Kizlar toparlayin alisverisleri benden soylemesi:)
Bu sabah tuvalete kalktim klozete oturmamla bir su bosalti, aha dedim geliyor bizimki.... doktoruma haber verdim hemen hastaneye git duruma gore haber ver gelirim dedi. Gittik nobetci doktor vardi, musyene etti nst ye aldilar dogum segil yanlis alarm:) ama cok yogun bir mantar akintim varmis o kadar yogun ki su gibi hissetmisim onu... fitil verdi simdilik takipteyim yine...
Ama bu sabah hastaneye bir gidisimiz var, daha hastane cantam hazir degil ama konacaklari yikamistim cekmecede duruyordular. Evden cikmadan, esime ne alinacak acil durumda felan gosterdim hep, ben sakindim de o fena panikledi. Dedim eyvay ilk tatbikatta kaldin ne oluyor:)
Velhasil, alisveris isinizi halledin, benim erken dogum riskim 1 haftada cikti, gorumcemin erken dogum riski yoktu ama 35 haftada birden suyu geldi. Apar topar dogum yapti hic belli olmuyor... zaten son zamanlar hareket sikinti, almakla da is bitmiyor onlarin yikanmasi utulenmesi... bir kiyafet degil ki olay, sterilizie olayi var ivir var zivir var... biberonu emzigi, yatak tekstili...
Ben rezene cayi, anne icin sut yapici icecekler, caylar, hatta sutum olmaz da hastanede mama dayarlarsa diye her halukarda gdo suz mama bile aldim.