- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.560
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.261
Doktor hani olumsuz bisiy demedi o yuzden hazirlamadim ama icindeki hersey hazir ama cantada degil hepsi yikanmis utulenmisKolay gelsin. Ben de yıkayıp ütüleyeceğim. Hastane çantasını hazırladınız mı? Ben daha hazırlamadım. Geç mi kaldım?
Canim 40ti bende ellemedim şükür bi cekme olmadıAlerji programı galiba tamam cnm kaç derece de çeker diye korkuyorum zaten el kadar :)
Gecmis olsun canım Allah yardimcin olsun. Bebeğine sağlık versin üzülmeKizlar kontrolden geldim 1.8 olmus rahim boyu dr ciger gelistirici yapti. Keske hic yerimden kalkmasaydim diyorum bebegime karsi vicdan azabi cekiyorum cok uzuldum.
ayyy canım yaa tuvalet harici kalkma sen inşallah toparlanırsın ben bi hafta hep yattım yemeği süpürgeyi fln eşim yaptı hep o öğretmen iyi ki tatilde adam resmen elim ayağım oldu benim suyu bile yattığım yere getiriyodu hemen kötü düşünme yatarak haftalarını doldurmaya bak belki ilaçlarda toparlar seni ağrın sızın çok var mıKizlar kontrolden geldim 1.8 olmus rahim boyu dr ciger gelistirici yapti. Keske hic yerimden kalkmasaydim diyorum bebegime karsi vicdan azabi cekiyorum cok uzuldum.
Geçmiş olsun canım inşallah zamanını beklesinler miniklerimizKizlar kontrolden geldim 1.8 olmus rahim boyu dr ciger gelistirici yapti. Keske hic yerimden kalkmasaydim diyorum bebegime karsi vicdan azabi cekiyorum cok uzuldum.
Gecmis olsun canım Allah yardimcin olsun. Bebeğine sağlık versin üzülme
Tesekkur ederim insallah rabbim hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin vaktinde gelsinler. Dualarinizda banada yer verirseniz sevinirimGeçmiş olsun canım inşallah zamanını beklesinler miniklerimiz
Kizlar kontrolden geldim 1.8 olmus rahim boyu dr ciger gelistirici yapti. Keske hic yerimden kalkmasaydim diyorum bebegime karsi vicdan azabi cekiyorum cok uzuldum.
Evet artik hic kalkmiycam cnm ya hareketli biriyim yerimde duramiyordum ama bana bi ders oldu. Alt kisimda agri gibi degilde acima var sanki. Sanada ciger gelistirici yapilmismiydiayyy canım yaa tuvalet harici kalkma sen inşallah toparlanırsın ben bi hafta hep yattım yemeği süpürgeyi fln eşim yaptı hep o öğretmen iyi ki tatilde adam resmen elim ayağım oldu benim suyu bile yattığım yere getiriyodu hemen kötü düşünme yatarak haftalarını doldurmaya bak belki ilaçlarda toparlar seni ağrın sızın çok var mı
Canım geçmiş olsun Rabbim en iyisini bilir bebeginEvet artik hic kalkmiycam cnm ya hareketli biriyim yerimde duramiyordum ama bana bi ders oldu. Alt kisimda agri gibi degilde acima var sanki. Sanada ciger gelistirici yapilmismiydi
çok geçmiş olsun canım dikkat etKizlar kontrolden geldim 1.8 olmus rahim boyu dr ciger gelistirici yapti. Keske hic yerimden kalkmasaydim diyorum bebegime karsi vicdan azabi cekiyorum cok uzuldum.
bana 3.1 ölçtüğünde hemen yaptı ztn risk almayalım daha fazla kısalırsa diye dedi 2 doz vuruldumEvet artik hic kalkmiycam cnm ya hareketli biriyim yerimde duramiyordum ama bana bi ders oldu. Alt kisimda agri gibi degilde acima var sanki. Sanada ciger gelistirici yapilmismiydi
Gecmis olsun canm.ins daha ileri haftalara kadar durur bebis.hic bir sey yapma dinlen canm.ins hepimiz kritik süreçleri atlattk.35.haftadan sonra kuveze bile alınmıyo cogu bebek.dün bi kanalda niran ünsal şarkıcı her iki çocuğunu 31 haftalk dogum yaptığından bahsetti.icim umut doldu bunu duyunca.Kizlar kontrolden geldim 1.8 olmus rahim boyu dr ciger gelistirici yapti. Keske hic yerimden kalkmasaydim diyorum bebegime karsi vicdan azabi cekiyorum cok uzuldum.
Insallah yaa daha cok kucukGecmis olsun canim bide uzulup strese girme hersey olacagina varır insallah hemencik gelmez bebisin
Evet kuveze alinip saglikla devam eden bebek cok aslinda ama iste sucluluk duyuyorum. Drumda 36ya kadar bekletebilsek iyi diyor. Ama boyle giderse en gec 2 hafta sonra dogar dedi. Umarim bekler 36yi suan doguma ne ben nede bebegim hazir degiliz benceGecmis olsun canm.ins daha ileri haftalara kadar durur bebis.hic bir sey yapma dinlen canm.ins hepimiz kritik süreçleri atlattk.35.haftadan sonra kuveze bile alınmıyo cogu bebek.dün bi kanalda niran ünsal şarkıcı her iki çocuğunu 31 haftalk dogum yaptığından bahsetti.icim umut doldu bunu duyunca.
Canım merak etme inşAllah birşey olmaz. Facede ikiz grubunda geçen bir arkadaş 1.5 ile 38+5de doğuma girdiğini yazmıştı. İnşAllah seninde öyle olur. Artık hiç yorma kendini. Bende yerimde hiç durmuyorum. Korkuyorum benimde kısalmıştı en sonKizlar kontrolden geldim 1.8 olmus rahim boyu dr ciger gelistirici yapti. Keske hic yerimden kalkmasaydim diyorum bebegime karsi vicdan azabi cekiyorum cok uzuldum.
Canım merak etme inşAllah birşey olmaz. Facede ikiz grubunda geçen bir arkadaş 1.5 ile 38+5de doğuma girdiğini yazmıştı. İnşAllah seninde öyle olur. Artık hiç yorma kendini. Bende yerimde hiç durmuyorum. Korkuyorum benimde kısalmıştı en sonKizlar kontrolden geldim 1.8 olmus rahim boyu dr ciger gelistirici yapti. Keske hic yerimden kalkmasaydim diyorum bebegime karsi vicdan azabi cekiyorum cok uzuldum.
Canım geçmiş olsun Rabbim en iyisini bilir bebegin
Ve senin için içini ferah tut
Cok tesekkur ederim. Dualarinizda banada yer verinçok geçmiş olsun canım dikkat et
Evet varmis surekli yatarak 35 38e kadar gelen ntsdeki hemsirede soyledi ama drun hastahaneye yatirmaya gerek yok evde dinlen gibi bisey dedi. Umudunu kesmis gibi konusmasi aklima takildi. Sende yorma canim kendini ben hata yapmisim eskisine gore daha az yoruluyorum diyip evde islerimi yapiyodum. Ama hic yapmamak lazimmis pismanim daha 31. haftadayizCanım merak etme inşAllah birşey olmaz. Facede ikiz grubunda geçen bir arkadaş 1.5 ile 38+5de doğuma girdiğini yazmıştı. İnşAllah seninde öyle olur. Artık hiç yorma kendini. Bende yerimde hiç durmuyorum. Korkuyorum benimde kısalmıştı en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?