2017 EKİM Anne adayları

adalat dediğin ilacı kardeşimin eşi kullandı. erken doğum riski vardı 36.haftaya kadar kullandı. bıraktıkdan 1 hafta sonra doğum yaptı. hatta o ilaç tansiyon ilacıymış gebelerde sancıyı engelliyormuş. ihmal etme sakın

Anladım canım benim hıçkırıklar yukarda hâlâ ki zaten kaburga ağrımdan da dönmediği belli
Seninkide mi donmedi... cok taktim ben kafaya bu donme olayini neden donmuyo ki bu bebek... sikintida mi, saglik sorunu mu var diye dusunmeye basladim normal dogumu dusundugumden degil, baska seyler sriyorum altinda artik...

Kızlar benim bebeğim 27. Haftada baş aşağı dönmüştü o zaman dan beri baş aşağı duruyo sizce erken değil mi
Benimki de 26.haftayı doldurduğum gün çok fazla kasılmalar yaşadım karnım şekilden şekle girdi. Hemen doktora gittik. Meğer dönüş halindeymiş. O günden sonra karnım hiç o denli yamulmadı :)
Ortalama 29.haftada dönmeye başlıyormuş zaten bence çok da erken değil.
35.haftaya kadar dönüyormuş kızlar

Seninkide mi donmedi... cok taktim ben kafaya bu donme olayini neden donmuyo ki bu bebek... sikintida mi, saglik sorunu mu var diye dusunmeye basladim normal dogumu dusundugumden degil, baska seyler sriyorum altinda artik...
Bu hafta kontrole gittim, bebiş dönmemiş 35. haftada gel pozisyonuna bakalım doğum şekline karar verelim dedi dr um. Yeri darsa dönmeyebilir gün geçtikçe büyüdüğü için hareket alanı azalıyor dedi. Dönüp dönmemesini kafaya takmıyorum açıkçası, sağlıklı olsunlar bir şekilde doğacaklar zaten

O zaman korkmama gerek yok normal çok şükür

bn 2 hafta önce gittiğimde kafası sok kasığımdaydı poposu sağ göğüs altımda bu hafta gittiğimde başı tam ortada dönmüş artk dedi

Dönmedi valla salı günü kontrol var bakalım ne diyecek doktor... Ben de hani normalde dönmesi gerekli olduğu için dönmesini taktım niye dönmüyor yani ...haklısın aklıma geliyor niye diye

Dönmedi valla salı günü kontrol var bakalım ne diyecek doktor... Ben de hani normalde dönmesi gerekli olduğu için dönmesini taktım niye dönmüyor yani ...haklısın aklıma geliyor niye diye
İnsallah donerler de kafamiz rahatlar. Arkadasimin bebegi de donmedi, sezeryan ysptilsr tabiki kordon dolandiginicin donmemis mesela. Gorumcemin bebegi de donmemisti o da 35 haftalikken duyu geldigi icin sezeryan oldu, ama onun ikinci gebeligi fark edermi bilmiyorum da

Abla sen bebek odasini nerden almistin netten siparis verince teslimat kurulum dahilmiydi

İnş dönerler doğum şeklini geçtim hani sağlıklı bi şekilde doğsun hiç önemli değil, dönmemesinin sebebi kordon falan olmasın da , benim 35 bitecek tık yok senin doktor ne dedi pozisyonu ile ilgili

Selam kızlar benim de gün içinde çok sancılarım oluyor bazen dayanikcak gibi değil.. Sanki dogurcan gibi hissediyorum. Önce belime sonra kasiklarim ağrıyor.. Allahtan çok sürmüyor ama çok oluyor. Sizin nasil.? Bu arada ben 34+2 yinm..

Kızlar benim bebeğim 27. Haftada baş aşağı dönmüştü o zaman dan beri baş aşağı duruyo sizce erken değil mi
Bnmki ayrıntılı ultrasondan beri hep gidiyorm baş aşağı bence erkeni geci yok 36 37de dönen bile varms. :)

Bahsettiğin ağrı enfeksiyon dan oluyo genelde bi baktr istersen. Bndede vardı o agrilr enfeksiyon varmis .

Bebegin dönmesi icin bol yürüyüş yapın doktorunuz yürüyüşe izin veriyorsa tabiki.ben 10 gün önce doktora giderken yolda baya ağrı hissettim bu bebek ne yapıyo icerde diye.hatta esime iyiki hastaneye gidiyoruz demiştim.ultrasonda bebeğin yan olduğunu gördük.kafa sağda ayaklar soldaydı.sonraki bikac gün de akşamları yürüyüş yaptk bebek gece baya hareketli ve yine ağrılı sancılı hareketleri oluyordu.ben yine yan dönmüştür diye düşündüm.ama dünkü kontrolde bası aşağıda oldugunu öğrendik.normal dogum pozisyonuna gecmis bebegim.ben zaten sezaryan olacağım fatketmiyo dönmesi.ama su var bebek dönmeden once göğüs altnda ya sagda ya solda sürekli bi baskı sıkışma hissediyrdm.simdi o baskı hissi gitti biraz daha rahat nefes alyrm.iki gebeligimde de bunu farkettim.bir de karnm öyle aşağı falan inmedi.karnmn sekli hala aynı.vücut yapısıyla alakalı demek ki.neyse normal dogumu bekleyenler insaallah bebisleriniz sizleri strese sokmadan usulca dönerler.

İnş dönerler doğum şeklini geçtim hani sağlıklı bi şekilde doğsun hiç önemli değil, dönmemesinin sebebi kordon falan olmasın da , benim 35 bitecek tık yok senin doktor ne dedi pozisyonu ile ilgili
Ya ben hicbirsey anlamadim zaten. Elbenim kalp dinleme cihazim var evde, kontrolden once dinliyorum tak kasiklarda tuylerin orda duyuyorum kalbini... aaaa diyorum donmus, kontrole gidiyorum makat gelisli diyo... bisey demedi pozisyonuyla olgili donerse normal dogumu konusuruz dedi ama hic bilmiyorum donermi hic bi yorumda bulunmadi

Ne hazikki erken dogum riskim oldugu icin yuruyus yasak. Hatta istirahat etmem lazim diyebilirim. O yuzden atraksiyonlara giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…