• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben de doğum için istiyorum yürüyüşü ama sıpam dönmezse sezaryan olacak mecbur
Benim doktor ölürde sezaryen yapmaz.
Psikopat. Bazen diyorum ters olsa da plansenta aşağıda olsa da bu kadın bana normal dogurtur. Normal dogum hastasi:anne::KK76:
Hayati boyunca tek sezaryen yapmış ondada bebek uç kere kordon dolamis boynuna :KK53:

Son düzenleme:
Canım iyiyim sağol. Evde istrahat ediyorum. Tuvalet banyo dışında kalkmıyorum. Rahimde daha fazla açılma yok şuan. Dikişler daha fazla açılmayı önlüyor. Olurda tekrar açılma başlarsa kanama olur dedi doktor bu sebeple sürekli tetikteyim. :dua:Kaygım çok... Bele ya da rahim yoluna giren en ufak ağrıda kalbim elimde oluyorum.:110: Gün sayıyorum... Hedefim 35.haftayı görebilmek. Beklemek çok zor.... Ruh halim tam olarak bu görseldeki gibi anlayacağın....
ZEmrbG.jpg
Canm Allah yardmcnz olsun.ins cabucak geçer bu günler bebisler vaktinde sağlıklı dogar .fotoya cok güldüm yaaa.aynen ben de böyleyim.iki ablam yanıma geldi farklı zamanlarda. giden pesimden gün sayıyormus.bu kadar haftalk oldu bu kadar gün kaldı diye.kızkardeşim aradı abla sen bunlara ne yapiyorsun yanına kalan gün sayıyo diyo:)

Döner inş herşeyin bi vakti var son ana kadar da aslında nasıl doğum yapacağımız da belli değil son dakikada olmuyor böyle denilip sezeryana alınan çok arkadaşım oldu :KK43:
Evet öyle de çok var ,hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alaydık yavrularımızı doğum yaklaştıkça insan tedirgin oluyor

Benim doktor ölürde sezaryen yapmaz.
Psikopat. Bazen diyorum ters olsa da plansenta aşağıda olsa da bu kadın bana normal dogurtur. Normal dogum hastasi:anne::KK76:
Hayati boyunca tek sezaryen yapmış ondada bebek uç kere kordon dolamis boynuna :KK53:
Hadi ya şimdiki doktorlar genelde sezeryancı tabi normal doğum yaptıran da var da benim sezeryancı sanki ters olduğu için doğumun şeklini net konuşmadık çünkü dönebilir de

Canm cok geçmiş olsun.yüreğin ağzında bekliyorsndr öyle ama gönlünü ferah tut o bebegin nasibi varsa hangi hafta dogarsa dogsun hayata tutunur zaten.ama insaalah ileri haftaları görmek nasil olur.hersey Allahtan canm sen elinden geleni yapyrsn sonucta.insaallah kucağımıza alınca bu stresli günlerimizi unutacaz.bebislerimizin totusuna iki tane şaklatıp karnmdayken ne cok korkuttun beni diyecez.
Amin canim insallah. 31+0 di tam bugun. Bakalim her gunume bir gun daha ekleyince seviniyorum. Hayirlisiyla saglikla dogsun baska bir sey istemiyorum. Zaten o bir dogsun kucagima alayim ben ona neler edicem :)

Hadi ya şimdiki doktorlar genelde sezeryancı tabi normal doğum yaptıran da var da benim sezeryancı sanki ters olduğu için doğumun şeklini net konuşmadık çünkü dönebilir de
Aynen şimdiki doktorlar bos yere sezaryenle yönlendiriyor. İnşallah döner bebeğin. Normal doğum yaparsın.

Bı Çay aliyorlarmis süt yapması için ne düşünüyorsun o çay nerede satılır ki

Eczanede var kimyonlu rezene oralet gibi bisey dorek suda eritip iciyosun bebektee gaz olusumunu da onluyomus ben 15 18 haftalar arasi asiri siskinlik yasiyodum o siralarda kullandim.cok rahatlatiyodu

Humana milk tea falan arastirdim biraz.
E bebekte gördüm humanayi. Bi paket almayı düşünüyorum eğer ise yarar da devam ederim almaya.
Kayısı hoşafı falan güzel sut yapıyormus. Malatyalı da olunca tabi onuda deniycem bakalım :KK15:
Ben birazda bunyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum sut işinin.

Hamileliğin son dönemlerinde olan kadınlar başkasının bebeği olsa bile bi bebek ses duyduklarında otomatik olarak sut üretmeye baslarlarmis :))
İnternetten bebek videoları sesini falan dinle bakım dogruysa belki akar bisiler:deli:
Yoksada curuturuz bu tezi :)

Amin canim insallah. 31+0 di tam bugun. Bakalim her gunume bir gun daha ekleyince seviniyorum. Hayirlisiyla saglikla dogsun baska bir sey istemiyorum. Zaten o bir dogsun kucagima alayim ben ona neler edicem :)
Çok geçmiş olsun canım doğunca poposunu ısır :)

Humana milk tea falan arastirdim biraz.
E bebekte gördüm humanayi. Bi paket almayı düşünüyorum eğer ise yarar da devam ederim almaya.
Kayısı hoşafı falan güzel sut yapıyormus. Malatyalı da olunca tabi onuda deniycem bakalım :KK15:
Ben birazda bunyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum sut işinin.
Sizin kayısılar da baya güzel yani hoşafı yaşı kurusu her türlü gider bence :))

Back