• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kolay gelsin. Ben de yıkayıp ütüleyeceğim. Hastane çantasını hazırladınız mı? Ben daha hazırlamadım. Geç mi kaldım?
Doktor hani olumsuz bisiy demedi o yuzden hazirlamadim ama icindeki hersey hazir ama cantada degil hepsi yikanmis utulenmis ;) ama yapicam bi canta :)

Kizlar kontrolden geldim 1.8 olmus rahim boyu dr ciger gelistirici yapti. Keske hic yerimden kalkmasaydim diyorum bebegime karsi vicdan azabi cekiyorum cok uzuldum.

Kizlar kontrolden geldim 1.8 olmus rahim boyu dr ciger gelistirici yapti. Keske hic yerimden kalkmasaydim diyorum bebegime karsi vicdan azabi cekiyorum cok uzuldum.
ayyy canım yaa tuvalet harici kalkma sen inşallah toparlanırsın ben bi hafta hep yattım yemeği süpürgeyi fln eşim yaptı hep o öğretmen iyi ki tatilde adam resmen elim ayağım oldu benim suyu bile yattığım yere getiriyodu hemen kötü düşünme yatarak haftalarını doldurmaya bak belki ilaçlarda toparlar seni ağrın sızın çok var mı

Gecmis olsun canim bide uzulup strese girme hersey olacagina varır insallah hemencik gelmez bebisin

ayyy canım yaa tuvalet harici kalkma sen inşallah toparlanırsın ben bi hafta hep yattım yemeği süpürgeyi fln eşim yaptı hep o öğretmen iyi ki tatilde adam resmen elim ayağım oldu benim suyu bile yattığım yere getiriyodu hemen kötü düşünme yatarak haftalarını doldurmaya bak belki ilaçlarda toparlar seni ağrın sızın çok var mı
Evet artik hic kalkmiycam cnm ya hareketli biriyim yerimde duramiyordum ama bana bi ders oldu. Alt kisimda agri gibi degilde acima var sanki. Sanada ciger gelistirici yapilmismiydi

Gecmis olsun canm.ins daha ileri haftalara kadar durur bebis.hic bir sey yapma dinlen canm.ins hepimiz kritik süreçleri atlattk.35.haftadan sonra kuveze bile alınmıyo cogu bebek.dün bi kanalda niran ünsal şarkıcı her iki çocuğunu 31 haftalk dogum yaptığından bahsetti.icim umut doldu bunu duyunca.

Gecmis olsun canm.ins daha ileri haftalara kadar durur bebis.hic bir sey yapma dinlen canm.ins hepimiz kritik süreçleri atlattk.35.haftadan sonra kuveze bile alınmıyo cogu bebek.dün bi kanalda niran ünsal şarkıcı her iki çocuğunu 31 haftalk dogum yaptığından bahsetti.icim umut doldu bunu duyunca.
Evet kuveze alinip saglikla devam eden bebek cok aslinda ama iste sucluluk duyuyorum. Drumda 36ya kadar bekletebilsek iyi diyor. Ama boyle giderse en gec 2 hafta sonra dogar dedi. Umarim bekler 36yi suan doguma ne ben nede bebegim hazir degiliz bence

Canım merak etme inşAllah birşey olmaz. Facede ikiz grubunda geçen bir arkadaş 1.5 ile 38+5de doğuma girdiğini yazmıştı. İnşAllah seninde öyle olur. Artık hiç yorma kendini. Bende yerimde hiç durmuyorum. Korkuyorum benimde kısalmıştı en son

Canım merak etme inşAllah birşey olmaz. Facede ikiz grubunda geçen bir arkadaş 1.5 ile 38+5de doğuma girdiğini yazmıştı. İnşAllah seninde öyle olur. Artık hiç yorma kendini. Bende yerimde hiç durmuyorum. Korkuyorum benimde kısalmıştı en son

Evet varmis surekli yatarak 35 38e kadar gelen ntsdeki hemsirede soyledi ama drun hastahaneye yatirmaya gerek yok evde dinlen gibi bisey dedi. Umudunu kesmis gibi konusmasi aklima takildi. Sende yorma canim kendini ben hata yapmisim eskisine gore daha az yoruluyorum diyip evde islerimi yapiyodum. Ama hic yapmamak lazimmis pismanim daha 31. haftadayiz

Back