2017 EKİM Anne adayları

Kızlar ic8mde acayip sıkıntı var birine surtsemde kavga çıksa diye geziyorum ...aglamak istiyorum bi acayihim
Doğum yaklaştıkça stres oluyor insan sanırsam
kuzenim ilk aylar günde 6 tane içmiş duyunca şok olmuştm
İnsan bebeği için herşeye göğüs geriyor bütün yaşanılan sıkıntılara rağmen bence en güzel şey anne olmak

asksizmevsim hicbir olumsuzluğa tahammül edemiyorum artık... içim volkan oldu
Benim de misafire tahammül ün yok şu sıcaklarda kv görümce hala gelecekmiş yok da diyemedim eşim yanlış anlar diye bende kimseyi görmek istemiyorum su sıralar kendime bile tahammül edemiyorum :) çok sıcak anlıyorum seni

Ben odasının gelmesini bekliyorum bu hafta gelecek yıkayıp yerleştirecem, bence erken değil yerleştirmek için

Canm gecmis olsun.bilu sekilde olup 38.haftayı bile gören oluyo.hemen stres panik yapma bebek duygularını hissediyo ve etkileniyo.rahat olmaya çalış her gecen gün bebegin icin avantaj.

asksizmevsim hicbir olumsuzluğa tahammül edemiyorum artık... içim volkan oldu
Sizi inanilmaz evhamli ve her seyden sikayet eder halde görüyorum uzun zamandır. Muhtemelen anne karninda bebeginize geçirdiğiniz stres yüzünden mizmiz ve huysuz bir bebeginiz olacak. Bakin bu forumda ben de dahil bir cok kisi erken dogum riski taşıyor. Ben bir aydir tuvalet dışında yatağımdan kalkmıyorum yasak çünkü. Rahim agzinda acilma var surekli stabil halde olan dogum sancilarim cikiyor her nstde. Ilaclarimi kullanmasam doktor kestigi anda belki de dogum olacak. Belki de ilaclarin kesilmesini beklemeyecek bile. Ama sizin gibi şikayet etmiyorum, olumsuz degilim. Yazdıklarımı yanlis anlamayin okumadan gecer giderim de size uzuluyorum. Kendinizi cok yipratiyorsunuz. Bebeğinizi de strese sokuyorsunuz yapmayın.

Benim de 26. Haftadan beri dogum sancilarim var. Rahmin ust kisminda da hunilesme oldu. Hastanede yattim ve ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum. 23 gundur dogum olmadi. Seninkini de kontrol altina alacaklar insallah icini ferah tut. Dualarim seninle.

Canm bnde hala kullanıyorum 34de kesicez dedi bna normalde 30 demişti ama 30da gittim daha değil bir ay daha kullan dedi bakalm bu kezde vazgcmezse 34+larda kontrole gitcem o zamn bıraktırır duruma gore

Canm büyük geçmiş olsun 4cme ulaşmadığı surece durduruyolar diye okumustm inslh durdururlar . Artk büyüdüler dogsada Allah in izniyle bisi olmaz ama ne kadr kalırsa anne karnında o kadr iyi . Umarm durur sn iyi olmaya çalış pozitif dusun .

+1

Sağol canım benim. İçim rahatladı inşallah bebeklerimize birşey olmayacak. Nts de gelip giden sancılar var ama doktor çok rahatlattı. Büyük ihtimal tuvalet dışında kalkma yasağı gelecek banada. 2cm açıklık artmaz umarım. Düşünmemeye çalılıyorum

Evet valla hic olmadigim kadar ehvamliyim bunu bende farkediyorum ama aşırı derecede çok kafama takıyorum...Herseyleri esim dışında kimse beni hamile gibi gormuyor herseyi yapmami bekliyor en kotu seyleri gelip anlatiyor ve bende artık kaldıramıyorum. Annem surekli hareket halinde olmami istiyor mesela, surekli biz neler yapardik aksam is yapip sabah doguma giderdik diyor sonra gaza gelip iş yapiyorum tükeniyorum 3 gun yatiyorum kendime kızıyorum... Salak salak seyler beni buluyor cok sukur dediginiz sorunlarim yok ama bende de cok kafaya takma kimseyi kirmama icin ugrasma huyu var ve kendime zarar veriyorum ... Düşün bugun annem kv benimkinin eli cok agir bi is yapmiyor diyormus ya esim ve ben istemiyoruz yeterki saglikla dogsun bebisimiz bizim evimiz temiz olmasin diyoruz ama surekli hir baskı.... Allah evladimi korur insallah çünkü benden beterlerde var arkadaslarimda ama masallah cocuklari gayet uslu

Benim de rahimin ust kisminda acilma var ve her nstde sanci cikiyor. Tuvalet disinda kalkmadan yatiyorum. Adalat ve magnezyum iciyorum simdilik tutuyor. Her sey guzel olacak. Buyutucez az daha 34 u bulsun ondan sonra gelebilirler :) Stres yapmamaya calis olur mu insallah hepimiz zamaninda dogum yaptık diye yazacağız buraya

okeanoss00 a sonuna kadar katılıyorum
Biraz rahat bırakın kendinizi iyi düşünün
Burada hem hamile hem kalp hastası olan ben varım yahu
Biri panikleyecekse ben panikleyeyim

Ay evet haklısıniz ama iste psikolojide onemli benimki bozuksa demek :))

Wapp gruplari dedikodular falan olmayinca insan birilerine sariyor

Kuzucuk gecmis olshn aramiza hosgeldin:) acilma bende de var 26+ da fark edildi, kisalma acilma... yazmistim okuduysan gorsmussundur bende de pembe lekelenme olmustu...

Doktorum simdilik rapor vermedi ama o da korkuyor erken dogurmamdan.

Cumartesi sabah tuvalete kalktim klozete oturmamla bir su akti, klozette oldugum icin goremedim miktarini ama epey coktu, idrar mi, akinti mi, su mu geldi bilemedim. Hemen doktorumu aradim, acilma oldugu icin o da korktu, hastaneye git suyun gelmisse ara haber ver bana hemen geliyorum dedi izin gunu haftadonj malum.

Neyse ki su degilmis gelen, mantar olmusum sadece. Ama fark etmez risk altindayiz malum....

Bu haftadan itibaren dogsalar bile yasarlar korkmamak lazim cok fazla, stres yapmamak lazim ama tabiki ne kadar gec dogsa o kadar iyi, malum anne rahmi en korunakli yer onlar icin...

Kendine sikinti yapma, yatarak gecirirsin olur biter cozumsuz degil. Surda bir kac hafta daha siksak disimizi sonrasi huzur zaten... sancilari ilaclarla durduruyorlar, sende istirahat edince sorun cozulur. okeanoss00 ksc haftayi devirdi sancilara eagmen masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…