Kızlar moralim çok bozuk. Sabah hafif pembemsi sümüksü bi akıntı oldu nişan geldi korkusuyla hastaneye geldim. 2 cm açılma olmuş rahimde doğum başlangıcı dedi doktor.hemen yatış verdi durdurmaya çalışıyolar şimdi. Doktor durur büyür ihtimalle doğarsada haftası erken değil korkmayın dedi. Çok kaygılıyım. Aynı durumu yaşayan varmı daha çok küçük bebeğim 3ü.haftadayız
Kuzucuk gecmis olshn aramiza hosgeldin:) acilma bende de var 26+ da fark edildi, kisalma acilma... yazmistim okuduysan gorsmussundur bende de pembe lekelenme olmustu...
Doktorum simdilik rapor vermedi ama o da korkuyor erken dogurmamdan.
Cumartesi sabah tuvalete kalktim klozete oturmamla bir su akti, klozette oldugum icin goremedim miktarini ama epey coktu, idrar mi, akinti mi, su mu geldi bilemedim. Hemen doktorumu aradim, acilma oldugu icin o da korktu, hastaneye git suyun gelmisse ara haber ver bana hemen geliyorum dedi izin gunu haftadonj malum.
Neyse ki su degilmis gelen, mantar olmusum sadece. Ama fark etmez risk altindayiz malum....
Bu haftadan itibaren dogsalar bile yasarlar korkmamak lazim cok fazla, stres yapmamak lazim ama tabiki ne kadar gec dogsa o kadar iyi, malum anne rahmi en korunakli yer onlar icin...
Kendine sikinti yapma, yatarak gecirirsin olur biter cozumsuz degil. Surda bir kac hafta daha siksak disimizi sonrasi huzur zaten... sancilari ilaclarla durduruyorlar, sende istirahat edince sorun cozulur.
okeanoss00
ksc haftayi devirdi sancilara eagmen masallah.