- 1 Mart 2016
- 608
- 510
- 33
- 33
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #25.461
Kızlar bugun sabah 9da dr gittim saat 11e kadar bekledik eşim ne kadar beklicez dediginde en fazla 15dk dediler fakat bu surede uzayinca işlemi iptal ettik. Ki haftasonu onu arayip rahatsizligimi anlattigimda pzt mutlaka gel demişti. Dr eşimin bizim işlemimizi iptal edin lutfen dedigini duymasina ragmen asistanina tamam bırak gitsinler dedi o kadar uzuldum ki anlatamam. Erkekler zaten sabirsiz adam bi ton laf etti burasi ozel hastane degilmi devlette bile bu kadar beklemiyoruz falan dedi islem iptal edilirken. Velhasil farkli bi ozel hastaneye gittik hic gitmedigim bilmedigim bi dr. Bebegimin doğum kanalına girmeye çalıştığını erken doğum riskimin olduğunu ve acil nst bakmamiz gerektigini söyledi. Ilk deda nstye baglandim sonuca baktiginda evet kucuk capli sancilar var fakat bu erken dogum haberciside olabilir vucudun kendini doguma hazirlamasida olabilir dedi. Istirahat oneriyorum bebeginizin hareketlerini,agri kasılma 5dkda bir olup olmadigini takip edin sorun olmazsa 2hafta sonra olursa hemen gelin dedi. Tabiiki tatmin olmadım kendi dr iyi bi dr ve ben suan ondan baskasinin dedigiyle ikna olamiyorum sizce ne yapmaliyim? Yarin sabah kendi dr randevu aldım bu saatten sonra dr degistirmek zor olmaz mi?