2017 EKİM Anne adayları

Canım insan pert oluyo düz yattığında, ben yan yatırın beni diyorum yoksa ölürüm.

Canım doğum sancısı çekmedim ama doğum sancısının belden gelip kasıklara doğru olduğunu duymuştum. Eğer çok artarsa bekleme git.
Cok sukur ki 1 bucuk saat sürdü ve gitti. Yalanci snacimi acaba bel ve dedigin gibi sag taraf kasiga dogru yerden geliyodu yada bugun kasilmalarimda fazlaydi ondan sanirim

IMG_3122.jpg
Kızlaar can sıkıntısından oturdum kızıma bunları yaptım nasıllar siZce şimdilik böyle başladım sade model bide renkler hep kendıme hitap eden renkler

Arkadaşlar telsiz aldınız mı..? Görüntülü mü alsam diye düşünüyorum da sadece ses olayı yeter mi..? Bebeği olan arkadaşlar kullanan var mı hangisi daha iyi olur..?

Manda yoğurdu mu ay ne yararı varmış ki eşim alayım dedi ben yok dediydim yararliysa yerim :) burnumu mandalla kapatip :KK66:

Kızlar hurafedir büyük ihtimal ama manda yoğurdu geç doğuma sebep oluyormuş annem de kayınvalidem de yememe izin vermediler..:)) ben de onlardan duydum valla..

Benim annem kesinlikle yeme çocuk inatçı olur dedi:KK48: Hayatımda yemedim zati bundan sonra da yemem diye düşünüyorum

Kızlar bu dönemde göğüsten süt gelir mi ya bende giydiğim kıyafette böyle ıslaklık oluyo normal bi durum mu bu. Çok ıslaklık olmuyo ama yani gözle görülüyo

Bende 20. haftalarda sol göğüste başladı sonra sağ göğüste oldu, ikisinden de ara ara geliyor, süt üretimine hazırlık oluyor:KK49:

Cati kontrolunden gecen var mi? Dr 35. Haftada yapacagini soyledi bana ama korkuyorum. Bu kontrol sart mi ve 35. Hafta erken degil mi

Benim de bugün kontrolüm vardı, 35. haftada bebeklerin %80ini dönmüş olur, hem bebeğin pozisyonuna hem de çatı muayenesine bakıp doğum planımızı yapalım dedi. Herkes yaptırıyor sanırım.

Arkadaşlar telsiz aldınız mı..? Görüntülü mü alsam diye düşünüyorum da sadece ses olayı yeter mi..? Bebeği olan arkadaşlar kullanan var mı hangisi daha iyi olur..?

Görüntülü telsizde motorolayı çok övüyorlar, aliexpressten

https://m.tr.aliexpress.com/s/item/...2g0n.search-cache.0.0.7f25570fBhTCV9#autostay

bu modeli aldık, gayet uygun fiyata geldi. Özellikleri de bizim için yeterli

Görüntülü telsiz aldım aynısını görümcem kullanıyormuş kızının odasında gayet memnunmuş

Aynen öyle kabusum oldu sırt üstü yatmak benim bı gün öyle uyuya kalmışım birşey oldu diye nasıl korktum bende hep yüzüstü yatarım çok özledim öyle uyumayi
neden bu kadar kendine eziyet ediyorsun. uzun süreli olmadığı sürece sırt üstü yatabilirsin zaten uzun süre yatman imkansız.

Benim annem kesinlikle yeme çocuk inatçı olur dedi:KK48: Hayatımda yemedim zati bundan sonra da yemem diye düşünüyorum

Bende 20. haftalarda sol göğüste başladı sonra sağ göğüste oldu, ikisinden de ara ara geliyor, süt üretimine hazırlık oluyor:KK49:

Benim de bugün kontrolüm vardı, 35. haftada bebeklerin %80ini dönmüş olur, hem bebeğin pozisyonuna hem de çatı muayenesine bakıp doğum planımızı yapalım dedi. Herkes yaptırıyor sanırım.

https://m.tr.aliexpress.com/s/item/...2g0n.search-cache.0.0.7f25570fBhTCV9#autostay

gümrüğe takılmadımı alırken. hemen geldimi

Güzelmiş canım.. Çin üzerinden geleni mi aldınız yoksa rusya üzerinden geleni mi..? Bir de aldıktan kaç gün sonra elinize ulaştı..?
Çin üzerinden canım, 20-25 günde geldi sanırım. Sürekli siteden takip edebiliyorsun zati nerede olduğunu. Başka şeyler de aldık sıkıntı yaşadığımız olmadı.

gümrüğe takılmadımı alırken. hemen geldimi

Gümrüğe takılmadı canım bir de adamlar biliyor sanırım sıkıntı olduğunu düşük bedelli yazmışlardı dışındaki kağıda. Her gün binlerce ürün geçiyordur gümrükten, içini açıp bakmadıkları sürece takılmaz diye düşünüyorum.

Kalitesinden memnunuz, ninni özelliği de var, zati çok satılanlarda. Videoları da var internette.

Kaça aldınız canım merak ettim, evet motorolayı övüyorlardı tr de biraz tuzluydu

Back