2017 EKİM Anne adayları

bende 85 giyiyorum artık nefes alamıyorum göğüslerim ağrımıyor artık benim ama çok sertleştiler ya :KK43:
90 beden alıcam sanırsam veya agraf alırım olmadı

Agraf falan bana mısın demedi... Süytende boş yer kalmadığı için :dondurma: Bu arada bana da abla diyebilirsin canım benim yaşım 33 :eek: Sanırım en büyük benim burda yaw:KK14:

Kızlar ya göğüslerim çok fena benim. Dokunamıyorum o kadar acıyo ki...:KK42: bugün daha rahat bir sütyen bakayım dedim 85 olan göğüslerim 95 olmuş:oha: 3 hafta 2 kilo vermeme rağmen bir de :110: Daha çok erken değil mi yahu... Benim gibi olan var mı?

ben varım :oops::oops:benimde normalde 75 dir ama şuan sığmıyor ve felaket ağrıyorlar gece sütyeni çıkartıp yatıyorum normalde hiç çıkarmam çünkü banada şimdiden sütyenlerim dar gelmeye başladı ama idare etmeye çalışıyorum :KK23::KK23:

Kızlar ya göğüslerim çok fena benim. Dokunamıyorum o kadar acıyo ki...:KK42: bugün daha rahat bir sütyen bakayım dedim 85 olan göğüslerim 95 olmuş:oha: 3 hafta 2 kilo vermeme rağmen bir de :110: Daha çok erken değil mi yahu... Benim gibi olan var mı?

merhaba ben Eylül annesi olucam büyük ihtimal ama kaynak yaptım buraya :dondurma:
göğüslerin acıması çook normal 12. haftadayım hala bir yere değince sıçrıyorum :eek:
şişmesi de öyle.. 84 kiloyla hamile kaldım, bir hafta 84,8 çıkıyorum bir hafta 84,1 çıkıyorum ama inanılmaz midemde ve göğsümde şişlik var .. :ruh:

Canım hayırlı olsun kaynağın :KK53: Mide bulantısı, şişkinlik, gaz ve bir o kadar da göğüs acısı var bende de :silah: Kilo bakımından dersen ben de 74 ile hamile kalmıştım dün 72 idim. Kusmaktan sanırım:kusmuk:ama bu göğüs acısı hepsinden fena yahu. Allah hepimize yardım etsin inşallah:ruh:

ben varım :oops::oops:benimde normalde 75 dir ama şuan sığmıyor ve felaket ağrıyorlar gece sütyeni çıkartıp yatıyorum normalde hiç çıkarmam çünkü banada şimdiden sütyenlerim dar gelmeye başladı ama idare etmeye çalışıyorum :KK23::KK23:
Canm sutyenlerini değiştir ama gene destekli al gebelikte ve sonrası desteksiz giyersen veya hc giymezsn göğüsler sarkiyor habern olsun . Bnm göğüs başları düğme gbi ama katlaniyorm sarkmasindansa

sağol canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin :KK36::KK36::KK36: bugün daha iyiyim bulantım yok gibi daha rahatım kabızlık için de kayısı yiyip üstüne su içiyorum o fayda etmeye başladı sanırım napalım Rabbim hayırlı hamilelik nasip etsin ama şuana kadar çok bir sıkıntım olmadı çok şükür :KK37::KK37::KK68::KK68:

Maşallah canım çok sevindim senin adına. İnsallahta olmasın bebisine kendine çok iyi bak annesi

Canim kese gorundu igneye baslatti beni clexane 0.4 ml igne baslatti seninkinin dozu kac once bana 0.6 yazmisti bugun duzeltmis onu 0.4 yapmis kagida
Coraspirn ile 0.6 çok olur canm bnm ki de 0.4 en iyisi :) çok şükür bu arada gözün aydın o nslh kalp atışlarıni da duy en yakında.

Maşallah canım çok sevindim senin adına. İnsallahta olmasın bebisine kendine çok iyi bak annesi

bakmaz mıyım canım ya valla yemediğim şeyleri yiyorum onun için yeterki tutunsun da büyüsün diye :anne::anne::anne: Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sanada nasip etsin inşallah:KK36::KK36: birde şu kalp atışlarını duysaydım :KK51::KK51:

Canm sutyenlerini değiştir ama gene destekli al gebelikte ve sonrası desteksiz giyersen veya hc giymezsn göğüsler sarkiyor habern olsun . Bnm göğüs başları düğme gbi ama katlaniyorm sarkmasindansa

yok canım ben zaten oldum olası destekli sütyen kullanıyorum hepsi destekli göğüs olmadığı için :KK70::KK70: daha şimdilik idare eder de bir ay sonar falan böyle devam ederse artık daha büyük alcam yapcak bişey :KK48::KK48::KK48:

X