2017 EKİM Anne adayları

O kağıdı bende duydum ne zamandır almak istiyorum unutuyorum hep. Ya böyle azar azar sızarda farketmezsek diye korkuyorum. Topikte bu kağıdı kullanan var mı acaba :110:
Korkularımız kucağımıza alana kadar bitmeyecek ki zaten. Her kontrole gidişimde suyu kalmamış dicek dr diye ödüm kopuyor. İlgisi var mı bilmem ama Hareketleri herzamanki gibi mi diye sürekli takipteyim. Öyle rahatlıyorum.
Az kaldı haftada bir kontrollerde daha rahat oluruz sanırım.

Korkularımız kucağımıza alana kadar bitmeyecek ki zaten. Her kontrole gidişimde suyu kalmamış dicek dr diye ödüm kopuyor. İlgisi var mı bilmem ama Hareketleri herzamanki gibi mi diye sürekli takipteyim. Öyle rahatlıyorum.
Az kaldı haftada bir kontrollerde daha rahat oluruz sanırım.
Bizim günümüz aynı
Ben haftada bir kontrole başladım
Sen ne kadar süreyle gidiyorsun

37+0'da canım. Ben de bugün 32'yim.çalışabilir raporu aldım. Öyle söylediler. Tam 5 hafta sonra gel çalışamaz raporu vereyim dedi.
Günaydın hanımlar,

Size birşey sorucam ben şuan çalışıyorum 34+0 haftalığım. 37de izne çıkmam gerekiyor ya. 37+6 bittiğinde mi yok 37+0 da mı izne çıkmış olmam gerekiyor. Kafam karıştı biri beni aydınlatsın :)

Havuç suyu evet iyi diyorlar var mı bu mevsimde havuç? Kilosu boyu iyi dedi, hâlâ ters dönmesi de çok düşük ihtimal dedi doktor
Canm hc bi bilgm yok hazır satılıyor olabilir ama bi araştır istersen. Dönmezse sezeryanla alinr ya napcan :)

35 den sonra her hafta demişti doktorum
Kendisi izne çıktı başka doktora gittim oda haftaya yine gel dedi
Ben de su anda 2 haftada 1 gidiyorum.doktor birdahaki kontrolden sonra haftalk görüşelim dedi.35 te kontrole gidecem sonra haftalk.ben diger gebelikte 37.de ve sonrasnda haftada 2 defa gidiyordm.

benim 3 seneye yakın hic cıkmadı ama doktor baskı altına alır vucut virus hala durur dedi hamilelikte bagısıklık dustugu icin aktif olabilirmis ..herzaman lezyon olmasına gerek yokmus virusun aktif oldugunu anlamak icin hatta dogumdan 2 ay sonra test yapıp bakalım dedi tehlikeye atmamak icinde sezeryan diyor bu konuda doktorlar farklı fikirde kimisi lezyon yoksa bulasmaz diyo kimisi yinede risk var diyor belki bende normal desem yapar ama ben garanti altına almak istiyorum
Benim doktorum da aynı düşüncede :KK51:
Olasılık bile yeter bence

Ahahaaaa yazık bebelerimize be :KK70: yerim koca kafalarını ben :anne:

Kendimize eziyet ediyoruz işte en güzel günleri ne gerek var?
Bak ne yazıyor takvimimde
XXO663.png

Canım bu hangi program çok güzel detaylı anlatmış

Arkadaşlar çok kötü bi gece geçirdim.. neyse buna da şükür diyelim.. öğlen kahverengi lekem vardı akşam da kuzenimin düğününde ayakta kalmaktan sanırım açık pembe leke gelsi.. panik oldum acile gittim.. doktor ultrasona aldı bi sorun yok ama karnın sertleşmiş bu doğum belirtisi olabilir bi de alttan bakalım dedi korktum..:( korka korka kabul ettim çıktım o çatala ebe geldi afedersiniz elini bi soktu kendimi çok kastım rahat bırak bakamıyorum dedi yapamadım canım aşırı çok yandı muayene edemiyorum dedi gitti..:( nst ye bağlandım sancı çıktı.. doktor geldi sancı var ben yatış öneriyorum dedi istemiyorum dedim bi kağıt imzaladım eve geldim.. tansiyonum yüksek çıktı idrar ve kan tahlili verdim sabah gidip alıcam şikâyetlerim devam ederse sabah yatışımı yaparsınız dedim..:( doğru mu yaptım artık bilmiyorum..

Arkadaşlar çok kötü bi gece geçirdim.. neyse buna da şükür diyelim.. öğlen kahverengi lekem vardı akşam da kuzenimin düğününde ayakta kalmaktan sanırım açık pembe leke gelsi.. panik oldum acile gittim.. doktor ultrasona aldı bi sorun yok ama karnın sertleşmiş bu doğum belirtisi olabilir bi de alttan bakalım dedi korktum..:KK43: korka korka kabul ettim çıktım o çatala ebe geldi afedersiniz elini bi soktu kendimi çok kastım rahat bırak bakamıyorum dedi yapamadım canım aşırı çok yandı muayene edemiyorum dedi gitti..:KK43: nst ye bağlandım sancı çıktı.. doktor geldi sancı var ben yatış öneriyorum dedi istemiyorum dedim bi kağıt imzaladım eve geldim.. tansiyonum yüksek çıktı idrar ve kan tahlili verdim sabah gidip alıcam şikâyetlerim devam ederse sabah yatışımı yaparsınız dedim..:KK43: doğru mu yaptım artık bilmiyorum..
Geçmiş olsun canım da kahverengi lekenin üstüne pembe leke, üstüne nst de sancı, dr yatış önermiş, ben olsam hastanede kalırdım bu gece. Yalnız değilsin değil mi? Gelmişsin artık istirahat etmeye çalış

Geçmiş olsun canım da kahverengi lekenin üstüne pembe leke, üstüne nst de sancı, dr yatış önermiş, ben olsam hastanede kalırdım bu gece. Yalnız değilsin değil mi? Gelmişsin artık istirahat etmeye çalış

Canım düğünden çıkıp gittik hastaneye kıyafetim hiç müsait değildi.. ayrıca eşim görevde ilçede yani annemde kalıyorum misafirler var kadın benimle ilgilenemez dedim..:( bi de bu gittiğim devlet hastanesi ben kendi doktorum olsun istiyorum salı gününe kadar da yok o nasıl olacak bilmiyorum ya..

Canım düğünden çıkıp gittik hastaneye kıyafetim hiç müsait değildi.. ayrıca eşim görevde ilçede yani annemde kalıyorum misafirler var kadın benimle ilgilenemez dedim..:KK43: bi de bu gittiğim devlet hastanesi ben kendi doktorum olsun istiyorum salı gününe kadar da yok o nasıl olacak bilmiyorum ya..
İnşallah daha ciddi şeyler olmaz salıya kadar canım, olanlardan annenlere de haber verdin değil mi, acil bir şey olursa onların da bilgisi olursa iyi olur. Ben cesaret edemezdim, düğün de olmuş bitmiş Allah mesut etsin, dediğin şeyler ciddi görünüyor yarın kontrole gidince yaz canım tekrar, habersiz bırakma.

Back