iyi değilim, devamlı karnım taş gibi Ankaraya geleli, sancım oluyor. Hareketlerini takip ediyorum ama bugün duramazsam acile gitmeyi düşünüyorum. Büyük şehirde de nereye gitmeli bilmiyorum çok moralim bozuluyor. İnşAllah eylülün 15 ine kadar falan dururlar.

Canım maşallah çok iyi, seninle aynıyız. Sen Ankaradamıydın? Güvenemi gidiyordun? Bende olmazsa gideyim bi diyorum

Bütün devlet hastanelerindeki kadın dogumculardan muhakkak 1 doktor nöbetçi oluyo.hangi saatte gidersen git eger dogum başlamışsa ciddi bisey varsa hastane doktora haber veriyo doktor hastaneye geliyo.ama nst istedigin zaman cektirirsin.zaten orda ceken ebeler de nst sonucuna göre ya doktora haber veriyo ya da bisey yok diyorlar.

Gecmis olsun canm.söylediğin seyler ciddiye alınacak belirtiler.bence bugün farklı doktor da olsa muhakkak görün.

Alt ve ust sgpt leri diyorsun sanirim karaciger enzimleri.

Benim gebeligin basinda yuksek cikmisti 30. Haftada testler tekrarlansi normale inmis. Karaciger enzimleri hamilelikte bir miktar yukselebiliyor, evet erken dgoum gereken durumlar oluyor ama bildigim kadariyla bahsettigin yukselmelerde degil. Normal degerin en az iki kati kadar olmasi gerekiyor acil mudehale olmasi icin.

Tavsiyem kendine bu aksam enginar yemegi yap guzelce, haftada 2 defa tuketmeye calis 2 hafta sonra testi tekrarla goruesun normale inmis olur.

Doktorun zaten yorumlayacaktir ama korkmana gerek oldugunu sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…