2017 EKİM Anne adayları

En gicik oldugum insan tipi! Utan utan anne olacaksin bi de! Anne dedigin azicik porsumus olur kazayaklari cikar gobegi sarkar poposu duser felan. Seluliti felan olur
Ayy çok güldüm ayolll :KK70::KK70: demi duruşunda anne tipi olur ama bizde yok ablam var 26 yaşında 20 duruyo bekar gbi sezeryana ragmn hiç göbeği yok inslh bnde öyle olurum:KK71:

Demir için erken degilmi ya kan tahlili mi yaptı ondan mı verdi ?? Bna hc br vitamin vermedi suan folik asit coraspin ve progestan kullanıyorum ignemde var bakalm sonuçlara bakack yarn eksik br vitamin görürse verir yoksa 3. Ay sonrası baslatiyormus doktorum
yok canim tahlil falam yapmadi verdi ama tahlil col yaptirmistim ben hamilelik oncesi ona gore vermistir belki bir de metionin diyetimi ne varmis ona basla dedi diyet de yapacakmisim saba diyet verdi mi icerigine baktim da et balik brokoli sut yogurt cerez falan var icinde biz ne yiyecegiz peki bir de hamilelikte en cok yararlo seyler bunlar

Kızlar ya göğüslerim çok fena benim. Dokunamıyorum o kadar acıyo ki...:KK42: bugün daha rahat bir sütyen bakayım dedim 85 olan göğüslerim 95 olmuş:oha: 3 hafta 2 kilo vermeme rağmen bir de :110: Daha çok erken değil mi yahu... Benim gibi olan var mı?
Benim de göğüsler çok fena kaşınıyor bi de

yok canim tahlil falam yapmadi verdi ama tahlil col yaptirmistim ben hamilelik oncesi ona gore vermistir belki bir de metionin diyetimi ne varmis ona basla dedi diyet de yapacakmisim saba diyet verdi mi icerigine baktim da et balik brokoli sut yogurt cerez falan var icinde biz ne yiyecegiz peki bir de hamilelikte en cok yararlo seyler bunlar
Yoo vermedi bana hiç liste faln . Canm bizde çok bi pıhtılaşma yok ki bnce gerekli değil yani sadece kuru baklagiller çok yeme et süt yemezsn olurmu bnm canm et istiyo sürekli süt icemiyorum zatnde . Bide limon suyu iciyorum bn sevdiğim için sadece ..

Bu arada okeanoss00 okeanoss00 sakin moralini bozma hic sanmam bos gebelik oldugunu kaldiki bence o fotografta yolk sac gorunuyor bebek bile gorunuyor ama henuz cok belli segil o yuzden baslarindan savmislar seni zaten devletin butun aletleri cok kotu hicbisey gorunmuyo ki...
Oyle mi dersin canim. Bilmiyorum ki uzgunum gorunmedi diye. Bos gebelikse diye korkuyorum. Carsamba gunune kadar gunler nasil gecicek bilmiyorum.

Ayy çok güldüm ayolll :KK70::KK70: demi duruşunda anne tipi olur ama bizde yok ablam var 26 yaşında 20 duruyo bekar gbi sezeryana ragmn hiç göbeği yok inslh bnde öyle olurum:KK71:
Ne bicim annesin hih! Ben tam pufuduk olcam cocugum kucagimdan inmek istemiycek boyle senin ne bicim kemik kemik:) hahahah

Not: kedi yiyemedigi cigere mundar der hesabi:)

Yoo vermedi bana hiç liste faln . Canm bizde çok bi pıhtılaşma yok ki bnce gerekli değil yani sadece kuru baklagiller çok yeme et süt yemezsn olurmu bnm canm et istiyo sürekli süt icemiyorum zatnde . Bide limon suyu iciyorum bn sevdiğim için sadece ..
Ben de onu esime soyledim bizim pihtilasma duzeyimiz cok ileri seviyede degil k i dedim ben de cok uygulamayi dusunmuyorum acikcasi

Korkma hic. Ama sunu sorayim sirf seni rahatlatmak icin, kan testi takibi yaptirmis miydin? 2 gunde bir iki kat artis var miydi bakildimi hic?
Ben gebeligimi cok erken ogrendim. 17. Gun yumurtladim 26. Gun idrarda cikti. Yani reglime 5 gun kala ogrenmis oldum ilk deger 14.85ti. 65 saat snra tekrar yaptirdim 66.5 cikti yaklasik 4 kati artmisti. Doktor bir daha yaptirmana gerek yok dedi. Ben de bir daha yaptirmadim hic kanamam da olmadi.

Herkese günaydın. Doktordan geliyorum. Tahlil yaptırmak için gittim bebek görünmedi diye doktor yapmak istemedi. Son adet tarihine göre bugün tam 6 haftalık oldum. Bugün kese 14.5 mm çıktı ama bebek görünmüyor. 4 gün önce doktora gittiğimde 6.2 mm idi kese ve ultrasona göre 4+4 görünüyordu. Bu ultrason görüntüsünde kaç haftalık olduğu yazmıyor malum devlete gittim makine değişik. Kızlar çok korkuyorum boş gebelik mi acaba? 4 günde iki katından fazla büyümüş ama ne bileyim doktor da 10 gün sonra çağırdı ve tahlillerimi de yapmadı bebek görünmedi diye :KK43:
Nasıl bir doktor oyle cnm bebek gorunmez ki zaten bu haftada. Ben de sordum bebeği ama gorunmez haftaya gel hem bebeği hem de kalp atışlarını duyarız dedi. Tahlilleri de yaptim ben.

Ben gebeligimi cok erken ogrendim. 17. Gun yumurtladim 26. Gun idrarda cikti. Yani reglime 5 gun kala ogrenmis oldum ilk deger 14.85ti. 65 saat snra tekrar yaptirdim 66.5 cikti yaklasik 4 kati artmisti. Doktor bir daha yaptirmana gerek yok dedi. Ben de bir daha yaptirmadim hic kanamam da olmadi.
Evet bak artis normalmis takilma o yuzden sakin

X