- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #25.481
Ben zararlı olduğunu bilmeden 3 kere yedim.Kizlar cnm çok ciğer istiyor hamile kaldım kalali çocuğa zararlı diye tutuyorum kendimi bugün TV de görene kadar resmen içim gitti yesem nolur ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zararlı olduğunu bilmeden 3 kere yedim.Kizlar cnm çok ciğer istiyor hamile kaldım kalali çocuğa zararlı diye tutuyorum kendimi bugün TV de görene kadar resmen içim gitti yesem nolur ki![]()
Gebeliğin başında da yiyenler oldu canım. Bu topikte konuştuk. Hatta birisi iki gün üstüste yeyip doktora sormuştu. Porsiyonu küçük tutmasını söylemişti tamamen yasaklamamıştı diye hatırlıyorum. Bence çok kasmana gerek yok artık. Canın istediyse az biraz yiyebilirsin
Guvenilir bir yerden taze olarak alip iyice pisirdikten sonra sorun olacagini sanmiyorum canim
Ben yedim ya ara sira toplamda 5 kez flndir. birsey olmaz bence cok yemedigin surece. Sadece iyi pissin yeter. Drumda oyle soylemisti.
Canım çok çekti azıcık yersem birşey olmaz herhalde kızlar Dr sorarım yine de a vitamini yüksek diye yemeyin diyor ama birşey olmaz azıcık dan heraldeBen zararlı olduğunu bilmeden 3 kere yedim.
Evet canim gormemisim mesajini yansin artik yapcak bisey yok napalim boyle olcakmisCanm ben de öyle olacağını yazmıştım sana.sanrm msj görmedin.sen dogum yaptığın tarihten itibaren 16 hafta izinlisin.sanrm öğretmensin.iste bi kısmı tatille yanıyo seninki
evet canim ama eklwme durumu mudure gore degisiyor benim arkadasimin arkadasi eylulde dogum yaocak muduru ekleriz demisHadi gözün aydın. Biz de halledebiliriz inşallah. Eylülde doğum yapacak arkadaşa doğum öncesindeki 8 hafta izni vermemişler. O yüzden ben de panik yaptım. Hep kendimi 1. Dönemi kapatırım diye hazırladım. Am tabi evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor. Senin adına sevindim.
Müdür yardimcisiyim ben.ekleme durumu müdüre gire değişmezEvet canim gormemisim mesajini yansin artik yapcak bisey yok napalim boyle olcakmis
evet canim ama eklwme durumu mudure gore degisiyor benim arkadasimin arkadasi eylulde dogum yaocak muduru ekleriz demis
Antibiyotiğin etkili olması için en az 3 gün içilmesi gerekli diye biliyorum Dr ne derse onu yap cnm enfeksiyon önemli
Bugun aradim dr sikayetin gecti ise birakabilirsin dedi :)Bende de olmuştu kullandım geçince bıraktım doktora da sormak lazım ben doktora yarın gidince soracam
Valla canim yonetmelik acik da idareciler istedigi gibi uygulayaviliyorlar eski calistigim ilcede eylulde dogum yapan bi cok arkadssimin tatile denk gelen 5 haftasi da islendi isyambulda srkadasimin arkadssi eylulde dogum yapacak muduru ekleriz demis bu yuzden idarenin elinde hani bizzat sahit olmasam olmaz derdim ama ha benim mudur yapmiyor o ayri mesele benim iznimi erken dogum oldugu icin 8+8 yaotilsr simdi 3 agustosta basladi 5 haftam bosa gidiyorMüdür yardimcisiyim ben.ekleme durumu müdüre gire değişmez
Yönetmelikte açık. Fiilen çalışılan sureler eklenir.ilk doğumunda öğretmendim yaz tatili eklenmedi.
A vitamininin fazlası zararlı diye ciğer yemiyoruz ama bir oturuşta 1 kilo yemeyeceksen sıkıntı yok, amaç nefsimiz körelsin.Ben de midye dolmayla kokoreçi hasretle bekliyorum bakalım emzirme döneminde tüketiliyor mu, henüz araştırmadımKizlar cnm çok ciğer istiyor hamile kaldım kalali çocuğa zararlı diye tutuyorum kendimi bugün TV de görene kadar resmen içim gitti yesem nolur ki![]()
Ben yıkadım canım uyku setini bebişe de maşallah sağlıkla büyüsün
Yatman gerekiyorsa drun yatman gerekeceğini söyleyecekti ki sen de onu dinleyip iş yapmayacaktın. Dr hastaneye yat deyip evde dinlenmeyi tercih eden sen miydin? Eve geldik eşim yemek soruyor dediğini de hatırlıyorum sanki. Sürekli yatarsan Allah'ın izniyle bebiş de toparlanır ama etrafında kim varsa sana yardımcı olması gerekiyor. Suyumu alayım makinaya çamaşır atayım bunlar küçük işler vs diye düşünme yatabildiğin kadar yat, bu haftalara kadar geldik bebişin de çok küçük değil, inşallah içerde biraz daha büyür de sağlıkla alırsın kucağına ama tek yapman gereken yatmak canım, Allah şifa versin
Evet. O bendim :)Gebeliğin başında da yiyenler oldu canım. Bu topikte konuştuk. Hatta birisi iki gün üstüste yeyip doktora sormuştu. Porsiyonu küçük tutmasını söylemişti tamamen yasaklamamıştı diye hatırlıyorum. Bence çok kasmana gerek yok artık. Canın istediyse az biraz yiyebilirsin
Benim de yemeyi sabırsızlıkla beklediğim birsürü sey var. Şimdi burada söyleyip canınızı çektirmeyeyim. Sağlıklı beslenmekten sıkıldım artık. Lezzetli şeyler de hep sağlıksız.A vitamininin fazlası zararlı diye ciğer yemiyoruz ama bir oturuşta 1 kilo yemeyeceksen sıkıntı yok, amaç nefsimiz körelsin.Ben de midye dolmayla kokoreçi hasretle bekliyorum bakalım emzirme döneminde tüketiliyor mu, henüz araştırmadım![]()
geri cikma olayi bende de var hatta forumdan birinin daha basina gelmis 38. haftada kontrole gitti haftasinda ciktiKızlar mrb, kontroldeyim şuan nst bağlı. İshal için dahiliye ye yolladı. Serum takılcak ve kan vercem. Erkek karın çevresi 2 hafta geri çıktıkilolarıda 1712 ye 1809lü bişey
valla canım sıkıldı doktor biraz küçük kalmış dedi oğlana
![]()
canım üzülme benim bi tanıdığımın da ikizleri oldu aynı senin gibi bir kız biri erkek, erkek olan zayıftı. hatta 37. haftada doğum yaptı. erkek 2100gr, kız 2400 gr doğdu :))Kızlar mrb, kontroldeyim şuan nst bağlı. İshal için dahiliye ye yolladı. Serum takılcak ve kan vercem. Erkek karın çevresi 2 hafta geri çıktıkilolarıda 1712 ye 1809lü bişey
valla canım sıkıldı doktor biraz küçük kalmış dedi oğlana
![]()
Ben gecenlerde çalıştığım milli egitimdeki görevliyle görüştüm.o da aynisini söyledi.yasara göre yaz tatiline gelen izin yaniyo ama uygulamada bazı müdürler aktarıyor bazıları aktarmıyo dedi.Evet canim gormemisim mesajini yansin artik yapcak bisey yok napalim boyle olcakmis
evet canim ama eklwme durumu mudure gore degisiyor benim arkadasimin arkadasi eylulde dogum yaocak muduru ekleriz demis
sen ntsye giriyomusun doktor baan daha birsey demedicanım üzülme benim bi tanıdığımın da ikizleri oldu aynı senin gibi bir kız biri erkek, erkek olan zayıftı. hatta 37. haftada doğum yaptı. erkek 2100gr, kız 2400 gr doğdu :))