- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #25.501
Bendede cok oluyo bazen kalbim yerinden cikacak sanirim nefes almam zorlasiyo.kızlar bende bu hafta nefes darlığı başladı resmen oturduğum yerde zor nefes alıyorum sıcaklarında etkiai vardır elbet ama bebekte baya baskı yapıo heralde artk yazarken gördüm gebelik takvimimde de aynı şey yszıomuş ya normal demek ki :)
gecmis olsun cnm. Ikiz olduklari icin o kadar olabiliyo cnm cogu kiside duydum. Bence hic moralini bozma. Tek yapman gereken iyi moral dinlenme ve iyi beslenme.Kızlar mrb, kontroldeyim şuan nst bağlı. İshal için dahiliye ye yolladı. Serum takılcak ve kan vercem. Erkek karın çevresi 2 hafta geri çıktıkilolarıda 1712 ye 1809lü bişey
valla canım sıkıldı doktor biraz küçük kalmış dedi oğlana
![]()
Benmde acilma yok ama rahim boyu kisalmasi veyumusama vardi senin dr ne diyecek yazarmisin sonucunuda. Kasilman varmiydiBende hastanedeyim cati muayenesi kultur testi idrar testi derken suan bacaklarim titriyo bide nst ye giricem dr rahimde açılma yok ama yumusama var bide ben goreyim şu sancıları dedi. Dunku olay icinde hic yorum yapmadi haklisiniz dedi geçti