• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar dr.um bana nst ye 35.haftada alicam dedi. Bana geç geldi çokta bişeyi sorgulayamiyorum siz bana bırakın her sey yolunda diyor. Çok şükür inşallah öyledir.
NST zorunlu ve herkesin girmesi gereken bişey değil canım. Hiç girmeden gebeliğin sonuna kadar giden var. Dr. ultrasondan az biraz şüphe etse ister muhtemelen, riske girmez.
çalışmayıp evde yatsam bukdr şikayetim olmuo işte nekdr yorulmayım desemde bişeyler çıkıo tabi sbahatan beri yine 2 3 saattir ayaktayımdır o bile çok gwlio bana oturmak desen iice sıkıştırıo ama bayram tatilinide atlatmak istiyorum neden boşuna izin tatilden gitsin diyorum
Sık dişini canım az kaldı tatile haklısın.
Dr. da onaylıyorsa sonrasında izin kulllanmak ödül gibi gelir

Bizde dün eşimle beraber olduk biraz döndü durdu kanama yok birşey yok ikinci baya uzun sürdü şimdi dönmüyor diye kafayı yiycem halbuki gece de tekmeledi ay ilişki bile problemli oluyor artık ilişki falan istemiyorum tek derdim kızıma sağ sağlim kavuşmak sürekli korkuyorum artık :KK43:
Biz tatile girdik o konuda. Kasılmayı tetikler diye korkuyorum, eşim benden daha çok korkuyor. Zaten son aya girdik nerdeyse ve son ay pek önerilmiyor. Lohusalık sonrası balayı yaparız :)

dün aklımdaydın çok erken sızmıiım bayadır yazmadn sanki nasılsınnn kontrok nezaman
Okuyorum ama arada yazıyorum :)
Herşey yolunda giderse iki hafta sonra kontrole gitmeyi planlıyorum..35 w olurum nstyede bağlanırim diye düşünüyorum..Inşallah başka bir şikayetim olmaz o zamana kadar.
Ne biliyim ya sanki evham yaptıkça daha kötü hissediyorum akışına bıraktım gibi,elim pek ağır bu aralar daha hicbisey yıkayıp utulemedim daha :KK43: Haftasonu hastane için iç çamaşır almaya civile gittim denedim falan oyalandim iki saat ayakta savaştan çıkmış kadar yorgun eve döndüm :)

Son düzenleme:
NST zorunlu ve herkesin girmesi gereken bişey değil canım. Hiç girmeden gebeliğin sonuna kadar giden var. Dr. ultrasondan az biraz şüphe etse ister muhtemelen, riske girmez.

Sık dişini canım az kaldı tatile haklısın.
Dr. da onaylıyorsa sonrasında izin kulllanmak ödül gibi gelir

Biz tatile girdik o konuda. Kasılmayı tetikler diye korkuyorum, eşim benden daha çok korkuyor. Zaten son aya girdik nerdeyse ve son ay pek önerilmiyor. Lohusalık sonrası balayı yaparız :)
Katılıyorum cnm sana aynen :) bence de lohusalık sonrası balayı iyidir dün itibariyle benim için de bitmiştir cinsellik :) hem kocaman karınla nefes dahi alamiyorsun kan ter içinde kaldım

benim kasılmalarm vee rahim ağzı kısalmam olduğu halde 34te alıcakmış
zafrina89 zafrina89 ben de 1 haftadir kasilma yasiyorum. Bebek biyere toplanmis gibi oluyor tüm karnım sertlesiyo ve o an nefesim kesiliyo. Ilk defa gecen hafta gunde 10-12 defa oldu simdilerde gunde 5-6 defa oluyor. Dr normal yalancı sancı bunlar eger bu kasilmalar 5dk ara ile olup 1-2 dk icinde gecmezse o zaman haberleselim dedi. Ama farkettimki yoruldugumda ayakta kaldigimda oluyor. Bir de magnezyum eksikligi yaparmi kasilma dedim yok dedi bebek magnezyumu senin depondan aliyor kullanmana gerekyok dedi vermedi.
Canım durumun iyise sıkıntı yoksa gerek görmüyordur. Beni 28den beri bağlıyorlar. Çok bunalıyorum, birde 2 olunca 30dkyı geçiyor :KK43: bittiğinde bende bitmiş oluyorum her yerim tutuluyor
Kıyamam canim biz zar zor geciriyoruz bugunleri sen iki tane. Şükür bugunumuze saglikla kucagimiza alalim insallah hepimiz.
Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 bende oyle diyorumda iste bi yanimda acaba benim dr fazlami rahat acaba diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bu arada coraspin kullanan arkadaslar ben hala devam ediyorum dr 32.haftada birakicaz dedi. Siz kullaniyor musunuz hàlâ? Hibor3500 igneye de devam ediyorum doguma kadar devam edicez igneye dedi.

Su an 3.60 cikan tsh icin 25mg euthrox, coraspin, krilom krill oil ve 9 cikan demir degerim icin ×2feramat ile hergun hibor3500 igne kullaniyorum. Demir yukselmezse damardan takviye yapicaz dedi.

zafrina89 zafrina89 ben de 1 haftadir kasilma yasiyorum. Bebek biyere toplanmis gibi oluyor tüm karnım sertlesiyo ve o an nefesim kesiliyo. Ilk defa gecen hafta gunde 10-12 defa oldu simdilerde gunde 5-6 defa oluyor. Dr normal yalancı sancı bunlar eger bu kasilmalar 5dk ara ile olup 1-2 dk icinde gecmezse o zaman haberleselim dedi. Ama farkettimki yoruldugumda ayakta kaldigimda oluyor. Bir de magnezyum eksikligi yaparmi kasilma dedim yok dedi bebek magnezyumu senin depondan aliyor kullanmana gerekyok dedi vermedi.

Kıyamam canim biz zar zor geciriyoruz bugunleri sen iki tane. Şükür bugunumuze saglikla kucagimiza alalim insallah hepimiz.

Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 bende oyle diyorumda iste bi yanimda acaba benim dr fazlami rahat acaba diye dusunuyorum.
evet aynı dediğin gibi sertleşio bende hep bebek toplanıo zannettim meğer kasılmaymış gerçekten karın kaslarını sıkıyomuşsun gibi hissettiriyo insana magnezyum bana 1 tane iç dedi ama bacağıma kramp girdi demiştim ozaman vermişti kasılmaya da ii geliomu bilmiyorum bana da günde 3 4 normal sıklaşırsa şiddeti artarsa bekleme gel dedi

Bu arada coraspin kullanan arkadaslar ben hala devam ediyorum dr 32.haftada birakicaz dedi. Siz kullaniyor musunuz hàlâ? Hibor3500 igneye de devam ediyorum doguma kadar devam edicez igneye dedi.

Su an 3.60 cikan tsh icin 25mg euthrox, coraspin, krilom krill oil ve 9 cikan demir degerim icin ×2feramat ile hergun hibor3500 igne kullaniyorum. Demir yukselmezse damardan takviye yapicaz dedi.
bu ilaçlardan bıktım uzun bi süre hap görmek istemiyorum
1 magnezyum 2 progestan 1 decavit 1 ferrum fort 2 günde 1 de omega içiyorum hap yutna fobim oluştu resmen

Ben de hibor igne ve eutrox kullanyrm.igneyi hala göbekten devam ediyorm.sen nasl vurunuyorsn?

bu ilaçlardan bıktım uzun bi süre hap görmek istemiyorum
1 magnezyum 2 progestan 1 decavit 1 ferrum fort 2 günde 1 de omega içiyorum hap yutna fobim oluştu resmen
Progestan içerken aynısı bana da olmuştu Allah kolaylık versin sabır şekerim az kaldı az 50 gün çabuk geçer :)

Kızlar moralim çok bozuk. Sabah hafif pembemsi sümüksü bi akıntı oldu nişan geldi korkusuyla hastaneye geldim. 2 cm açılma olmuş rahimde doğum başlangıcı dedi doktor.hemen yatış verdi durdurmaya çalışıyolar şimdi. Doktor durur büyür ihtimalle doğarsada haftası erken değil korkmayın dedi. Çok kaygılıyım. Aynı durumu yaşayan varmı daha çok küçük bebeğim 3ü.haftadayız

Kızlar moralim çok bozuk. Sabah hafif pembemsi sümüksü bi akıntı oldu nişan geldi korkusuyla hastaneye geldim. 2 cm açılma olmuş rahimde doğum başlangıcı dedi doktor.hemen yatış verdi durdurmaya çalışıyolar şimdi. Doktor durur büyür ihtimalle doğarsada haftası erken değil korkmayın dedi. Çok kaygılıyım. Aynı durumu yaşayan varmı daha çok küçük bebeğim 3ü.haftadayız
Ay cnm panik yapma herşey olacağına varır rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah durdurabilir

Kac kilo bebek ?
Allah yardımcın olsun. Durur o bence öyle vakalar cok duydum, olmadı dikis bile atılıyor.

Allah yardımcınız olsun canım noldu bizim topiğe ben anlamadm erken doğum riski yaşayan kaç kişi olduk durdururlar büyük ihtimal bundan sonrasını yatarak geçirirsin gebeliğinin haftası ilerleyebildiği kdr ilerlesin tabi ama doğarsa da korkma bnm ikiz kuzenlerin 28de doğdular şimdi lisedeler

bide progestanı gece fitil olarak kullanıyorum ama gündüz işte mecbur ağızdan alıyorum baş dönmesi çok yapıo
Ben ilk aylar günde 3 defa içtim camasirinda yeşil leke yapiyo nefret ediyorum progestan dan ama işte kanamam vardı onar onar icsem bana mısın demezdim evlatlarımız iyi olsun da içeriz nolacak

Kızlar ic8mde acayip sıkıntı var birine surtsemde kavga çıksa diye geziyorum ...aglamak istiyorum bi acayihim :(

Back