- 7 Mayıs 2016
- 575
- 355
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #26.141
Hangi deterjanı kullandınız yıkarken canımbiz yıkadık kururlarken eşimle kaç kere gidip gelip baktık minnacıklar yaa diye kokladık sevdik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi deterjanı kullandınız yıkarken canımbiz yıkadık kururlarken eşimle kaç kere gidip gelip baktık minnacıklar yaa diye kokladık sevdik :)
ben e bebekden %100 bitkisel organik granül sabun tozu aldımHangi deterjanı kullandınız yıkarken canım
Ben de biraz araştırma yaptım da Dalan Roxy Matik önermişler çoğu kişi. Ama sabun kalıntısı kalıyor diyenler de var bilemedimben e bebekden %100 bitkisel organik granül sabun tozu aldım
ben unibaby sıvı bebek deterjanından kullandım ama yumuşatıcı kullanmama rağmen deterjanın bi esans kokusu var sabun tozu kalıntı bırakıo dediler die almamıştım birazda tembellik var bende :)Hangi deterjanı kullandınız yıkarken canım
Uni baby alınabilir bence de iyi yapmışsın. Ben de çok tembelim daha hiç bir şeyi hazır değil bebişin yazıkben unibaby sıvı bebek deterjanından kullandım ama yumuşatıcı kullanmama rağmen deterjanın bi esans kokusu var sabun tozu kalıntı bırakıo dediler die almamıştım birazda tembellik var bende :)
Ben kullandım akşam yemekten sonra içiyordum, zaten aç karna ishal yapıyormuş. Birde dikkat et ilaca yakın soda içmemen lazımmış, sodadaki sodyumdan dolayı galiba etkisi gidiyormuş. bitince diasporal şase aldım ama hiç faydası yok galiba çok kasılıyorum. Yarın kontrolde magosit yada magvital isticem.Magosit bu vermiş doktor kullanan varmı aranızda varsa nasıl kullaniyonuz
Bana kalırsa vakit kaybetme dr. git canım çok şiddetliyse.Kızlar ya ben baya baya kasık ağrısı çekiyorum sabah yataktan kalkamadım şimdi yine kıvranıyorum![]()
Korkulacak bişey değil hatta iyi bişey. Mesele o yapıldıktan sonra 5dk içinde tutabilmek, sonrası rahatlık. Bana, hemşire bağırsakların düğümlenmesini önler demişti. 2si devlette toplam 5kez ameliyat oldum aynı sebepten ama sadece devlettekinde yaptılar. Devlet dediğim eğitim araştırma. Özelde yapmadılar .Kızlar hayırlı akşamlar ben bugün annemden 'lavman'diye bir şey duydum doğumdan önce yapıyorlarmış. Duyan var mı benim içim kötü oldu pek hoşuma gitmedi![]()
ben kullandım bırakmadıBen de biraz araştırma yaptım da Dalan Roxy Matik önermişler çoğu kişi. Ama sabun kalıntısı kalıyor diyenler de var bilemedim
Ağdaya karar verdim bi kere gideyim bi
İnşallah cnm inşallah Rabbim herkesi evladına sag sağlim kavuştursun arasında bizi deBen de koklarım boynundan diye hayaller kuruyorum Allah o günleri göstersin inş
Çok güzel bir his ya ,şimdi de odası geldi ikide bir odasına bakıp çıkıyoruz :))çoraplar bir lokma ya ayybiz yıkadık kururlarken eşimle kaç kere gidip gelip baktık minnacıklar yaa diye kokladık sevdik :)
Ağda da karar kıldım canım bir aya inş gelir zatenBen hep yaptiriyorum bi sikinti yasamadim simdiye kadar hemde 1 ay rahat ediyosun en azindan
Amiiinnİnşallah cnm inşallah Rabbim herkesi evladına sag sağlim kavuştursun arasında bizi de
Bende roxy Dalan ile yıkadım çift durulama yaptırdım gayet de temiz oldularBen kıyafetlerini dalin sıvı deterjanla yıkadım memnun kaldım yani
Bende durduk yere ağlıyorum bazenKızlar bugün eşim bir iki birşey söyledi hani böyle sert de değildi Allah'ım beni aldı bir ağlama gozyaslarima engel olamadım sinirlerim bozuldu gülüyorum esim diyo ki iyi misin kafayı mı yedin ay böyle olan var mı aranızda bende eşimi uyardım maç sitelerine bakicana arada hamile kadın ne hisseder onlara da bak dedim inşallah ilk ve son olur durduk yere ağlamak istemem açıkçası
Kızlar bugün eşim bir iki birşey söyledi hani böyle sert de değildi Allah'ım beni aldı bir ağlama gozyaslarima engel olamadım sinirlerim bozuldu gülüyorum esim diyo ki iyi misin kafayı mı yedin ay böyle olan var mı aranızda bende eşimi uyardım maç sitelerine bakicana arada hamile kadın ne hisseder onlara da bak dedim inşallah ilk ve son olur durduk yere ağlamak istemem açıkçası
Ay her hafta 1 kilo deme :)) en fazla 90 olayim fazlasini kaldiramam :):))
Kızlar niye o kadar alasiniz ya dikkat edin ben hiç ekmek yemiyorum zaten kiloluydum doktorum 7 kilo aldigimi söyledi bı 3 4 de ilk beş hafta da aldım obur gibi yedim bide düşük riski vardı yatıyordum sonra baktım olacak gibi değil şimdi yoğurt salata peynir sebze yumurta bunlara ağırlık verdim toplamda 13 kilo ile bitirmeyi düşünüyorum hamileliğimi inşallah aklım önce sanki etseydi 7 kilo ile de bitirirdim
Al bendende o kadar bende cok sinir oluyorum gecende esimim bi akrabasi cok severdim kendisini bana diyoki ne olmus solmussun canim yuzunun guzelligi gitmis kiz ya ondan herhal falan demisti bi moralim bozuldu gercekten hic hamilelerden anlamiyorlar maksat moral bozmak(
Boyum 1.68 hamilelikten önce 61 kiloydum 74 oldum aslında baya aldım ama iste amannn napalim80 le kapatirim gibi
![]()
kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artık ya kaçkere wc ye kalkıyorum hatırlamıyorum sırt bel ve karın ağrısı desen oooo hayırlısıyla bebişlerimize sağlıkla kavuşsaydık bi şuan yorgunluk tan ölüyorum resmen ve işteyim![]()
Gecen kendim yapmaya kalktim heryerim morarmisti. Emilyinde dediginden korktum simdi. Dogumu gectim erken dogum bebegime zararli
Kızlar bende dün yıkadım kıyafetleri, bu akşamda bavula doldurdum hepsini. Haftasonu yola çıkacağız artık, ankarada hastane için bavulu tekrar düzenleyeceğim. Bugün sanki sancım var, dua ediyorum ankaraya yetişeyim. Ankaradaki doktorlada 6 eylülde görüşeceğiz
Evet canım ama heralde bi ilde konaklayacağız bir gece. Eşim halimi görünce iyice korkmaya başladı :)) bugün daha çok ağrım var sanki. Kontrolde perşembe. Belki duramazsam yarın giderim.Her gün tartılıyorum, içini ferah tut kendi rutinimi söyledim canım
Çok iyisin canım maşallah, inşallah böyle de devam eder. Senin sonradan ağırlık verdiklerini ben en baştan beri yiyorum bence ondan bu kadar kilo aldım. Benim de ara kanamalarım oldu, daha 1 aydır maşallah hareketlendim onun dışında yatıyordum. Alacağımı aldım zati diye ondan diyorum
Kız bebeği olacak arkadaşlarıma, kız bebek güzelliğini anneden alır anneyi çirkinleştirir diyorlar. yahu ne alakası var, hadi alakası olsa da hamişe söylenir mi bu laf, kız mı bekliyorsunuz demek için daha şık şeyler söylenebilir yani
Benim ilk hedef 75ti, şimdi 80le doğuma girsem keşke diyorum. Alırken iyi de vermesi fena olacak.
Allah kolaylık versin canım ben evde ayılıp bayılıyorum, çalışanların işi gerçekten çok zorBen de kaç gündür tuvalete gidişlerim azaldı diyordum meğerse su içmiyormuşum, bugün hatırlatıcı koydum, her içtiğimde tuvaletteydim. İçsek bir türlü içmesek bir türlü
Kuaföre gitsen ya da bana bir kız geliyor, temiz çalışıyor, istersen numarasını verebilirimBen çorap giyerken zorlanıyorum, sen o göbüşle ne işlere kalkışmışsın
Ağda temiz oluyor en azından 1 ay idare ediyor, inşallah bir sıkıntı çıkmaz da her şey yolunda giderse tarih yaklaştıkça 2-3 haftada 1 toparlatırım diyorum, dr a da yazık
Şimdiden hayırlı yolculuklar, inşallah sağ salim varırsınız atarsınız kendinizi anacığının evine, 10 saat araba yolculuğu mu senin mi sürecekti?