• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Gorumcem de preeklampsi ve acilma vardı adalat kullandı doktor her an gelebilir demis ve 32 de ciger gelistirici vurmuş ama minis 35e kadar dayanmış:KK66: cokta saglikli masallah bir gun bile kuvezde kalmadı....allahin izniyle hepimiz kurtulcaz bu sıkıntılardan insallah :KK66:
Insallah ya artik yatarak gecircez vakitleri insan vicdan yapiyo uzuluyo Allah saglik sihhat versin bebislerimize

valla bende herşeye erken erken diyodum ama şimdi de bebek alışverişini fln iyi ki halletmişim diyorum
Bende suan keske bitirseymisim diyorum alisverisi cok salladim hava biraz seinleyincr alirim vs diyip simdide evden cikamiyorum:KK20: cokda bekletmemek lazimmis ne olur nolmaz diyip jerkes 7. Aydan sonra alisverise basla dedi simdi ise dogacak nerdeyse:emir_bebek:

Kızlar biliyorsunuzdur ama hatırlatayım size.bebislerin kilo alması icin ceviz ve muz tüketin günlük cok etki ediyo gercekten.arkadasm 36+5 te 3300 dogum yaptı.basja biri de 36 yı tam görmeden 3000 g dpgum yaptı.her ikisi de ceviz süt muz dedi.36 yı tamamlamayan arkadsm kaşar da yedim dedi.özellikle erken dogum riski olanlar beslenmenize cok dikkat edin.ins bebislerimiz iyi bi kiloda ve sağlıkla dogarlar

valla bende herşeye erken erken diyodum ama şimdi de bebek alışverişini fln iyi ki halletmişim diyorum
Bebek alışverişini bende hallettim ama toplasan on takım almadım 0 3 ay için çabuk büyüyor dedi tanıdıklar ama kendime çöp almadim hasta bezi falan da almak lazımmış ilk bı kaç gün çok kanama oluyormuş ay iyi ki havalar ısınmadan almışım kızıma kıyafet bı battaniye ile banyo malzemeleri eksik

Kizlar toparlayin alisverisleri benden soylemesi:)

Bu sabah tuvalete kalktim klozete oturmamla bir su bosalti, aha dedim geliyor bizimki.... doktoruma haber verdim hemen hastaneye git duruma gore haber ver gelirim dedi. Gittik nobetci doktor vardi, musyene etti nst ye aldilar dogum segil yanlis alarm:) ama cok yogun bir mantar akintim varmis o kadar yogun ki su gibi hissetmisim onu... fitil verdi simdilik takipteyim yine...

Ama bu sabah hastaneye bir gidisimiz var, daha hastane cantam hazir degil ama konacaklari yikamistim cekmecede duruyordular. Evden cikmadan, esime ne alinacak acil durumda felan gosterdim hep, ben sakindim de o fena panikledi. Dedim eyvay ilk tatbikatta kaldin ne oluyor:)

Velhasil, alisveris isinizi halledin, benim erken dogum riskim 1 haftada cikti, gorumcemin erken dogum riski yoktu ama 35 haftada birden suyu geldi. Apar topar dogum yapti hic belli olmuyor... zaten son zamanlar hareket sikinti, almakla da is bitmiyor onlarin yikanmasi utulenmesi... bir kiyafet degil ki olay, sterilizie olayi var ivir var zivir var... biberonu emzigi, yatak tekstili...

Ben rezene cayi, anne icin sut yapici icecekler, caylar, hatta sutum olmaz da hastanede mama dayarlarsa diye her halukarda gdo suz mama bile aldim.

Kizlar toparlayin alisverisleri benden soylemesi:)

Bu sabah tuvalete kalktim klozete oturmamla bir su bosalti, aha dedim geliyor bizimki.... doktoruma haber verdim hemen hastaneye git duruma gore haber ver gelirim dedi. Gittik nobetci doktor vardi, musyene etti nst ye aldilar dogum segil yanlis alarm:) ama cok yogun bir mantar akintim varmis o kadar yogun ki su gibi hissetmisim onu... fitil verdi simdilik takipteyim yine...

Ama bu sabah hastaneye bir gidisimiz var, daha hastane cantam hazir degil ama konacaklari yikamistim cekmecede duruyordular. Evden cikmadan, esime ne alinacak acil durumda felan gosterdim hep, ben sakindim de o fena panikledi. Dedim eyvay ilk tatbikatta kaldin ne oluyor:)

Velhasil, alisveris isinizi halledin, benim erken dogum riskim 1 haftada cikti, gorumcemin erken dogum riski yoktu ama 35 haftada birden suyu geldi. Apar topar dogum yapti hic belli olmuyor... zaten son zamanlar hareket sikinti, almakla da is bitmiyor onlarin yikanmasi utulenmesi... bir kiyafet degil ki olay, sterilizie olayi var ivir var zivir var... biberonu emzigi, yatak tekstili...

Ben rezene cayi, anne icin sut yapici icecekler, caylar, hatta sutum olmaz da hastanede mama dayarlarsa diye her halukarda gdo suz mama bile aldim.
Mesajin basini okurken dedim dün o kadar konustukki cagirdik sanirim dogumu:eek:gecmis olsun canim. Haklisin alisveris konusunda ben cok pismanim bazi seyleri daha eki omik alabilecekken simdi alamiyrm evden cikamiyrm netten daha pahali aliyrm gibi geliyo.cantalarida hazirlamak lazim tabi ben benegin cantasini hazirladim bi biberon sterilize isi kaldi. Sira benmkinde alisverisi tamamlayim hazirliycam

Mesajin basini okurken dedim dün o kadar konustukki cagirdik sanirim dogumu:eek:gecmis olsun canim. Haklisin alisveris konusunda ben cok pismanim bazi seyleri daha eki omik alabilecekken simdi alamiyrm evden cikamiyrm netten daha pahali aliyrm gibi geliyo.cantalarida hazirlamak lazim tabi ben benegin cantasini hazirladim bi biberon sterilize isi kaldi. Sira benmkinde alisverisi tamamlayim hazirliycam

Netten aldim herseyimi aksine cok daha ucuza geliyor aslinda. Ve kesinlikle daha pratik. Ancak son dakikaya birakmak beden yorgunlugunun yaninda soyle oluyor, mesela gogus pedi alacagim, normalde 50 lira 100 lu paket, pat bir kampanya yakaliyorum 100 tanesini 20 liraya aliyorum.

Ya da mesela dr browns biberon alacaktim 42 liraydi istedigim model, sadece bir gun indirim oldu %50 o gunu takip ettim yakaladim, 21 liraya aldim ayni biberonu...

Uzun zamana yaymanin boyle avantajlari oluyor. İndirim takip ediyorsun surekli. Bir de internet alisverislerinde zirt pirt hediye cekleri veriyorlar:) ya da mesela atiyorum bi markadan toplu alisveris yapiyorum kargoma hediye bir onluk bir emzik ekliyorlar... dolayisiyla daha karli oluyor:)

Hepsini ayni donemde yikamak utuleyip yerlestirmek zorladi beni epey ama hallettim. Gerci hala tek tuk cikip duruyor:)

Bende suan keske bitirseymisim diyorum alisverisi cok salladim hava biraz seinleyincr alirim vs diyip simdide evden cikamiyorum:KK20: cokda bekletmemek lazimmis ne olur nolmaz diyip jerkes 7. Aydan sonra alisverise basla dedi simdi ise dogacak nerdeyse:emir_bebek:
çok acil olan lazım şeyleri internetten al canım gezicem diye uğraşma 5 çift diil 2 çift olsun annenler doğuma gelirse onlar tamamlar eksikleri yavrunun gelişimi hepsinden önemli

Bebek alışverişini bende hallettim ama toplasan on takım almadım 0 3 ay için çabuk büyüyor dedi tanıdıklar ama kendime çöp almadim hasta bezi falan da almak lazımmış ilk bı kaç gün çok kanama oluyormuş ay iyi ki havalar ısınmadan almışım kızıma kıyafet bı battaniye ile banyo malzemeleri eksik
bnm eşim çok aceleci öyle gidip bi parça al iki parça al yaptırmadı 2 seferde herşeyi aldk almadıklsrım varsa da unutmuşumdr

Back