2017 EKİM Anne adayları

Hahahha kizlar cok guldum size:) hamile kaldigimdan beri sutyen takmak soyle dursun... hani su yarim atlet tipi var ya onlarla geziyorum. Tavsiye ederim.

Normalde 85c kup takiyordum zaten su an ne haldeler bilmiyorum

Kız yerim ben seni :KK37: Benim de aklıma geldi yarım atlet ama onda da uçları belli oluyor be kuzum. Çalıştığım için sürekli gömlek giymek zorundayım. Yarım atlet giyersem sanırım çok fenaaa bir görüntü çıkar ortaya :confused:

yok canım ben zaten oldum olası destekli sütyen kullanıyorum hepsi destekli göğüs olmadığı için :KK70::KK70: daha şimdilik idare eder de bir ay sonar falan böyle devam ederse artık daha büyük alcam yapcak bişey :KK48::KK48::KK48:
İyi bari canm bnm diğer gebeligimde sigmiyordu almistm yeni ama bunda şişmedi hepside oluyo :) bnmde göğsüm yok malesf :p

Kız yerim ben seni :KK37: Benim de aklıma geldi yarım atlet ama onda da uçları belli oluyor be kuzum. Çalıştığım için sürekli gömlek giymek zorundayım. Yarım atlet giyersem sanırım çok fenaaa bir görüntü çıkar ortaya :confused:
Yok ben kompedan dan dan almistim icinde yine ince bir sunger var sutyen gibi ama atlet gibi giyiyorsun inanilmaz rahat bisey ben yazlari butun yazi bunlarla geciriyorum bir siyah bir beyaz almisim simdi bulamadim da tekrar vala sadece yikamak icin cikariyorum uzerimden kirli sepetine bile atmiyorum:)

Ins canim yarin sabah baslayacam iste sabah igne aksam coraspin dedi . Vitamin verdi imom diye demir ilacı baslatti ben birak diyene kadar bunlari kullanacaksin dedi
Demir için erken degilmi ya kan tahlili mi yaptı ondan mı verdi ?? Bna hc br vitamin vermedi suan folik asit coraspin ve progestan kullanıyorum ignemde var bakalm sonuçlara bakack yarn eksik br vitamin görürse verir yoksa 3. Ay sonrası baslatiyormus doktorum

Canım hayırlı olsun kaynağın :KK53: Mide bulantısı, şişkinlik, gaz ve bir o kadar da göğüs acısı var bende de :silah: Kilo bakımından dersen ben de 74 ile hamile kalmıştım dün 72 idim. Kusmaktan sanırım:kusmuk:ama bu göğüs acısı hepsinden fena yahu. Allah hepimize yardım etsin inşallah:ruh:

ben şimdiden 5 aylık hamile gibi duruyorum zaten o duruma canım sıkıldığı için diğer şeyleri pek önemsemiyorum :işsiz:

Yok ben kompedan dan dan almistim icinde yine ince bir sunger var sutyen gibi ama atlet gibi giyiyorsun inanilmaz rahat bisey ben yazlari butun yazi bunlarla geciriyorum bir siyah bir beyaz almisim simdi bulamadim da tekrar vala sadece yikamak icin cikariyorum uzerimden kirli sepetine bile atmiyorum:)

Yahu ben de bir bakayım o zaman kompedana. Vallahi çok rahat ederim eğer önünde sünger varsa. Sağol canım benim:KK52:

Kızlar ya göğüslerim çok fena benim. Dokunamıyorum o kadar acıyo ki...:KK42: bugün daha rahat bir sütyen bakayım dedim 85 olan göğüslerim 95 olmuş:oha: 3 hafta 2 kilo vermeme rağmen bir de :110: Daha çok erken değil mi yahu... Benim gibi olan var mı?
Benimde cok agriyor ama ben kuplarini buyuttum a kullaniyordum b aldim birazda olsa rahatladin

Kızlar bu arada bulantı çekenlere bir tavsiyem var. Eşim buldu bunu da beni inanılmaz rahatlattı bugün. Taze ıhlamur kaynatırken içine bir kaç dilim kabukları ve çekirdekleri ile birlikte ayva atın. Hem tadı çok güzel oluyor hem de bulantıyı hafifletiyor. Şiddetle tavsiye ederim :anneadayı:

IMG_8835.JPG Bu tar bisey bendeki inanilmaz rahat
Yahu ben de bir bakayım o zaman kompedana. Vallahi çok rahat ederim eğer önünde sünger varsa. Sağol canım benim:KK52:

X