• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Zaten hamile kalmadan 2 ay once yaptirmistim ben belkide o yuzden gerekli gormemistir. Bana da kendi doktorum demedi zararli diye de cilt doktoru dedi goruntusunden ne oldugu anlasilabiliyo belki o yuzden gerekli gormemistir dedi suan her turlu dondurulmasi gerekiyodu zaten normal dogum icin. Bide benim vajina etrafinda yok sadece makat girisinde var sanirim dogum kanalini kapatacak kadar fazla olursa normal doguma engel oluyomus
Anladım canım inşallah çoğalmaz aslında öyle yavaş yavaş çoğalan bişey de değil benim bir ay içinde heryerinde vardı
Bunlarında tipleri oluyor benim ki karnabahar denilen haliydi

normal dogum acisindan ne dedi doktor dondurulduktan sonra uygun gordu mu..benimde genitl bolgede degildi hatta kalcanin ust kismindaydi biri kendi gecti digerini dondurdu doktor ben bunun icin uc doktora gittim garantilemek icin sigil yapan turlerin kansere yol acmadigini soylediler ve cogalma egiliminde olursa ustune dusuyorlar tabi smear testini yaptirmakda fayda var cunku sigil yapmayan turu bu virusun kansere yol acar cogunlukla

Kendi doktorum da cilt doktoru da sigiller dondurulduktan sonra normal dogum yapabilirsin dedi. Ben de dogumdan sonra gereken tahlilleri yaptirrim insallah. Simdi bu kendiliginden mi duscek krem felan da vermedi ama

Anladım canım inşallah çoğalmaz aslında öyle yavaş yavaş çoğalan bişey de değil benim bir ay içinde heryerinde vardı
Bunlarında tipleri oluyor benim ki karnabahar denilen haliydi

Benim 50 gun once felan gormustum ilk 1 taneydi simdi 4 tane normal vucudun diger yerlerinde cikan et benler gibi goruntusu

Zaten hamile kalmadan 2 ay once yaptirmistim ben belkide o yuzden gerekli gormemistir. Bana da kendi doktorum demedi zararli diye de cilt doktoru dedi goruntusunden ne oldugu anlasilabiliyo belki o yuzden gerekli gormemistir dedi suan her turlu dondurulmasi gerekiyodu zaten normal dogum icin. Bide benim vajina etrafinda yok sadece makat girisinde var sanirim dogum kanalini kapatacak kadar fazla olursa normal doguma engel oluyomus
Aslında siğil kanalı kapattığı için değil virüs o bölgede aktif olduğu için normal önermiyorlar Doğumla bebeğe bulaşabiliyor
Benim son ayımda hiç siğilim yoktu ama yine normal Doğum kesinlikle yasaktı hatta suyun bile gelmeden Doğum yapmalısın demişti doktorum

Benim 50 gun once felan gormustum ilk 1 taneydi simdi 4 tane normal vucudun diger yerlerinde cikan et benler gibi goruntusu
Et ben gibi oluyor zaten benim hızla çoğaldı hızla kayboldu bir daha da çıkmamıştı 7 sene oldu bir tane bile olmadı ama maalesef siğil yokluğu virüs Yok demek olmuyor ben bi takım sıkıntılar yaşadım çünkü

Et ben gibi oluyor zaten benim hızla çoğaldı hızla kayboldu bir daha da çıkmamıştı 7 sene oldu bir tane bile olmadı ama maalesef siğil yokluğu virüs Yok demek olmuyor ben bi takım sıkıntılar yaşadım çünkü

Simdi 10 gun sonra tekrar gidicem kalan olursa onlari tekrar dondurcaklar 3 hafta snra da kendi doktoruma randevum var o zaman tekrar muayene etmesini isticem normal dogum istedigimi soylerim tekrar belki smear yapar ona gore karar veririz dogum sekline bebegimin sagligndan onemli degil sonucta iyice dusunup karar veririz artik:)

Kendi doktorum da cilt doktoru da sigiller dondurulduktan sonra normal dogum yapabilirsin dedi. Ben de dogumdan sonra gereken tahlilleri yaptirrim insallah. Simdi bu kendiliginden mi duscek krem felan da vermedi ama
kendi duser bana ayriyetten krem vermisti ama farkli tedavi seklide olabilir..bana doktorum normal dogum onermiyorum dedi ustunden 2-3 sene gectigi halde napsam bilemedim ama ben kafaya takarim sezeryan daha iyi benim icin sanirim:)

Canım karışmasın kafan. Ben ikizlere hamileyim bana 30+0 da gelip çalışabilir raporu alacaksın dediler. O arada kız tek gebeliklerde de 32+0 da alınıyor dedi. Sen gidip 31+6 da da alabilirsin. Benim 30+0 pazar gününe denk geldi ben 30+1 de aldım pazartesi günü.

Doktorumun randevuları hep dolu artık randevusuz gidicem napim..:KK43: Teşekkür ederim canım..

Herkese merhaba. Bugun kizimin cicilerini yikadim utuledim ve kizim icin hastahane cantasini hazirladim malum nolur ne.olmaz diye. Baska hazirlayan varmi neler koydunuz. Kendim icin cantayi henuz hazirlamadim disariya cikamadigim icin pojama gecelik alamadim.
Melek Karakan Melek Karakan gecmis olsun. Durumundan bizede haber ver.
Sosyolog sanada gecmis olsun.
zafrina89 zafrina89 ne guzel raporunu almissinn. Ama dikkat et cok yorma kendini

kendi duser bana ayriyetten krem vermisti ama farkli tedavi seklide olabilir..bana doktorum normal dogum onermiyorum dedi ustunden 2-3 sene gectigi halde napsam bilemedim ama ben kafaya takarim sezeryan daha iyi benim icin sanirim:)

Muhtemelen benim de eninde sonunda oyle olur sonunda hayirlisi neyse o olsun bakalim :)

Benim de hep elleri yuzunde. Ama olsn elleri bile guzel minigimin :):)
Benimkinin de başında hep. Anası gibi hep düşünceli melankolik yavrum benim diyorum. Doktorum ellerini çekmezse normal Doğum zor olur dedi :(
Hiç yüzünü de göremedim zaten, hep sırtı dönük

Benimkinin de başında hep. Anası gibi hep düşünceli melankolik yavrum benim diyorum. Doktorum ellerini çekmezse normal Doğum zor olur dedi :KK43:
Hiç yüzünü de göremedim zaten, hep sırtı dönük
Bende bi kere yan profil gordum ya elleri yuzunde ya da sırtı dönük. Allah bebeklerimiz ve bizim icin hangi dogum sekli hayırlı ise onu nasip etsin canım. Bende normal istiyorum ama henuz ters duruyo bakalim dönermi nasıl olur

Back