- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.621
O zaman birkaçgün tutalım bebişleri :)Bizim eğer tahminlere göre tutarsa 20 ekim yıldönümümüze geliyor , oda bize hediye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman birkaçgün tutalım bebişleri :)Bizim eğer tahminlere göre tutarsa 20 ekim yıldönümümüze geliyor , oda bize hediye
Bakalım belkide çıkmak istemezlerO zaman birkaçgün tutalım bebişleri :)
İnş. Canım biran önce kalbinin attığını bile bilsem yeter duymasındaki olur içim rahat etsin yeter ama bizim dr. 8 haftadan önce görünmez dedi genelde 6 haftada duyan çok inş. Bizde yarın en azından kalbinin attığını öğrenirizBende olduğu gibi Sende de aynı netlikle duyulacaktır diye umuyorum ama canım cihaz da çok fark ettiriyor pazartesi devlet hastanesine gittim hiç bişey Yok kese gelişmiyor galiba dedi dün özele gittim sesini duyup geldik miniğimin
Senin için isteyen herkes için dua ediyorum kuzum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz hepimiz birbirimize dualarımızla destek olalım inşallahİniallah canım dua etmekten başka çare Yok zaten Allah yardımcımız olsun hepimizin sende dua et olur mu
Bi defalığına başka bi doktor mu denesen acaba çünkü benim dün 6+2 di ama duyduk çok şükür genel olarak bu haftalar çoğunluğunİnş. Canım biran önce kalbinin attığını bile bilsem yeter duymasındaki olur içim rahat etsin yeter ama bizim dr. 8 haftadan önce görünmez dedi genelde 6 haftada duyan çok inş. Bizde yarın en azından kalbinin attığını öğreniriz
Cnm çokta kanım ısınmadı zaten özel acildeydi gittiğimizde bu dr. Perşembe tekrar gelin deri bazı testler istedi onları götürücez o arada tekrar muayene eder sanırım. kendi dr. 22 Mart'a randevum varBi defalığına başka bi doktor mu denesen acaba çünkü benim dün 6+2 di ama duyduk çok şükür genel olarak bu haftalar çoğunluğun
Anladim canim Allah yardimcin olsun zor oyle cok zorlaniyorsan yapma bence esin hazir alcaksa alsin senin bol vitaminli seyler yemen lazim bu illa yemek degilki bol yesillikli salata mesela hazira dag dayanmaz bi yerde pes eder sanirim oda. Bizde de oyledir cat kapi misafir yatili misafir cok olur ama biz kalabalik aileyiz kiz kardeslerim oldugu icin her isi yapiyorlar o yonden sansliyim ama uzak olunca gidemiyorum cok 2 3 ayda bir haftalik anca cokta ozluyorum (Aileden uzak olmak zor bnce ya Allah yardımcın olsun çok özler insan.. bn rahat edemiyorum canm annemn misafiri çok olur gece yarısı yatarlar erkenden kalkarlar yatılı misafiride çok olur o yüzden gitmiyormu bakalm böyle idare ediyorum suan . Br yemek yapana kadr kusuyorum bazen 2 kere 3 günden beri boyleym kendime br melemen bile yapamıyorum
Sağol canım inşallah yarın güzel haberler veririm dualarım bu güzel duyguları yaşamak isteyenlere kimseye aratmasın kimseyi yarı yılda boyun bükük bırakmasın Allah. Sen normal ultrasondan duymuştun demi kalbiniSenin için isteyen herkes için dua ediyorum kuzum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz hepimiz birbirimize dualarımızla destek olalım inşallah
Bnde öyle düşünüyorum bugn çok kötü oldum akşam dışardan şöyle diyeceğim öyle öyle bıkacak. Salata yiyemiyorum canm ya nasıl oluyorsa salata zatn sevmem br aydr ağzıma almadm daha. Aynı bizim evde öyle küçük br kardeşim var 15 yaşında o az çok yapıyor işleri annemlede bn oraya gidersm yatamam diye düşünüyorum basımda çok dönüyor benm bakalm geçer elbet 1 aya sabredecegiz. Gurbet zor valla geneki gidebiliyorsunuz bazısı bayramdan bayrama ancak görüyor zor valla .Anladim canim Allah yardimcin olsun zor oyle cok zorlaniyorsan yapma bence esin hazir alcaksa alsin senin bol vitaminli seyler yemen lazim bu illa yemek degilki bol yesillikli salata mesela hazira dag dayanmaz bi yerde pes eder sanirim oda. Bizde de oyledir cat kapi misafir yatili misafir cok olur ama biz kalabalik aileyiz kiz kardeslerim oldugu icin her isi yapiyorlar o yonden sansliyim ama uzak olunca gidemiyorum cok 2 3 ayda bir haftalik anca cokta ozluyorum (
Kızlar mide bulantısından ölüyorum hiç bişey yiyemiyorum siz ne yiyorsunuz mide bulantısından
Anladim canim Rabbim herseyi gonlumuze gore versin Allah dagina gore kis veriyor derler ya o hesap bizim ki sabrimizi arttirsin insallahBnde öyle düşünüyorum bugn çok kötü oldum akşam dışardan şöyle diyeceğim öyle öyle bıkacak. Salata yiyemiyorum canm ya nasıl oluyorsa salata zatn sevmem br aydr ağzıma almadm daha. Aynı bizim evde öyle küçük br kardeşim var 15 yaşında o az çok yapıyor işleri annemlede bn oraya gidersm yatamam diye düşünüyorum basımda çok dönüyor benm bakalm geçer elbet 1 aya sabredecegiz. Gurbet zor valla geneki gidebiliyorsunuz bazısı bayramdan bayrama ancak görüyor zor valla .
İnslh canm . Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Anladim canim Rabbim herseyi gonlumuze gore versin Allah dagina gore kis veriyor derler ya o hesap bizim ki sabrimizi arttirsin insallah
Gayet normal canım , ablamı desem aceppp
Heyet raporu ne için lazım :)
Abla abla ablaaaa Benimde bir ablam yokkkkkDesen yeri var senden büyük kız kardeşim bile var
Aileden uzak olmak zor bnce ya Allah yardımcın olsun çok özler insan.. bn rahat edemiyorum canm annemn misafiri çok olur gece yarısı yatarlar erkenden kalkarlar yatılı misafiride çok olur o yüzden gitmiyormu bakalm böyle idare ediyorum suan . Br yemek yapana kadr kusuyorum bazen 2 kere 3 günden beri boyleym kendime br melemen bile yapamıyorum
bende 85 giyiyorum artık nefes alamıyorum göğüslerim ağrımıyor artık benim ama çok sertleştiler yaKızlar ya göğüslerim çok fena benim. Dokunamıyorum o kadar acıyo ki... bugün daha rahat bir sütyen bakayım dedim 85 olan göğüslerim 95 olmuş 3 hafta 2 kilo vermeme rağmen bir de Daha çok erken değil mi yahu... Benim gibi olan var mı?
Abla abla ablaaaa Benimde bir ablam yokkkkk