2017 EKİM Anne adayları

Canım maşallah çok iyi, seninle aynıyız. Sen Ankaradamıydın? Güvenemi gidiyordun? Bende olmazsa gideyim bi diyorum
Evet canım ankaradayim. Devlet Hastanesi olarak Etlik Zübeyde Hanım hastanesine gidiyorum Ozel hastane olarak da Eryaman hastanesine gidiyorum. Bugün ordayım işte doğum nerde olur bilmiyorum :) Etlik doğum daha yakın geliyor ama

Evet canım ankaradayim. Devlet Hastanesi olarak Etlik Zübeyde Hanım hastanesine gidiyorum Ozel hastane olarak da Eryaman hastanesine gidiyorum. Bugün ordayım işte doğum nerde olur bilmiyorum :) Etlik doğum daha yakın geliyor ama
Bende etlik doğumun aciline gitsem bakarlar mı acaba? Bazen dayanamayacak gibi oluyorum. Başka ilden geldim biliyosun doğum için. Doktorum özel olduğu için tıpta yapacak ama bayram arası ulaşamazsam devlete giderim

Kızlar birsey sorucam son zamanlarda kan testi yaptiran varmi aranizda. Alp degeri kac çıktı. Benim yuksek çıkmış 126 uzerinden 138. Alp yuksekligi karacigerdeki problem yuzunden oluyormus ve kaşıntı ile belli ediyormus. Geceleri surekli ayaklarim bacaklarim kasiniyo. Bir tanıdık kaşıntı yuzunden doktora gitti karaciğer rahatsızlığı yüzünden erken dogum yaptırdılar sezeryanla almışlar. O geldi aklima korktum. Sizde durumlar nasil. Sizinde kaşıntı falan varmı
Canm ben gecen hafta kan testi yaptrdm.doktor zaten özellikle alt ve ast karaciğer degerlerime baktı.ilginçtir ben diğer gebeligimde gebelik koleztazı yasadm dedigin sekilde geceleri el ge ayakta siddetli kaşıntı oluyo.sadece hafifletici bi hap veriyolar o da ise yaramıyor pek.saatlerce kasiniyorsun.tahammülsüz bi kaşıntı vücudum yara bere icinde kalmıştı.bikac gece 10 dk bile uyuyamamistm.7.aymdam doguma kadar kasinmistim.geceleri uykusuz kaldigin icin erkenden izne ayrıldım gündüz parca parca uyuyordm.gece de oturup çılgınlar gibi sabaha kadar kasiniyordm.nornalde bu rahatszlk bi kadında çıkınca bütün gebeliklerde tekrarlar.ama binlerce şükür bu gebeligimde henüz başlamadı.gebelik zaten zor ama 9 ay cektiginle bu kaşıntyla geçen bir hafta denk diyebilirim.seninki ins. Kolestaz degildir.oysa bile bikac haftada yavaş yavaş artiyo kaşıntı seninki arttı diyebe kadar dogum olur zaten.

Canım çok geçmiş olsun. İnş devam etmez..
Kızlar bende hiç iyi değilim, devamlı karnım taş gibi Ankaraya geleli, sancım oluyor. Hareketlerini takip ediyorum ama bugün duramazsam acile gitmeyi düşünüyorum. Büyük şehirde de nereye gitmeli bilmiyorum :KK43: çok moralim bozuluyor. İnşAllah eylülün 15 ine kadar falan dururlar.
Ins durur canm.bence magnezyum kullanabilirsin kasılmalara iyi gelir.bir de cok rahatsz oluyorsan herhangi bi devlet hastanesinde acile gidip nst cektir.icin rahatlar.

Ins durur canm.bence magnezyum kullanabilirsin kasılmalara iyi gelir.bir de cok rahatsz oluyorsan herhangi bi devlet hastanesinde acile gidip nst cektir.icin rahatlar.
Öyle yapacağım canım, korkudanda gitmek istemiyorum :) doğuma falan alırlar diye. Psikolojim garip 2 gündür. Soda içiyorum, efermag alıyorum 1 tane ama 2 alacak gibiyim.

Evde tansiyon aleti varsa sık sık kontrol et canım. Önemli bir durum yoktur inşaAllah. Sakin kalmaya çalış. Dr. ların bazısı cins oluyor gerçekten. Kontrole gidene kadar istirahat et.

Tansiyon aleti yok canım idrarda da bir sorun çıkmadı çok şükür yarın kendi doktoruma gidicem inşallah..

Canım çok geçmiş olsun. İnş devam etmez..
Kızlar bende hiç iyi değilim, devamlı karnım taş gibi Ankaraya geleli, sancım oluyor. Hareketlerini takip ediyorum ama bugün duramazsam acile gitmeyi düşünüyorum. Büyük şehirde de nereye gitmeli bilmiyorum :KK43: çok moralim bozuluyor. İnşAllah eylülün 15 ine kadar falan dururlar.

Acile bi gittim gitmez olaydım valla 3 tane kadın peş peşe geldi doğuma doktor onlarla ilgilenmekten benim yüzüme hiç bakmadı neredeyse.. çok kötü bir zamana denk geldi ya.. hayırlısıyla hayırlı bir zamanda alalım kucağımıza bebislerimizi inşallah..

Gecmis olsun canm.söylediğin seyler ciddiye alınacak belirtiler.bence bugün farklı doktor da olsa muhakkak görün.

Canım ya acildeki doktorlar yüzüne bakmıyor insanın bugün gittim hatta acil doğuma gelenler vardı onlarla ilgilendi herkes bi sonucu bile yarım saate gösterdim enfeksiyon var dedi gönderdi.. yarın kendi doktorum yarım gün çalışıyormuş ona gidicem inşallah ara ara kasılmalarım oluyor yarına kadar bi sorun olmaz umarım..:(

Selam kızlar. Uzun zamandır yazmiyordum ama uzaktan takip ediyorum. Bugün kontrolüm vardı. 34+3 deyiZ. Kilomuz 2647 gr olmuş. Bir hafta önden gidiyor dedi. Gecmiste operasyon gecirdigim icin Sezeryan olacağım da kesinleşti. Hayirlisi olsun artık. Herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.
MaşaAllah canım bebişine de sana da.
Geçmişte ne operasyonu geçirdin acaba. Batında kesik falan mı var

Bende etlik doğumun aciline gitsem bakarlar mı acaba? Bazen dayanamayacak gibi oluyorum. Başka ilden geldim biliyosun doğum için. Doktorum özel olduğu için tıpta yapacak ama bayram arası ulaşamazsam devlete giderim
Canim bence git. Ben Etlik'ten memnunum açıkçası. Doğum Hastanesi olduğu için orası daha çok ağır basıyor kendi dogumumda. Bakarlar niye bqkmasinlar.

Canim benim trafik kazasından dolayi kalcam kirilmisti. Platin taktılar hala duruyor. Doktor kalça cikikligi operasyonlarında bile normal doğumu onermiyoruz dedi. Sen de yapamazsin dedi.
Çok geçmiş olsun canım. Bebeğin ve sen sağlıklı olun da Doğum şekli önemli değil. İyi tarafı netleştirmiş olmak. Tarih verdi mi peki

Çok geçmiş olsun canım. Bebeğin ve sen sağlıklı olun da Doğum şekli önemli değil. İyi tarafı netleştirmiş olmak. Tarih verdi mi peki
Saol.canım. Eger kilosu böyle devam ederse 38. Haftadan itibaren herhangi bi Tarih olabilir dedi. Yani 24 eylül ve sonrası gibi artık nasip :) ben belki biraz Tombik olsun diye 39 u beklerim bi aksilik olmazsa :))

Kızlar damağımda bi şişlik var disim agirmiyor ama çok rahatsizim. 20lik yarı gömülü bi disim vardı ondan dolayi oldu kesin. Yarına gecmezse dr gidicem :(

IMG_3283.PNG
Kızlar bu hafta bebek odasını tamamlıcam eşyalarını alıcam ama şu yönden kafam çok karışık anne yanı artı bebek odası mı alsam yoksa sadece yanıma anne yanı alıp odasına da şifonyer ile dolabını mı alsam diye düşünüyorum alıcagım anne yanı odaya da koyulabılır modeli şöyle

Eki Görüntüle 2039393 Kızlar bu hafta bebek odasını tamamlıcam eşyalarını alıcam ama şu yönden kafam çok karışık anne yanı artı bebek odası mı alsam yoksa sadece yanıma anne yanı alıp odasına da şifonyer ile dolabını mı alsam diye düşünüyorum alıcagım anne yanı odaya da koyulabılır modeli şöyle
Çok tatlıymış canım. Odanın ölçülerine göre sen daha iyi bilirsin canım. Fiyat olarak da karşılaştırabilirsin. Yatağını sonra ayrı alsan ne kadara gelecek, şimdi takımla beraber alsan ne kadara gibi...
Biz anne yanı aldık yatak odamıza. Bebeğimin odasına dolap aldık. Şuan orda L koltuk ve dolabı var. Bebeği görmeye gelen olduğu zaman görmek isteyeni o odaya alır anne yanını da oraya getiririm hem yatak odama girmemiş olurlar, hem de bebeğim için havalandırma sıkıntısı olmaz diye düşündüm. Malum kış bebesi olucak. Anne yanımız tekerlekli bu arada. İlerleyen aylarda L koltuğu çıkarıp büyük yatak yapıcam

Back