- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.541
kuzenim ilk aylar günde 6 tane içmiş duyunca şok olmuştmBen ilk aylar günde 3 defa içtim camasirinda yeşil leke yapiyo nefret ediyorum progestan dan ama işte kanamam vardı onar onar icsem bana mısın demezdim evlatlarımız iyi olsun da içeriz nolacak
Doğum yaklaştıkça stres oluyor insan sanırsamKızlar ic8mde acayip sıkıntı var birine surtsemde kavga çıksa diye geziyorum ...aglamak istiyorum bi acayihim
İnsan bebeği için herşeye göğüs geriyor bütün yaşanılan sıkıntılara rağmen bence en güzel şey anne olmakkuzenim ilk aylar günde 6 tane içmiş duyunca şok olmuştm
Benim de misafire tahammül ün yok şu sıcaklarda kv görümce hala gelecekmiş yok da diyemedim eşim yanlış anlar diye bende kimseyi görmek istemiyorum su sıralar kendime bile tahammül edemiyorum :) çok sıcak anlıyorum seni
Ben bırakmıştım sormayı da unuttum bugün, bebişi görünce unutuyom sorularımı :)Bugun aradim dr sikayetin gecti ise birakabilirsin dedi :)
Ben odasının gelmesini bekliyorum bu hafta gelecek yıkayıp yerleştirecem, bence erken değil yerleştirmek içinBoya işleri bitti çok şükür
Temizlikde bitti sayılır şimdi odasını düzenleme zamanı herşey yığılı duruyor
Bugün yıkamaya başlayacağım
Temizleyip yerleştireyim diyorum
Dolabına koymak için çokmu erken acaba
Sizler nasıl yaptınız?
Hurçlaramı koydunuz?
Canm gecmis olsun.bilu sekilde olup 38.haftayı bile gören oluyo.hemen stres panik yapma bebek duygularını hissediyo ve etkileniyo.rahat olmaya çalış her gecen gün bebegin icin avantaj.Kızlar moralim çok bozuk. Sabah hafif pembemsi sümüksü bi akıntı oldu nişan geldi korkusuyla hastaneye geldim. 2 cm açılma olmuş rahimde doğum başlangıcı dedi doktor.hemen yatış verdi durdurmaya çalışıyolar şimdi. Doktor durur büyür ihtimalle doğarsada haftası erken değil korkmayın dedi. Çok kaygılıyım. Aynı durumu yaşayan varmı daha çok küçük bebeğim 3ü.haftadayız
Sizi inanilmaz evhamli ve her seyden sikayet eder halde görüyorum uzun zamandır. Muhtemelen anne karninda bebeginize geçirdiğiniz stres yüzünden mizmiz ve huysuz bir bebeginiz olacak. Bakin bu forumda ben de dahil bir cok kisi erken dogum riski taşıyor. Ben bir aydir tuvalet dışında yatağımdan kalkmıyorum yasak çünkü. Rahim agzinda acilma var surekli stabil halde olan dogum sancilarim cikiyor her nstde. Ilaclarimi kullanmasam doktor kestigi anda belki de dogum olacak. Belki de ilaclarin kesilmesini beklemeyecek bile. Ama sizin gibi şikayet etmiyorum, olumsuz degilim. Yazdıklarımı yanlis anlamayin okumadan gecer giderim de size uzuluyorum. Kendinizi cok yipratiyorsunuz. Bebeğinizi de strese sokuyorsunuz yapmayın.
Benim de 26. Haftadan beri dogum sancilarim var. Rahmin ust kisminda da hunilesme oldu. Hastanede yattim ve ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum. 23 gundur dogum olmadi. Seninkini de kontrol altina alacaklar insallah icini ferah tut. Dualarim seninle.Kızlar moralim çok bozuk. Sabah hafif pembemsi sümüksü bi akıntı oldu nişan geldi korkusuyla hastaneye geldim. 2 cm açılma olmuş rahimde doğum başlangıcı dedi doktor.hemen yatış verdi durdurmaya çalışıyolar şimdi. Doktor durur büyür ihtimalle doğarsada haftası erken değil korkmayın dedi. Çok kaygılıyım. Aynı durumu yaşayan varmı daha çok küçük bebeğim 3ü.haftadayız
Canm bnde hala kullanıyorum 34de kesicez dedi bna normalde 30 demişti ama 30da gittim daha değil bir ay daha kullan dedi bakalm bu kezde vazgcmezse 34+larda kontrole gitcem o zamn bıraktırır duruma goreBu arada coraspin kullanan arkadaslar ben hala devam ediyorum dr 32.haftada birakicaz dedi. Siz kullaniyor musunuz hàlâ? Hibor3500 igneye de devam ediyorum doguma kadar devam edicez igneye dedi.
Su an 3.60 cikan tsh icin 25mg euthrox, coraspin, krilom krill oil ve 9 cikan demir degerim icin ×2feramat ile hergun hibor3500 igne kullaniyorum. Demir yukselmezse damardan takviye yapicaz dedi.
Canm büyük geçmiş olsun 4cme ulaşmadığı surece durduruyolar diye okumustm inslh durdururlar . Artk büyüdüler dogsada Allah in izniyle bisi olmaz ama ne kadr kalırsa anne karnında o kadr iyi . Umarm durur sn iyi olmaya çalış pozitif dusun .Kızlar moralim çok bozuk. Sabah hafif pembemsi sümüksü bi akıntı oldu nişan geldi korkusuyla hastaneye geldim. 2 cm açılma olmuş rahimde doğum başlangıcı dedi doktor.hemen yatış verdi durdurmaya çalışıyolar şimdi. Doktor durur büyür ihtimalle doğarsada haftası erken değil korkmayın dedi. Çok kaygılıyım. Aynı durumu yaşayan varmı daha çok küçük bebeğim 3ü.haftadayız
+1Sizi inanilmaz evhamli ve her seyden sikayet eder halde görüyorum uzun zamandır. Muhtemelen anne karninda bebeginize geçirdiğiniz stres yüzünden mizmiz ve huysuz bir bebeginiz olacak. Bakin bu forumda ben de dahil bir cok kisi erken dogum riski taşıyor. Ben bir aydir tuvalet dışında yatağımdan kalkmıyorum yasak çünkü. Rahim agzinda acilma var surekli stabil halde olan dogum sancilarim cikiyor her nstde. Ilaclarimi kullanmasam doktor kestigi anda belki de dogum olacak. Belki de ilaclarin kesilmesini beklemeyecek bile. Ama sizin gibi şikayet etmiyorum, olumsuz degilim. Yazdıklarımı yanlis anlamayin okumadan gecer giderim de size uzuluyorum. Kendinizi cok yipratiyorsunuz. Bebeğinizi de strese sokuyorsunuz yapmayın.
Sağol canım benim. İçim rahatladı inşallah bebeklerimize birşey olmayacak. Nts de gelip giden sancılar var ama doktor çok rahatlattı. Büyük ihtimal tuvalet dışında kalkma yasağı gelecek banada. 2cm açıklık artmaz umarım. Düşünmemeye çalılıyorumBenim de 26. Haftadan beri dogum sancilarim var. Rahmin ust kisminda da hunilesme oldu. Hastanede yattim ve ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum. 23 gundur dogum olmadi. Seninkini de kontrol altina alacaklar insallah icini ferah tut. Dualarim seninle.
Evet valla hic olmadigim kadar ehvamliyim bunu bende farkediyorum ama aşırı derecede çok kafama takıyorum...Herseyleri esim dışında kimse beni hamile gibi gormuyor herseyi yapmami bekliyor en kotu seyleri gelip anlatiyor ve bende artık kaldıramıyorum. Annem surekli hareket halinde olmami istiyor mesela, surekli biz neler yapardik aksam is yapip sabah doguma giderdik diyor sonra gaza gelip iş yapiyorum tükeniyorum 3 gun yatiyorum kendime kızıyorum... Salak salak seyler beni buluyor cok sukur dediginiz sorunlarim yok ama bende de cok kafaya takma kimseyi kirmama icin ugrasma huyu var ve kendime zarar veriyorum ... Düşün bugun annem kv benimkinin eli cok agir bi is yapmiyor diyormus ya esim ve ben istemiyoruz yeterki saglikla dogsun bebisimiz bizim evimiz temiz olmasin diyoruz ama surekli hir baskı.... Allah evladimi korur insallah çünkü benden beterlerde var arkadaslarimda ama masallah cocuklari gayet usluSizi inanilmaz evhamli ve her seyden sikayet eder halde görüyorum uzun zamandır. Muhtemelen anne karninda bebeginize geçirdiğiniz stres yüzünden mizmiz ve huysuz bir bebeginiz olacak. Bakin bu forumda ben de dahil bir cok kisi erken dogum riski taşıyor. Ben bir aydir tuvalet dışında yatağımdan kalkmıyorum yasak çünkü. Rahim agzinda acilma var surekli stabil halde olan dogum sancilarim cikiyor her nstde. Ilaclarimi kullanmasam doktor kestigi anda belki de dogum olacak. Belki de ilaclarin kesilmesini beklemeyecek bile. Ama sizin gibi şikayet etmiyorum, olumsuz degilim. Yazdıklarımı yanlis anlamayin okumadan gecer giderim de size uzuluyorum. Kendinizi cok yipratiyorsunuz. Bebeğinizi de strese sokuyorsunuz yapmayın.
Benim de rahimin ust kisminda acilma var ve her nstde sanci cikiyor. Tuvalet disinda kalkmadan yatiyorum. Adalat ve magnezyum iciyorum simdilik tutuyor. Her sey guzel olacak. Buyutucez az daha 34 u bulsun ondan sonra gelebilirler :) Stres yapmamaya calis olur mu insallah hepimiz zamaninda dogum yaptık diye yazacağız burayaSağol canım benim. İçim rahatladı inşallah bebeklerimize birşey olmayacak. Nts de gelip giden sancılar var ama doktor çok rahatlattı. Büyük ihtimal tuvalet dışında kalkma yasağı gelecek banada. 2cm açıklık artmaz umarım. Düşünmemeye çalılıyorum
Ayni benim gibisin:))) cikinca tuh sunlari diycektimler:)Ben bırakmıştım sormayı da unuttum bugün, bebişi görünce unutuyom sorularımı :)
okeanoss00 a sonuna kadar katılıyorum
Biraz rahat bırakın kendinizi iyi düşünün
Burada hem hamile hem kalp hastası olan ben varım yahu
Biri panikleyecekse ben panikleyeyim
Kuzucuk gecmis olshn aramiza hosgeldin:) acilma bende de var 26+ da fark edildi, kisalma acilma... yazmistim okuduysan gorsmussundur bende de pembe lekelenme olmustu...Kızlar moralim çok bozuk. Sabah hafif pembemsi sümüksü bi akıntı oldu nişan geldi korkusuyla hastaneye geldim. 2 cm açılma olmuş rahimde doğum başlangıcı dedi doktor.hemen yatış verdi durdurmaya çalışıyolar şimdi. Doktor durur büyür ihtimalle doğarsada haftası erken değil korkmayın dedi. Çok kaygılıyım. Aynı durumu yaşayan varmı daha çok küçük bebeğim 3ü.haftadayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?