2017 EKİM Anne adayları

Arkadaşlar bayram tatili dolayısıyla hastanelerin acil bölümleri mi çalışıyor kontrole nasıl gidiyorsunuz yada gideceksiniz. Kadın dogum bölümünde kontrol için doktor varmıdır? Benim biraz kafam karıştı da konu açsam kimse cevap yazmaz diye açmadım. Bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Canım düğünden çıkıp gittik hastaneye kıyafetim hiç müsait değildi.. ayrıca eşim görevde ilçede yani annemde kalıyorum misafirler var kadın benimle ilgilenemez dedim..:KK43: bi de bu gittiğim devlet hastanesi ben kendi doktorum olsun istiyorum salı gününe kadar da yok o nasıl olacak bilmiyorum ya..
şikayetlerin decam ederse mutlaka önlemini al canım bak çoğumuz erken doğum tehditi altındayız bi şekilde artk bebekler çok ağırlaştı kendini de yorma hamilrsin sen bebeğinden önemli hiç bişey yok şuab

Arkadaşlar bayram tatili dolayısıyla hastanelerin acil bölümleri mi çalışıyor kontrole nasıl gidiyorsunuz yada gideceksiniz. Kadın dogum bölümünde kontrol için doktor varmıdır? Benim biraz kafam karıştı da konu açsam kimse cevap yazmaz diye açmadım. Bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.
uykusuz her geceee :)

evet poliklinikler kapalı canım nöbetçi kadın doğumcu kalıo hastanelerde hatta bnm hastane arefe de kapalıymış şanslıyım bayram süresince kendi doktorum nöbetçi özel hastaneye gidiyorum bu arada

Özel hastanelerde druna bağlı izinli değilse randevu vardır,devlet hastanelerinde standart muayene olduğunu düşünmüyorum, bir sıkıntın mı var rutin kontrol için mi soruyorsun?

Özel hastanelerde druna bağlı izinli değilse randevu vardır,devlet hastanelerinde standart muayene olduğunu düşünmüyorum, bir sıkıntın mı var rutin kontrol için mi soruyorsun?
Rutin kontrol için son haftalar oldugu için çocuğun saglıgını tehlikeye atmak istemiyorum her perşembe kontrole gidiyordum bu hafta çok kafam karıştı gitmeyip hareketlerini takip edeyim diyorum bir yandan da Allah korusun birşey olurda anlayamazsam diyorum.

zafrina89 zafrina89 yarın iş yok mu kuzum uyusanaaa :halay:
yok yavrum 30 ağustos yaaa arefe de yarım gündü orayı da bağladık boşunamı bayram tatilinş bekliyorum dedim :D iş artk 5 eylülde başlıo ayrıca bn çok uykucuyum normalde dönmekten mi diim dönememekten mi diim uykuda tutmuo ki diyolsrdı son aylar anne vücudu kendini uykusuzluğa hazırlar diye hiç inanmıyodum bnm gibi bi uyku manyağının uyuyamayacağına :D

uykusuz her geceee :)

evet poliklinikler kapalı canım nöbetçi kadın doğumcu kalıo hastanelerde hatta bnm hastane arefe de kapalıymış şanslıyım bayram süresince kendi doktorum nöbetçi özel hastaneye gidiyorum bu arada
Teşekkür ederim. Ben de öyle oldugunu sanıyorum. Hiç aklıma gelmedi bayram tatili sonradan taş gibi düştü resmen. Özele gitmem gerekir degil mi ki ordaki doktorum da eminim tatilde en son kontrolde nezaman geliyim dediğimde şaka yollu geçiştirmişti bir ay sonra gelirsin diye. Devlet hastanesine gitsem bir problemim olmadıgı için acilde ne işim var kabul bile etmezler belki.

kizlar naber:) haftasonu esim grip olmustu sagolsun bana satti 2 gundur ruh gibi dolaniyorum ihlamue bal limon ama hic fayda etmedi bugun dotkrumu aradim parol alabilirsin dedi 34 haftadir ilk defa vitamin ve kan haplari disinda bir ilac ociyorum ama cok iyi geldi cidden dunya varmis dedim! Sizde ne var ne yok? İyice az kaldi geri sayimdayiz cok heyecanliiii

Teşekkür ederim. Ben de öyle oldugunu sanıyorum. Hiç aklıma gelmedi bayram tatili sonradan taş gibi düştü resmen. Özele gitmem gerekir degil mi ki ordaki doktorum da eminim tatilde en son kontrolde nezaman geliyim dediğimde şaka yollu geçiştirmişti bir ay sonra gelirsin diye. Devlet hastanesine gitsem bir problemim olmadıgı için acilde ne işim var kabul bile etmezler belki.
bizim devlette nöbetçi kadın doğumcu yok sanırım doğum hastanesine mi gitmek gerekir acaba sen istersen devam ettiğin hastanenin nöbetçi kasın doğumcusuna bç uğra çok az vaktin kalmış ztn bayrmı atlatıp kendş doktorubla güven iç inde sağlıkla kolaylıka kucağına alırsın inşallah yavrunu

kizlar naber:) haftasonu esim grip olmustu sagolsun bana satti 2 gundur ruh gibi dolaniyorum ihlamue bal limon ama hic fayda etmedi bugun dotkrumu aradim parol alabilirsin dedi 34 haftadir ilk defa vitamin ve kan haplari disinda bir ilac ociyorum ama cok iyi geldi cidden dunya varmis dedim! Sizde ne var ne yok? İyice az kaldi geri sayimdayiz cok heyecanliiii
:) geçmiş olsunn o parol bi bende işe yaramadı bende gebeliğin ilk zamanları bi hastalanmıştm başımda çatlıodu hastalıktan parol bir iki içtim bi işe yaramadı daha da içmemiştim doktor vitaminli ağrı kesicili fln bi serum taktırmıştı başka da ilaç kullanamamıştm bi 2 3 hafta da fln iileşmiştim :) dikkat et kendşne de çabuk toparla

:) geçmiş olsunn o parol bi bende işe yaramadı bende gebeliğin ilk zamanları bi hastalanmıştm başımda çatlıodu hastalıktan parol bir iki içtim bi işe yaramadı daha da içmemiştim doktor vitaminli ağrı kesicili fln bi serum taktırmıştı başka da ilaç kullanamamıştm bi 2 3 hafta da fln iileşmiştim :) dikkat et kendşne de çabuk toparla
Aslinda hic ilac icme taraftari segilim ama konu grip olunca korkuyorum ilerlerse diye bebise de gecme ihtimali var allah korusun... sirf o yuzden aliyorum bende cok iyi sonuc verdi parol ya vucudum cok fazla ilac tanimadigindan ise yaradi ya da yarayasi gedo bilmiyom:)

bizim devlette nöbetçi kadın doğumcu yok sanırım doğum hastanesine mi gitmek gerekir acaba sen istersen devam ettiğin hastanenin nöbetçi kasın doğumcusuna bç uğra çok az vaktin kalmış ztn bayrmı atlatıp kendş doktorubla güven iç inde sağlıkla kolaylıka kucağına alırsın inşallah yavrunu
Sagolun öyle olur İnşallah :) dediğiniz gibi uğramaktan fayda var. Ben hiç böyle hesaplamamıştım :) sizede kolaylıkla hayırlı doğumlar inşallah. Ve bu uykusuzluklar çoğalarak devam ediyor. İki üç saatte bir uyanıyorum mesela tuvalete falan da degil öylesine saga sola bakınıp geri yatıyorum :)

Son düzenleme:
Bende klasik oldu 2 saatte bir uyaniyorum ve 5 yada 6dan sonra uyuyamiyorum. 2 saatte bir lavaboya gidip su icip yatiyrm kisir dongu gibi. Bazende uyuyamiyrm boyle.

Ben de 1 haftadir sersem gibiyim bana erken mi geldi bu uykusuzluk aglicam artikk ya uyumak istiyorum:(

Kızlar birsey sorucam son zamanlarda kan testi yaptiran varmi aranizda. Alp degeri kac çıktı. Benim yuksek çıkmış 126 uzerinden 138. Alp yuksekligi karacigerdeki problem yuzunden oluyormus ve kaşıntı ile belli ediyormus. Geceleri surekli ayaklarim bacaklarim kasiniyo. Bir tanıdık kaşıntı yuzunden doktora gitti karaciğer rahatsızlığı yüzünden erken dogum yaptırdılar sezeryanla almışlar. O geldi aklima korktum. Sizde durumlar nasil. Sizinde kaşıntı falan varmı

İnşallah daha ciddi şeyler olmaz salıya kadar canım, olanlardan annenlere de haber verdin değil mi, acil bir şey olursa onların da bilgisi olursa iyi olur. Ben cesaret edemezdim, düğün de olmuş bitmiş Allah mesut etsin, dediğin şeyler ciddi görünüyor yarın kontrole gidince yaz canım tekrar, habersiz bırakma.

Nöbetçi doktor ben 8 e kadar burdayım dedi.. annemde kalıyorum zaten canım şehir dışından gelen kuzenim bıraktı dün hastaneye sağ olsun.. bizim araba da var da ailem artık sen kullanma diyor ne olur ne olmaz.. eşimin burda olmaması o kadar kötü zamana denk geldi ki kimseye minnet etmek istemiyorum eşim olsa şu an giderim yani..:( şikayetim yok çok şükür bebiş kıpır kıpır..:KK200::nazar: sonuç almaya gidicem sadece.. tansiyon yüksek çıkınca preeklampsi den şüphelendi inşallah sandığı gibi değildir..​

şikayetlerin decam ederse mutlaka önlemini al canım bak çoğumuz erken doğum tehditi altındayız bi şekilde artk bebekler çok ağırlaştı kendini de yorma hamilrsin sen bebeğinden önemli hiç bişey yok şuab

Eşim yanımda yok ya boynum bükük sanki o olsa daha farklı olur her şey.. annemin de zavallı kadın dün cümbür cemaat gittik hastaneye şehir dışından gelen kuzenler eşleri filan baya kalabalıktık.. hamd olsun bi şikayetim yok şimdilik inşallah daha da olmaz canım..

Back