- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #25.521
NST zorunlu ve herkesin girmesi gereken bişey değil canım. Hiç girmeden gebeliğin sonuna kadar giden var. Dr. ultrasondan az biraz şüphe etse ister muhtemelen, riske girmez.Kızlar dr.um bana nst ye 35.haftada alicam dedi. Bana geç geldi çokta bişeyi sorgulayamiyorum siz bana bırakın her sey yolunda diyor. Çok şükür inşallah öyledir.
Sık dişini canım az kaldı tatile haklısın.çalışmayıp evde yatsam bukdr şikayetim olmuo işte nekdr yorulmayım desemde bişeyler çıkıo tabi sbahatan beri yine 2 3 saattir ayaktayımdır o bile çok gwlio bana oturmak desen iice sıkıştırıo ama bayram tatilinide atlatmak istiyorum neden boşuna izin tatilden gitsin diyorum
Dr. da onaylıyorsa sonrasında izin kulllanmak ödül gibi gelir
Biz tatile girdik o konuda. Kasılmayı tetikler diye korkuyorum, eşim benden daha çok korkuyor. Zaten son aya girdik nerdeyse ve son ay pek önerilmiyor. Lohusalık sonrası balayı yaparız :)Bizde dün eşimle beraber olduk biraz döndü durdu kanama yok birşey yok ikinci baya uzun sürdü şimdi dönmüyor diye kafayı yiycem halbuki gece de tekmeledi ay ilişki bile problemli oluyor artık ilişki falan istemiyorum tek derdim kızıma sağ sağlim kavuşmak sürekli korkuyorum artık![]()