• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Evet varmis surekli yatarak 35 38e kadar gelen ntsdeki hemsirede soyledi ama drun hastahaneye yatirmaya gerek yok evde dinlen gibi bisey dedi. Umudunu kesmis gibi konusmasi aklima takildi. Sende yorma canim kendini ben hata yapmisim eskisine gore daha az yoruluyorum diyip evde islerimi yapiyodum. Ama hic yapmamak lazimmis pismanim daha 31. haftadayiz
ben evde yemek dışında bir şey yapmıyorum. Oda mecbur, bir de kızım var. Birazda onun istekleri oluyor. Çalışabilir raporu da aldım okula gidip geliyorum. Ama öğrenci olmadığından rahatım, odamda ikili kanepe var onda akşama kadar uzanabiliyorum kapımı kilitleyip. Benimde kontrol salı, inşAllah her şey yolundadır.

Gunaydın kizlar dün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda dedi dr. Dün 28+0dı boyu 33cm kilo 1200gr normal dedi. Ama aklima takildi boyu normal mi? Bakiyorum nete ortalama 37-38cm gosteriyo hep.

Kafası asagida dogum pozisyonunda dedi. Değişirmi bundan sonra dedim sanmam bu haftalarda bebeklerin %75i dogum pozisyonunu alır dedi.

Siz cogunuz esyalari yikadiniz ne guzel. Bizim mobilya ay sonunda gelecek insallah ben de mobilya geldikten sonra bayrama gitmeden yikama utuleme isini halletmek istiyorum. Mobilya gelene kadar kalan ufak tefek kiyafetlerini hastane cikisini falanda alıp hepsi birarada yıkansın utulensin bitsin istiyorum. Siz uyku setini yikadiniz mi?
Ben yıkadım canım uyku setini bebişe de maşallah sağlıkla büyüsün

Kizlar kontrolden geldim 1.8 olmus rahim boyu dr ciger gelistirici yapti. Keske hic yerimden kalkmasaydim diyorum bebegime karsi vicdan azabi cekiyorum cok uzuldum.
Yatman gerekiyorsa drun yatman gerekeceğini söyleyecekti ki sen de onu dinleyip iş yapmayacaktın. Dr hastaneye yat deyip evde dinlenmeyi tercih eden sen miydin? Eve geldik eşim yemek soruyor dediğini de hatırlıyorum sanki. Sürekli yatarsan Allah'ın izniyle bebiş de toparlanır ama etrafında kim varsa sana yardımcı olması gerekiyor. Suyumu alayım makinaya çamaşır atayım bunlar küçük işler vs diye düşünme yatabildiğin kadar yat, bu haftalara kadar geldik bebişin de çok küçük değil, inşallah içerde biraz daha büyür de sağlıkla alırsın kucağına ama tek yapman gereken yatmak canım, Allah şifa versin

ben evde yemek dışında bir şey yapmıyorum. Oda mecbur, bir de kızım var. Birazda onun istekleri oluyor. Çalışabilir raporu da aldım okula gidip geliyorum. Ama öğrenci olmadığından rahatım, odamda ikili kanepe var onda akşama kadar uzanabiliyorum kapımı kilitleyip. Benimde kontrol salı, inşAllah her şey yolundadır.
Ben raporluyum zaten carsamba 32 olacak calisamaz raporu vercem dedi. Ben iste yemek disinda da biseyler yaptim malesef ama dr sadece lavabo ve yemek yemeye kalkacaksin artik dedi bayada tembihledi
Insallah bi sorun cikmaz sende merak etme benm rahimdeki yumusamaninda etkisi var

Ben yıkadım canım uyku setini bebişe de maşallah sağlıkla büyüsün

Yatman gerekiyorsa drun yatman gerekeceğini söyleyecekti ki sen de onu dinleyip iş yapmayacaktın. Dr hastaneye yat deyip evde dinlenmeyi tercih eden sen miydin? Eve geldik eşim yemek soruyor dediğini de hatırlıyorum sanki. Sürekli yatarsan Allah'ın izniyle bebiş de toparlanır ama etrafında kim varsa sana yardımcı olması gerekiyor. Suyumu alayım makinaya çamaşır atayım bunlar küçük işler vs diye düşünme yatabildiğin kadar yat, bu haftalara kadar geldik bebişin de çok küçük değil, inşallah içerde biraz daha büyür de sağlıkla alırsın kucağına ama tek yapman gereken yatmak canım, Allah şifa versin
Amin canim. Dr dinlen dedi ama hic is yapma dememisti. Gecmezse hastahaneye alacagim dedi ama bugunde evde devam et ilaclarla dedi sanirim gecikeceginden umudu kesti bilmiyorum artik kalmiycam esime dedim resti cektim artik

Amin canim. Dr dinlen dedi ama hic is yapma dememisti. Gecmezse hastahaneye alacagim dedi ama bugunde evde devam et ilaclarla dedi sanirim gecikeceginden umudu kesti bilmiyorum artik kalmiycam esime dedim resti cektim artik
Evde daha rahat edersin diye demiştir bence, bazen yatmak dışında bir tedavi olmuyor çünkü. İlk aylarda ben sürekli yattım plasenta rahim ağzına yakın dediler, otursam bile ayakları uzatıp altına yastık koydum aşağıya sallamaca yok :) bebiş de gelirse artıkın başımızın üstünde yeri var sen elinden geleni yapmış olacaksın gönlünü ferah tut canım

Evde daha rahat edersin diye demiştir bence, bazen yatmak dışında bir tedavi olmuyor çünkü. İlk aylarda ben sürekli yattım plasenta rahim ağzına yakın dediler, otursam bile ayakları uzatıp altına yastık koydum aşağıya sallamaca yok :) bebiş de gelirse artıkın başımızın üstünde yeri var sen elinden geleni yapmış olacaksın gönlünü ferah tut canım
Aynen bende oyle otururken ve yatarken yastiklaydim ama artik butunlescem mecbur. Saglikla gelsin dedigin gibi pismanligin bi caresi cok saglikla gelsin bebislerimiz hayirli zamanda insallah

Kizlar bu olcumu doktor nasıl yapiyor, bana hic alttan bakmiyor rahim boyu demiyor hersey normal diyip yolluyor :(

Kizlar bu olcumu doktor nasıl yapiyor, bana hic alttan bakmiyor rahim boyu demiyor hersey normal diyip yolluyor :KK43:
Ustten olcuyordur, gariplik gorurse alttan da olcuyorlar. Benim de ilk ustten olctu kisalmayi fark edince bir de alttan bakalim dedi, sonraki kontrolleri de hep alttan yapti

Bence yatarsan ilaclarla kalınlaşır biraz cnm benim Dr hiç birşey demedi bu gittiğimde sorucam bende rahim ağzını falan birde şu azalması olayı varmış ay ne zormuş hamilelik
Benmde bi hafta oncesi normal dedi tam bi hafta sonra agrim oldu. Ama kendinizi sartlamayin ve olumlu düşünün ama herkese tek tavsiyem hamile gibi davranin fazla yormayin kendinizi. Kalinlasma icin ilac vermedigi icin pek sanmiurm sadece oldugu gibi kalir belki

Sagol canim. 2.4 du sonra 3.1 oldu ama biri vajinal biri ultrason olcumuydu. Bugun yine vajinal olctu 1.8 olmus incelmede var dedi.
Canim durum ciddi keske bastan beri doktorunu dinleseydin. Ben teshis konuldugundan beri annemde yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum. Benim de ne olacagim belli degil tabi ama onlemimi aliyorum. Lutfen artik kalkma yerinden bebegin ne kadar seninle kalirsa o kadar kar. Cok gecmis olsun.

Benmde bi hafta oncesi normal dedi tam bi hafta sonra agrim oldu. Ama kendinizi sartlamayin ve olumlu düşünün ama herkese tek tavsiyem hamile gibi davranin fazla yormayin kendinizi. Kalinlasma icin ilac vermedigi icin pek sanmiurm sadece oldugu gibi kalir belki
İnşallah cnm 36 yi görürsun inşallah en azından 2.5 kilo olmuş olur

Canim durum ciddi keske bastan beri doktorunu dinleseydin. Ben teshis konuldugundan beri annemde yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum. Benim de ne olacagim belli degil tabi ama onlemimi aliyorum. Lutfen artik kalkma yerinden bebegin ne kadar seninle kalirsa o kadar kar. Cok gecmis olsun.
Aynen pismanim. Ailem farkli sehirde olunca mecbur kalktim islere eskisine nazaran yormuyorum diye dusundum ama artik kalkmiycam umarim 36ya kadar dayanirim

Back