- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.241
Geçmiş olsun canım. İyi olmanıza çok sevindim.Geçmiş olsun dileklerinde bulunup merak eden herkese teşekkür ederim. Kızlar şükür ki bebeğim de iyi bende iyiyim. Evimi temizliyordum fazla yormusum kendimi de bebegimide. Herşey yolundaymis çok şükür
35e kadar dönebilir canım, stres yapma yeterki. Hangisi daha hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin. Rabbim sağ sağlim kurtarsın bebeklerimizle beraber hepimiziBende bi kere yan profil gordum ya elleri yuzunde ya da sırtı dönük. Allah bebeklerimiz ve bizim icin hangi dogum sekli hayırlı ise onu nasip etsin canım. Bende normal istiyorum ama henuz ters duruyo bakalim dönermi nasıl olur
Elinin yüzünde olması normal doğuma engelmiymis bilmiyordum benim kızımın da sırtı hep dönükBenimkinin de başında hep. Anası gibi hep düşünceli melankolik yavrum benim diyorum. Doktorum ellerini çekmezse normal Doğum zor olur dedi
Hiç yüzünü de göremedim zaten, hep sırtı dönük
Amin cnm inşallah hayırlısı ne ise o olurBende bi kere yan profil gordum ya elleri yuzunde ya da sırtı dönük. Allah bebeklerimiz ve bizim icin hangi dogum sekli hayırlı ise onu nasip etsin canım. Bende normal istiyorum ama henuz ters duruyo bakalim dönermi nasıl olur
Engel mi bilmiyorum ama çok zor olduğunu duymuştum. Riskleri fazla oluyormuş.Elinin yüzünde olması normal doğuma engelmiymis bilmiyordum benim kızımın da sırtı hep dönük
Amin cnm inşallah hayırlısı ne ise o olur
İnşallah cnmEngel mi bilmiyorum ama çok zor olduğunu duymuştum. Riskleri fazla oluyormuş.
Benimkininkiler başında. 12.haftadan beri hep böyle, bir ara yapışık mı acaba diye korktum, detaylıda çekmişti ama şimdi yine başında. Henüz Doğum şeklini konuşmak için erken diye ayrıntılı sormadım, ellerini çeker ozamana kadar diye ümitliyim.
Engel mi bilmiyorum ama çok zor olduğunu duymuştum. Riskleri fazla oluyormuş.
Benimkininkiler başında. 12.haftadan beri hep böyle, bir ara yapışık mı acaba diye korktum, detaylıda çekmişti ama şimdi yine başında. Henüz Doğum şeklini konuşmak için erken diye ayrıntılı sormadım, ellerini çeker ozamana kadar diye ümitliyim.
Ne zaman dönermiş ki? Daha erken değil mi?
Ne ile yikadin cnm bende de kontrolün den sonra yapayım diyorum bir hafta sonraKizimin elbiselerini utuluyorum....harika duyguuu :)
Aade sabun tozuyla canim bebek programindaNe ile yikadin cnm bende de kontrolün den sonra yapayım diyorum bir hafta sonra
Kolay gelsin. Ben de yıkayıp ütüleyeceğim. Hastane çantasını hazırladınız mı? Ben daha hazırlamadım. Geç mi kaldım?Kizimin elbiselerini utuluyorum....harika duyguuu :)
Kızlar ben kıyafetleri ters çevirip yıkadım. Ütülerken de hem iç kısımlar ütülenerek iyice arınmış oldu, tüm etiketlerini kestim sağında solunda varsa iplikleri kestim. Bayaa bişey çıktı. Bayaa da vakit aldı.
Özellikle tulumların ayak kısımlarına dikkat edin uzun iplikler olabiliyor. Allah korusun parmağına falan dolanmasın.
Çoraplar için biri beni uyarmıştı, ters giydir diye.
Geç değil canım daha iki ay var inşallah. Erken doğum riskin yoksa tabiKolay gelsin. Ben de yıkayıp ütüleyeceğim. Hastane çantasını hazırladınız mı? Ben daha hazırlamadım. Geç mi kaldım?
Alerji programı galiba tamam cnm kaç derece de çeker diye korkuyorum zaten el kadar :)Aade sabun tozuyla canim bebek programinda
Ben çok eşya almadım açıkçası azıcık aldığım şeyler bile 200 lira tuttu hastane cıkışı çorap zibin 10 adet 0 3 ay 6 tane 0.3 ay takım aldım altlı üstlü eksik geldikçe alicam çünkü hediye gelen çok olur gereksiz hiçbir şey almiycamKızlar bi arkadaşım yakın zamanda dogum yaptı aldığı herseyi yıkamış ama çok pişman olmuş. Çoğunu giydiremedim hemen büyüyo diyor. Parça parça yıka herşeyi yıkama hediye edersin değiştirirsin dedi. Onunkiler yıkandığı için elinde kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?