• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

kızlar bende bu hafta nefes darlığı başladı resmen oturduğum yerde zor nefes alıyorum sıcaklarında etkiai vardır elbet ama bebekte baya baskı yapıo heralde artk yazarken gördüm gebelik takvimimde de aynı şey yszıomuş ya normal demek ki :)
Bendede cok oluyo bazen kalbim yerinden cikacak sanirim nefes almam zorlasiyo.
Kızlar mrb, kontroldeyim şuan nst bağlı. İshal için dahiliye ye yolladı. Serum takılcak ve kan vercem. Erkek karın çevresi 2 hafta geri çıktı :KK43: kilolarıda 1712 ye 1809lü bişey :KK43: valla canım sıkıldı doktor biraz küçük kalmış dedi oğlana :KK43:
gecmis olsun cnm. Ikiz olduklari icin o kadar olabiliyo cnm cogu kiside duydum. Bence hic moralini bozma. Tek yapman gereken iyi moral dinlenme ve iyi beslenme.

Bende hastanedeyim cati muayenesi kultur testi idrar testi derken suan bacaklarim titriyo bide nst ye giricem dr rahimde açılma yok ama yumusama var bide ben goreyim şu sancıları dedi. Dunku olay icinde hic yorum yapmadi haklisiniz dedi geçti
Benmde acilma yok ama rahim boyu kisalmasi veyumusama vardi senin dr ne diyecek yazarmisin sonucunuda. Kasilman varmiydi

A vitamininin fazlası zararlı diye ciğer yemiyoruz ama bir oturuşta 1 kilo yemeyeceksen sıkıntı yok, amaç nefsimiz körelsin.Ben de midye dolmayla kokoreçi hasretle bekliyorum bakalım emzirme döneminde tüketiliyor mu, henüz araştırmadım:KK45:
Midye hiç yemedim seven çok seviyor ama benim henüz yemeyi midem kaldırmadı tadı neye benziyor

bnm bugüm karnım çok sertleşti yaa yoruldum mu acaba :KK43: doktorada hiç gidesim yok bıktım resmen haftaya çarl fln gidicem normalde akşama bi dinleniyim de geçmezse gideyim mecbur dimi iki gündğr bebeğin pozisyonunun değiştiğini düşünüyorum midem ciğerlerim acayip baskı altında bide kasıklarım tabi döndü mü acaba bnm sıpa ztn kafası baya aşağıdaydı sol kasığımda gibi inşallah bukdr erken doğum kanalına girmez
Bugün birçoğumuz dertli anlaşılan. :(
Benimki de sanki Doğum kanalına girmiş gibi çok aşağıda hareketleri, kasıkta bile değil resmen bacak bitimi hareket ediyor. Önceden kaburgamda oluyordu hareket şimdi hep aşağıda. Birde vajinamda sanki ip varmış da sanki arada onu çekiyor gibi iğne iğne oluyor. Vajinal ölçüm yaptırmaktan da gına geldi.
Benim de randevum haftaya ama ona bile gözüm kesmiyor.
İnşaAllah hepimiz akşama kalmadan düzeliriz :110:

Kızlar dr.um bana nst ye 35.haftada alicam dedi. Bana geç geldi çokta bişeyi sorgulayamiyorum siz bana bırakın her sey yolunda diyor. Çok şükür inşallah öyledir.

Bugün birçoğumuz dertli anlaşılan. :KK43:
Benimki de sanki Doğum kanalına girmiş gibi çok aşağıda hareketleri, kasıkta bile değil resmen bacak bitimi hareket ediyor. Önceden kaburgamda oluyordu hareket şimdi hep aşağıda. Birde vajinamda sanki ip varmış da sanki arada onu çekiyor gibi iğne iğne oluyor. Vajinal ölçüm yaptırmaktan da gına geldi.
çalışmayıp evde yatsam bukdr şikayetim olmuo işte nekdr yorulmayım desemde bişeyler çıkıo tabi sbahatan beri yine 2 3 saattir ayaktayımdır o bile çok gwlio bana oturmak desen iice sıkıştırıo ama bayram tatilinide atlatmak istiyorum neden boşuna izin tatilden gitsin diyorum

bnm bugüm karnım çok sertleşti yaa yoruldum mu acaba :KK43: doktorada hiç gidesim yok bıktım resmen haftaya çarl fln gidicem normalde akşama bi dinleniyim de geçmezse gideyim mecbur dimi iki gündğr bebeğin pozisyonunun değiştiğini düşünüyorum midem ciğerlerim acayip baskı altında bide kasıklarım tabi döndü mü acaba bnm sıpa ztn kafası baya aşağıdaydı sol kasığımda gibi inşallah bukdr erken doğum kanalına girmez
Canım bu sikayetler gayet normal hepsi olacak hatta üzgünüm ama daha da artarak :( Organlarımız yer bulma savaşında şu anda içerde olay var :)
Evham yapma elinden geldikçe ama yinede için rahat değilse doktora gitmekten çekinme bundan sonra sık sık görüşeceğiz doktorumuzla zaten.

Bizde dün eşimle beraber olduk biraz döndü durdu kanama yok birşey yok ikinci baya uzun sürdü şimdi dönmüyor diye kafayı yiycem halbuki gece de tekmeledi ay ilişki bile problemli oluyor artık ilişki falan istemiyorum tek derdim kızıma sağ sağlim kavuşmak sürekli korkuyorum artık :(

Bugün birçoğumuz dertli anlaşılan. :KK43:
Endişe yok kızlar büyüyor bebekler her an heryere vurabilirler :) Artık parmaklarının dokunuslarini bile hissediyoruz aşağıda olan onlardır muhtemelen yada hickirik olabilir benimki bu aralar günde üç dört kez hickiriyor, bu onlar için sağlıklı bir hareket, elimizden geldikçe sakin olmalıyız , olacağa çare yok, gerisini rabbime bıraktım ben..

Hep evdeyim ama uyuyamiyrm gozlerim aciyor resmen ya. Evde yata yata cok kilo alcam sanirim 2 haftada 2 kilo aldim. Kendi kendime siginamiyorum resmen artik

Bizde dün eşimle beraber olduk biraz döndü durdu kanama yok birşey yok ikinci baya uzun sürdü şimdi dönmüyor diye kafayı yiycem halbuki gece de tekmeledi ay ilişki bile problemli oluyor artık ilişki falan istemiyorum tek derdim kızıma sağ sağlim kavuşmak sürekli korkuyorum artık :KK43:
Artık ilişki kolay değildir tahminim :)
Nefes alıp vermek benim için işkence bu aralar geceleri, kendimi o durumda hayal bile edemiyorum :))
Biz zaten iki hamileligimde de o açıdan hiç rahat olamadığımız için çok erken haftalarda o işe ara verdik :) Gereksiz korkular yaşamak istemiyorum eşim benden evhamli :) bu günler geçiçi nasıl olsa..
Bisey yoktur sende rahat ol çikolata ye bekle, bol bol hareket eder insallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kızlar dr.um bana nst ye 35.haftada alicam dedi. Bana geç geldi çokta bişeyi sorgulayamiyorum siz bana bırakın her sey yolunda diyor. Çok şükür inşallah öyledir.
Canım durumun iyise sıkıntı yoksa gerek görmüyordur. Beni 28den beri bağlıyorlar. Çok bunalıyorum, birde 2 olunca 30dkyı geçiyor :( bittiğinde bende bitmiş oluyorum her yerim tutuluyor

Canım bu sikayetler gayet normal hepsi olacak hatta üzgünüm ama daha da artarak :KK43: Organlarımız yer bulma savaşında şu anda içerde olay var :)
Evham yapma elinden geldikçe ama yinede için rahat değilse doktora gitmekten çekinme bundan sonra sık sık görüşeceğiz doktorumuzla zaten.
dün aklımdaydın çok erken sızmıiım bayadır yazmadn sanki nasılsınnn kontrok nezaman

Bizde dün eşimle beraber olduk biraz döndü durdu kanama yok birşey yok ikinci baya uzun sürdü şimdi dönmüyor diye kafayı yiycem halbuki gece de tekmeledi ay ilişki bile problemli oluyor artık ilişki falan istemiyorum tek derdim kızıma sağ sağlim kavuşmak sürekli korkuyorum artık :KK43:
bize yasakladı doktor :D ztn hamile kaldığımdan beri hiç cnm istemiodu

Artık ilişki kolay değildir tahminim :)
Nefes alıp vermek benim için işkence bu aralar geceleri, kendimi o durumda hayal bile edemiyorum :))
Biz zaten iki hamileligimde de o açıdan hiç rahat olamadığımız için çok erken haftalarda o işe ara verdik :) Gereksiz korkular yaşamak istemiyorum eşim benden evhamli :) bu günler geçiçi nasıl olsa..
Bisey yoktur sende rahat ol çikolata ye bekle, bol bol hareket eder insallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Bundan sonra bende istemiyorum suç bende ben soktum adamin aklına niye beraber olmuyoruz dersen yemekten sonra yemeği eritelim diyo

Back