• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Humana milk tea falan arastirdim biraz.
E bebekte gördüm humanayi. Bi paket almayı düşünüyorum eğer ise yarar da devam ederim almaya.
Kayısı hoşafı falan güzel sut yapıyormus. Malatyalı da olunca tabi onuda deniycem bakalım :KK15:
Ben birazda bunyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum sut işinin.

Ay bende malatyaliyim annem kurutul getirmis hosaflik kayisi :):))

İyi geceler hanımlar. Bugun kontrolum vardı.
Bebegimin kafası 4 hafta önde çıktı doktorum bunun normal olduğunu doğum kanalına yeni girdiğini ve doğuma kadar kafasının şekillenip haftasıyla uyumlu hale geleceğini söyledi inşallah dediği gibi olur ama yinede biraz üzüldüm. Böyle bir durumda olan var mı?

Bende malatyalıyım ama hiç kayısı hoşafı yemedim.Malatyadayken kayısı görmekten bıkmıştım şimdi gurbette olunca insan kıymetini anlıyo valla.☺️

Ben malatyada hic yasamadim o yuzden hic de kayisidan felan bikmadim :):) hosafi da kuru uzumle karisik olunca guzel oluyomus

İyi geceler hanımlar. Bugun kontrolum vardı.
Bebegimin kafası 4 hafta önde çıktı doktorum bunun normal olduğunu doğum kanalına yeni girdiğini ve doğuma kadar kafasının şekillenip haftasıyla uyumlu hale geleceğini söyledi inşallah dediği gibi olur ama yinede biraz üzüldüm. Böyle bir durumda olan var mı?
Kötü bişey söylememiş ki canım üzülme yani içini ferah tut güzel düşün güzel olsun.

Humana milk tea falan arastirdim biraz.
E bebekte gördüm humanayi. Bi paket almayı düşünüyorum eğer ise yarar da devam ederim almaya.
Kayısı hoşafı falan güzel sut yapıyormus. Malatyalı da olunca tabi onuda deniycem bakalım :KK15:
Ben birazda bunyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum sut işinin.
Kayısı hoşafı hepsinden iyidir doğal dogal

Hamileliğin son dönemlerinde olan kadınlar başkasının bebeği olsa bile bi bebek ses duyduklarında otomatik olarak sut üretmeye baslarlarmis :))
İnternetten bebek videoları sesini falan dinle bakım dogruysa belki akar bisiler:deli:
Yoksada curuturuz bu tezi :)
Allah seni napmasin emi kızımı doğmadan seviyorum hergun süte gelmem lazımdı bunca sevgiye :)

Kızlar karnimda bı sivilce var içi irin dolu daha öncede çıkmıştı hamileyken ama bu kadar büyük değildi kremde iyice iltihabı topladı ama kurutmadi başına böyle birşey gelmez var mi

Evet canım ama heralde bi ilde konaklayacağız bir gece. Eşim halimi görünce iyice korkmaya başladı :)) bugün daha çok ağrım var sanki. Kontrolde perşembe. Belki duramazsam yarın giderim.
Bir gece konaklama çok iyi fikirmiş, sadece eşin kullanacaksa zati arabayı ona da iyi olur. 10 saat gerçekten uzun bir süre. Ben de perşembe gideceğim bakalım durumlar ne:)

Kızlar merhaba. Bi kaç yazıya denk geldim kafam karıstı hamile iken bikini bölgesine agda yapılmasında bi sakınca var mı
Ben en başından beri yaptırıyorum bir sıkıntı yaşamadım tabi yapan kız da ekstra özen gösteriyor ani hareket yapmıyoruz filan.

Döndüm. Rahim agzinda hunilesme harici kisalma olmuş. Haftaya ciger gelistirici igne vurulacagim 2 doz. Bakalim ne zaman dogacak :) Yine sanci cikti makinede.
Geçmiş olsun canım, senin bebiş de benimki gibi, önce hop oturttu hop kaldırdı bizi, şimdi maşallah gıkı çıkmıyor. İnşallah bu kadar emeğe 35leri görürsün

Göğüsunden sıvı gelen var mı kızlar
Benden geliyor, önce hep sağdan geldi şimdi ikisinden de geliyor az az. Vaktimiz azalıyor vücut hazırlanıyor bence doğuma.

Ben de bugün gebe okuluna başladım, forumda takıla takıla ay sütüm gelecek mi inşallah gelir diye düşünmeye başlamıştım. Eğitimi veren ebe dedi ki, vücut nasıl gebelik oluşumuna hazırlanıyorsa doğumdan sonra süt vermeye de hazırlanıyor, siz yeter ki kendinize güvenin ve bu şekilde düşünün. İyi düşünelim iyi olsun, kötüyü çağırmayalım.

Bir gece konaklama çok iyi fikirmiş, sadece eşin kullanacaksa zati arabayı ona da iyi olur. 10 saat gerçekten uzun bir süre. Ben de perşembe gideceğim bakalım durumlar ne:)

Ben en başından beri yaptırıyorum bir sıkıntı yaşamadım tabi yapan kız da ekstra özen gösteriyor ani hareket yapmıyoruz filan.

Geçmiş olsun canım, senin bebiş de benimki gibi, önce hop oturttu hop kaldırdı bizi, şimdi maşallah gıkı çıkmıyor. İnşallah bu kadar emeğe 35leri görürsün

Benden geliyor, önce hep sağdan geldi şimdi ikisinden de geliyor az az. Vaktimiz azalıyor vücut hazırlanıyor bence doğuma.

Ben de bugün gebe okuluna başladım, forumda takıla takıla ay sütüm gelecek mi inşallah gelir diye düşünmeye başlamıştım. Eğitimi veren ebe dedi ki, vücut nasıl gebelik oluşumuna hazırlanıyorsa doğumdan sonra süt vermeye de hazırlanıyor, siz yeter ki kendinize güvenin ve bu şekilde düşünün. İyi düşünelim iyi olsun, kötüyü çağırmayalım.
Ben perşembeye alamadım randevu :( doktor izne çıkmış diğer doktorda tıklım tıklım cuma için bu sabah 7de arayın dediler. Alamazsam artık acile gidip nst yaptırcam

Kızlar karnimda bı sivilce var içi irin dolu daha öncede çıkmıştı hamileyken ama bu kadar büyük değildi kremde iyice iltihabı topladı ama kurutmadi başına böyle birşey gelmez var mi
Bebeğin için pişik kremi aldın mı. Ben sudocrem aldım, sivilcelere bile çok iyi geliyormuş.

Evet ama 2 hafta önde veya geri cıkması normal değil diyolar. 4 hafta cok buyuk bi fark olunca ister istemez anormallik mi var diye düşünüyorum. İnşallah yoktur ve doktorum haklı çıkar :dua:
Slm Aynı durumu yaşıyorum seninle Bebişimin kafası 3 hafta önde gidiyor sordum doktoruma gayet normal olduğunu söyledi
Şöyle bi durumda var sadece kafasımı önde bende kilosuda 3 hafta önde gidiyor sata göre değilde ultrason haftasına göre kıyaslanınca büyük olmuyor zaten herşeyi önde gitmiş oluyor

Slm Aynı durumu yaşıyorum seninle Bebişimin kafası 3 hafta önde gidiyor sordum doktoruma gayet normal olduğunu söyledi
Şöyle bi durumda var sadece kafasımı önde bende kilosuda 3 hafta önde gidiyor sata göre değilde ultrason haftasına göre kıyaslanınca büyük olmuyor zaten herşeyi önde gitmiş oluyor

Kilosu haftasıyla uyumlu benim canım. 31+5di bugun 1900 gram. Ay inşallah normaldir. Ben çok takıntılıyımdır eşim o yüzden ısrarla sordu doktor hep olumlu konuştu haftasına uyum saglar yakında şekillenir diye

Ben malatyada hic yasamadim o yuzden hic de kayisidan felan bikmadim :):) hosafi da kuru uzumle karisik olunca guzel oluyomus
Yasamayan anlamaz biz biktik gormekdenEn Büyük TÜRKİYE
Bende malatyalıyım ama hiç kayısı hoşafı yemedim.Malatyadayken kayısı görmekten bıkmıştım şimdi gurbette olunca insan kıymetini anlıyo valla.☺️
Ay bende malatyaliyim annem kurutul getirmis hosaflik kayisi :):))
Yaa ne cok malatyali varmisss hemserilerimmm:KK68:

Günaydın kızlar zaman yaklaştıkça evham yapiyorum her sabah kıza birşey mi oldu korkusu sariyor beni ay vallahi sağ sağlim kucagimiza alsaydık bir bebekler hakkında konuşmaya baslasaydik bakalım ilk Ekim annesi kim olacak :) heyecanla bekliyoruz doğum yapanları tenzih ederim onlar Ağustos annesi oldular ;)

Back