• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Gebeliğin başında da yiyenler oldu canım. Bu topikte konuştuk. Hatta birisi iki gün üstüste yeyip doktora sormuştu. Porsiyonu küçük tutmasını söylemişti tamamen yasaklamamıştı diye hatırlıyorum. Bence çok kasmana gerek yok artık. Canın istediyse az biraz yiyebilirsin

Guvenilir bir yerden taze olarak alip iyice pisirdikten sonra sorun olacagini sanmiyorum canim

Ben yedim ya ara sira toplamda 5 kez flndir. birsey olmaz bence cok yemedigin surece. Sadece iyi pissin yeter. Drumda oyle soylemisti.

Ben zararlı olduğunu bilmeden 3 kere yedim.
Canım çok çekti azıcık yersem birşey olmaz herhalde kızlar Dr sorarım yine de a vitamini yüksek diye yemeyin diyor ama birşey olmaz azıcık dan heralde

Canm ben de öyle olacağını yazmıştım sana.sanrm msj görmedin.sen dogum yaptığın tarihten itibaren 16 hafta izinlisin.sanrm öğretmensin.iste bi kısmı tatille yanıyo seninki
Evet canim gormemisim mesajini yansin artik yapcak bisey yok napalim boyle olcakmis

Hadi gözün aydın. Biz de halledebiliriz inşallah. Eylülde doğum yapacak arkadaşa doğum öncesindeki 8 hafta izni vermemişler. O yüzden ben de panik yaptım. Hep kendimi 1. Dönemi kapatırım diye hazırladım. Am tabi evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor. Senin adına sevindim.
evet canim ama eklwme durumu mudure gore degisiyor benim arkadasimin arkadasi eylulde dogum yaocak muduru ekleriz demis

Evet canim gormemisim mesajini yansin artik yapcak bisey yok napalim boyle olcakmis

evet canim ama eklwme durumu mudure gore degisiyor benim arkadasimin arkadasi eylulde dogum yaocak muduru ekleriz demis
Müdür yardimcisiyim ben.ekleme durumu müdüre gire değişmez
Yönetmelikte açık. Fiilen çalışılan sureler eklenir.ilk doğumunda öğretmendim yaz tatili eklenmedi.

Kizlar biseye cok gerildim ve nefes alisimi bian kontrol edemedim sonra sakinlestim ama suan karnim cok gergin ve uyusuk bi hissizlik var yarim saat oldu gecmedi suanda cok endise ediyorum bisey olur mu diye :(

Müdür yardimcisiyim ben.ekleme durumu müdüre gire değişmez
Yönetmelikte açık. Fiilen çalışılan sureler eklenir.ilk doğumunda öğretmendim yaz tatili eklenmedi.
Valla canim yonetmelik acik da idareciler istedigi gibi uygulayaviliyorlar eski calistigim ilcede eylulde dogum yapan bi cok arkadssimin tatile denk gelen 5 haftasi da islendi isyambulda srkadasimin arkadssi eylulde dogum yapacak muduru ekleriz demis bu yuzden idarenin elinde hani bizzat sahit olmasam olmaz derdim ama ha benim mudur yapmiyor o ayri mesele benim iznimi erken dogum oldugu icin 8+8 yaotilsr simdi 3 agustosta basladi 5 haftam bosa gidiyor

Kizlar cnm çok ciğer istiyor hamile kaldım kalali çocuğa zararlı diye tutuyorum kendimi bugün TV de görene kadar resmen içim gitti yesem nolur ki :KK43:
A vitamininin fazlası zararlı diye ciğer yemiyoruz ama bir oturuşta 1 kilo yemeyeceksen sıkıntı yok, amaç nefsimiz körelsin.Ben de midye dolmayla kokoreçi hasretle bekliyorum bakalım emzirme döneminde tüketiliyor mu, henüz araştırmadım:KK45:

Ben yıkadım canım uyku setini bebişe de maşallah sağlıkla büyüsün

Yatman gerekiyorsa drun yatman gerekeceğini söyleyecekti ki sen de onu dinleyip iş yapmayacaktın. Dr hastaneye yat deyip evde dinlenmeyi tercih eden sen miydin? Eve geldik eşim yemek soruyor dediğini de hatırlıyorum sanki. Sürekli yatarsan Allah'ın izniyle bebiş de toparlanır ama etrafında kim varsa sana yardımcı olması gerekiyor. Suyumu alayım makinaya çamaşır atayım bunlar küçük işler vs diye düşünme yatabildiğin kadar yat, bu haftalara kadar geldik bebişin de çok küçük değil, inşallah içerde biraz daha büyür de sağlıkla alırsın kucağına ama tek yapman gereken yatmak canım, Allah şifa versin
pagan angel pagan angel amin canim, ben de yikarim öyleyse

Gebeliğin başında da yiyenler oldu canım. Bu topikte konuştuk. Hatta birisi iki gün üstüste yeyip doktora sormuştu. Porsiyonu küçük tutmasını söylemişti tamamen yasaklamamıştı diye hatırlıyorum. Bence çok kasmana gerek yok artık. Canın istediyse az biraz yiyebilirsin
Evet. O bendim :)

A vitamininin fazlası zararlı diye ciğer yemiyoruz ama bir oturuşta 1 kilo yemeyeceksen sıkıntı yok, amaç nefsimiz körelsin.Ben de midye dolmayla kokoreçi hasretle bekliyorum bakalım emzirme döneminde tüketiliyor mu, henüz araştırmadım:KK45:
Benim de yemeyi sabırsızlıkla beklediğim birsürü sey var. Şimdi burada söyleyip canınızı çektirmeyeyim. Sağlıklı beslenmekten sıkıldım artık. Lezzetli şeyler de hep sağlıksız.

kızlar bende bu hafta nefes darlığı başladı resmen oturduğum yerde zor nefes alıyorum sıcaklarında etkiai vardır elbet ama bebekte baya baskı yapıo heralde artk yazarken gördüm gebelik takvimimde de aynı şey yszıomuş ya normal demek ki :)

Kızlar mrb, kontroldeyim şuan nst bağlı. İshal için dahiliye ye yolladı. Serum takılcak ve kan vercem. Erkek karın çevresi 2 hafta geri çıktı :( kilolarıda 1712 ye 1809lü bişey :( valla canım sıkıldı doktor biraz küçük kalmış dedi oğlana :(

Kızlar mrb, kontroldeyim şuan nst bağlı. İshal için dahiliye ye yolladı. Serum takılcak ve kan vercem. Erkek karın çevresi 2 hafta geri çıktı :KK43: kilolarıda 1712 ye 1809lü bişey :KK43: valla canım sıkıldı doktor biraz küçük kalmış dedi oğlana :KK43:
geri cikma olayi bende de var hatta forumdan birinin daha basina gelmis 38. haftada kontrole gitti haftasinda cikti

Bende hastanedeyim cati muayenesi kultur testi idrar testi derken suan bacaklarim titriyo bide nst ye giricem dr rahimde açılma yok ama yumusama var bide ben goreyim şu sancıları dedi. Dunku olay icinde hic yorum yapmadi haklisiniz dedi geçti

Boya işleri bitti çok şükür
Temizlikde bitti sayılır şimdi odasını düzenleme zamanı herşey yığılı duruyor
Bugün yıkamaya başlayacağım
Temizleyip yerleştireyim diyorum
Dolabına koymak için çokmu erken acaba
Sizler nasıl yaptınız?
Hurçlaramı koydunuz?

Kızlar mrb, kontroldeyim şuan nst bağlı. İshal için dahiliye ye yolladı. Serum takılcak ve kan vercem. Erkek karın çevresi 2 hafta geri çıktı :KK43: kilolarıda 1712 ye 1809lü bişey :KK43: valla canım sıkıldı doktor biraz küçük kalmış dedi oğlana :KK43:
canım üzülme benim bi tanıdığımın da ikizleri oldu aynı senin gibi bir kız biri erkek, erkek olan zayıftı. hatta 37. haftada doğum yaptı. erkek 2100gr, kız 2400 gr doğdu :))

Ben gecenlerde çalıştığım milli egitimdeki görevliyle görüştüm.o da aynisini söyledi.yasara göre yaz tatiline gelen izin yaniyo ama uygulamada bazı müdürler aktarıyor bazıları aktarmıyo dedi.

bnm bugüm karnım çok sertleşti yaa yoruldum mu acaba :( doktorada hiç gidesim yok bıktım resmen haftaya çarl fln gidicem normalde akşama bi dinleniyim de geçmezse gideyim mecbur dimi iki gündğr bebeğin pozisyonunun değiştiğini düşünüyorum midem ciğerlerim acayip baskı altında bide kasıklarım tabi döndü mü acaba bnm sıpa ztn kafası baya aşağıdaydı sol kasığımda gibi inşallah bukdr erken doğum kanalına girmez

Back