• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Canim bana 32+6 ya kadar alınabildigini soylemislerdi. Ben 32+1 oluyorum pazartesi. Demekki her yerde farklı uygulama var. İnşallah iyi oluruz da calisabiliriz ben kasiklarimin ağrısından yuruyemiyorum :KK43:
valla ben raporu aldım iice kafam karıştı :D her kafadan bi ses çıkıo dediğin gibi

Benimde kızım ne zaman muayeneye girsem elleri yüzünde hiç göremedim :KK43: bir kez esnerken yakaladık görüntüsünü ☺️
Kız çocukları kendini saklıyor galiba :) aynen benimkinin de hep elleri yüzünde kendini seviyor galiba inşallah bu sefer görürüm yüzünü net bir sekilde

Kızlar yardımcı olun bana bi evde tek basinayim. Ve kasigimda ağrı git gide artıyor ayaklarım Belim agridan durdurmyo bebegimse icimde çok fazla.gerilme hareketleri yapiyo canım yaniyo sizce.ne.yapmaliyim ağrım gecmiyo artyo dhada. Eşimi aramalı mıyım

Et benlerime kondilom dedi ama hic tahlil fln yapmadi smear testi fln almadi normal dogum onermiyoruz dedi kriyoterapi yaptirabilirsin biz burda yapmiyoruz dedi ama gebelikte yapilip yapilmadigina dair cok net bisey soylemedi dogumdan sonra yakabiliriz istersen dedi. Zaten omur boyu seninle kalan bisey dedi :KK43:(
Canım olurmu öyle şey smear alması ve et parçasını patolojiye gönderip ne olduğunu öğrenmem gerekir hamileyken yakılıyor ayrıca bence muhakkak başka bir doktora gitmelisin önemsenmeyecek bi konu değil

Canım olurmu öyle şey smear alması ve et parçasını patolojiye gönderip ne olduğunu öğrenmem gerekir hamileyken yakılıyor ayrıca bence muhakkak başka bir doktora gitmelisin önemsenmeyecek bi konu değil

Smear rahimden alindigi icin hamilelikte alinmasi riskli olabiliyomus. Cilt doktoru da dedi goruntusunden de ne oldugu anlasilabiliyo dedi. Gebelikte yakilmiyomus dondurulabiliyomus dondurdular 10 gun snra geri gitcem tek seferde dusmeyebilir dedi

Kızlar yardımcı olun bana bi evde tek basinayim. Ve kasigimda ağrı git gide artıyor ayaklarım Belim agridan durdurmyo bebegimse icimde çok fazla.gerilme hareketleri yapiyo canım yaniyo sizce.ne.yapmaliyim ağrım gecmiyo artyo dhada. Eşimi aramalı mıyım
Ağrın fazlaysa bence esini haber ver ve bi doktora görün.ins bisey yokturdur ama en azından icin rahatlar.

Smear rahimden alindigi icin hamilelikte alinmasi riskli olabiliyomus. Cilt doktoru da dedi goruntusunden de ne oldugu anlasilabiliyo dedi. Gebelikte yakilmiyomus dondurulabiliyomus dondurdular 10 gun snra geri gitcem tek seferde dusmeyebilir dedi
Olurmu canım öyle şey iki ay önce aldırdım smear kontrol amaçlı o zaman ilişki de yasaklansın rahim ağzından kulak çöpü gibi incecik materyalle sıvı alıyorlar ne acı ne tahriş öyle bişey olmuyor 5 saniyelik işlem
ilk hamileliğimde rahim ağzına kadar anestezi altında siğillerimi yaktılar hiç bişeyde olmadı
Her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyor siğillerin bir daha çıkmaz inşallah yalnız bi tavsiye siğillerin çıkmasa bile smear asla ihmal etme senede bir rutin kontrollerini muhakkak yaptır
Çok geçmiş olsun

Olurmu canım öyle şey iki ay önce aldırdım smear kontrol amaçlı o zaman ilişki de yasaklansın rahim ağzından kulak çöpü gibi incecik materyalle sıvı alıyorlar ne acı ne tahriş öyle bişey olmuyor 5 saniyelik işlem
ilk hamileliğimde rahim ağzına kadar anestezi altında siğillerimi yaktılar hiç bişeyde olmadı
Her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyor siğillerin bir daha çıkmaz inşallah yalnız bi tavsiye siğillerin çıkmasa bile smear asla ihmal etme senede bir rutin kontrollerini muhakkak yaptır
Çok geçmiş olsun

Zaten hamile kalmadan 2 ay once yaptirmistim ben belkide o yuzden gerekli gormemistir. Bana da kendi doktorum demedi zararli diye de cilt doktoru dedi goruntusunden ne oldugu anlasilabiliyo belki o yuzden gerekli gormemistir dedi suan her turlu dondurulmasi gerekiyodu zaten normal dogum icin. Bide benim vajina etrafinda yok sadece makat girisinde var sanirim dogum kanalini kapatacak kadar fazla olursa normal doguma engel oluyomus

Zaten hamile kalmadan 2 ay once yaptirmistim ben belkide o yuzden gerekli gormemistir. Bana da kendi doktorum demedi zararli diye de cilt doktoru dedi goruntusunden ne oldugu anlasilabiliyo belki o yuzden gerekli gormemistir dedi suan her turlu dondurulmasi gerekiyodu zaten normal dogum icin. Bide benim vajina etrafinda yok sadece makat girisinde var sanirim dogum kanalini kapatacak kadar fazla olursa normal doguma engel oluyomus
normal dogum acisindan ne dedi doktor dondurulduktan sonra uygun gordu mu..benimde genitl bolgede degildi hatta kalcanin ust kismindaydi biri kendi gecti digerini dondurdu doktor ben bunun icin uc doktora gittim garantilemek icin sigil yapan turlerin kansere yol acmadigini soylediler ve cogalma egiliminde olursa ustune dusuyorlar tabi smear testini yaptirmakda fayda var cunku sigil yapmayan turu bu virusun kansere yol acar cogunlukla

Back