2017 EKİM Anne adayları

Ben kullanmaya başladım ara ara unutuyorum ama elimden geldiğince kullanacam inşş çatlaklar en aza indirgenir :)

Ben daha başlamadım sendemi zeytin sütü kullanıyorsun süper ben geçen gün gördüm ilk defa kullanıcam diğer kozmetiklerede bulaşmicam Kilo aldığımda kalçalarım için yurt dışından almıştım hiç bi işe yaramadılar.

Yok sadece çok çok ağırsa onu yapıyor geri kalan umrunda değil , sanki yine tam yapıcakmışım gibi bekliyor
Canım erkeklerin hepsi odun maalesef. Onları yontmak ta bize düşüyor.
Benimki de hergün ne giyeceğini bile benim kombinlememi beklerdi, gerçi ben alıştırdım.
Duygularını belli et. Ben 10dk bişey yapsam ayy biraz uzanmam lazım diyorum. Geçen evi süpürdüm lekelenmem oldu bayaa ödüm koptu. Güzel güzel konuşup anlattım en azından salonu sen al burası beni zorluyor dedim öyle öyle şimdi bütün evi süpürüyor pazarları :)
Sofrada da tabak kaldırması için ibadet sevabı diyorum (erkeğin eşine yaptığı her hizmet, harcadığı herşey sadakadır diye hadis var bu arada). Onları anlatıyorum. Yardım edince Allah razı olsun ... diyorum. Ses etmeden yapıyor böylece :)

Canım erkeklerin hepsi odun maalesef. Onları yontmak ta bize düşüyor.
Benimki de hergün ne giyeceğini bile benim kombinlememi beklerdi, gerçi ben alıştırdım.
Duygularını belli et. Ben 10dk bişey yapsam ayy biraz uzanmam lazım diyorum. Geçen evi süpürdüm lekelenmem oldu bayaa ödüm koptu. Güzel güzel konuşup anlattım en azından salonu sen al burası beni zorluyor dedim öyle öyle şimdi bütün evi süpürüyor pazarları :)
Sofrada da tabak kaldırması için ibadet sevabı diyorum (erkeğin eşine yaptığı her hizmet, harcadığı herşey sadakadır diye hadis var bu arada). Onları anlatıyorum. Yardım edince Allah razı olsun ... diyorum. Ses etmeden yapıyor böylece :)
Yahu yok , sofrayı kaldırmaya bile üşeniyor adam anlatıyorum yine anlamıyor

Bende simdilik bulanmadigim icin sadece yemek bende sofrayi o kurup topluyo onceden hic yaptirmazdim calisamaya basladigimdan beri oyle alistirdim simdi cayida o demler bulasiklari birlikte makineye atariz ve ev supurmesinide o yapar ama ben begenmedigim icin basinda dururum yonlendiririm ilk 3 ay onemli cunku uyurkende rahat etmemi saglar sagolsun ama her zaman boyle mi hayir arada isyan oluyor tabi her insanda olur bende Allah sana muhtac etmesin derim zoruna gider :KK48:
Yazık kız adama öyle deme yapıyormuş işte . Bnm mutfakta migdem çok bulaniyo genede yardm etmiyo hazirlayamiyorsan sipariş verelim diyor kıçını kaldırmıyor :KK34: yaptığı tek şey tuvaleti banyoyu yıkıyor ve arada br benle birliktetoplamis oluyor ortalığı güya.

Yazık kız adama öyle deme yapıyormuş işte . Bnm mutfakta migdem çok bulaniyo genede yardm etmiyo hazirlayamiyorsan sipariş verelim diyor kıçını kaldırmıyor :KK34: yaptığı tek şey tuvaleti banyoyu yıkıyor ve arada br benle birliktetoplamis oluyor ortalığı güya.
Cok sukur yapiyor da iste her zaman gonullu yapmasini bekliyorum benimde zoruma giden yapilcak bisey var mi diye sormamasi illa benim soylememle diye ama sizin anlattiklarinizi gorunce cok yukleniyorum galiba esime dedim :KK67:

Cok sukur yapiyor da iste her zaman gonullu yapmasini bekliyorum benimde zoruma giden yapilcak bisey var mi diye sormamasi illa benim soylememle diye ama sizin anlattiklarinizi gorunce cok yukleniyorum galiba esime dedim :KK67:
Bencede en azından deyince yapıyormuş. Bn birsey söyleyince kendimi koltuğa zor attm hele dursn diyo yapmıyor hc bnmde dakik bir insan olduğumu biliyor kendi yapmasa onu öyle birakmicam kalkicam yapıcam. En ufagndan yemk hazirlayamiyorum olmezki bn tarf etsem yapsa bn yapamam yemk diyor sni annemgilde götüreym istersen 1 ay kal diyor kendi yapmasnda ne olursa olsun.:KK43:

Nabcaz cnm ya bnde çok merakediyorum zararlı ama dayanamıyorum cumartesi gördğm bgn içim içimi yiyor yarın heyet raporu almaya gştcez muayene girişi yapılacak ultrasona alır mı acaba nie rahat değilim bn kahverengiler de yok denecek kadar az ve acık renk hale geldi
Heyet raporu ne için lazım :)

Bencede en azından deyince yapıyormuş. Bn birsey söyleyince kendimi koltuğa zor attm hele dursn diyo yapmıyor hc bnmde dakik bir insan olduğumu biliyor kendi yapmasa onu öyle birakmicam kalkicam yapıcam. En ufagndan yemk hazirlayamiyorum olmezki bn tarf etsem yapsa bn yapamam yemk diyor sni annemgilde götüreym istersen 1 ay kal diyor kendi yapmasnda ne olursa olsun.:KK43:
Oyle dese bana ben giderim valla :KK70:yok yapamiyo perisan oluyo oyle ailelerimizde uzak mallesef gurbet geliniyim :KK61:

Hosbulduk teşekkür ederim :KK54: bu arada hamilelik dönemimiz aynı hatta tarihimiz bile :) duydun mu sen kalp atışlarını?

yok canım daha duymadım sadece geçen hafta perşembe doktora gittim keseyi gördük haftaya cumartesi gidicem inşallah o zaman duyucaz kalp atışını :KK36::KK36::KK36: sen duydun mu?

yok canım daha duymadım sadece geçen hafta perşembe doktora gittim keseyi gördük haftaya cumartesi gidicem inşallah o zaman duyucaz kalp atışını :KK36::KK36::KK36: sen duydun mu?

Ben daha gitmedim dr.a 8.hafta da gitmeyi planlıyorum.. sali gunu tam 8 olcaz o zaman giderim sanırım.. insallah duyariz da haber ederim :anne:

Oyle dese bana ben giderim valla :KK70:yok yapamiyo perisan oluyo oyle ailelerimizde uzak mallesef gurbet geliniyim :KK61:
Aileden uzak olmak zor bnce ya Allah yardımcın olsun çok özler insan.. bn rahat edemiyorum canm annemn misafiri çok olur gece yarısı yatarlar erkenden kalkarlar yatılı misafiride çok olur o yüzden gitmiyormu bakalm böyle idare ediyorum suan . Br yemek yapana kadr kusuyorum bazen 2 kere 3 günden beri boyleym kendime br melemen bile yapamıyorum :KK43:

X