- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.558
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.901
Gecmis olsun canım ya bi iyilesemedin bu havalar tehlikeli aslında dikkat etmemiz lazım benimde bi kac gundur geniz akintim var cok korkuyorum.bol bol dinlenmeye bakKizlar midem cok fena bugun kustum... surekli ac gibi ama degil gerci hala geniz akintim var ama olk kez bubkadar feci oldu... kizimda midemin orada bazen semsert oluyor bazen asagi iniyor
Cok guzel olmus ellerine saglik. Hayatta beceremem boyle seyleri sıkıntı darlık gelir :) benim bebek erkek kız olsaydı boyle süslü seylerle ikimize kombin düşünürdüm ama sade takilcaz sanırımKizlar kendime bunlari yaptim nasil olmus?eger almayi dusunurseniz yapabilirim sizlerede Eki Görüntüle 2030395
Cok korkuyorum yaa.. su sicaklar bi gitse hava duzene girse ama yok o yuzden toparlanamiyorum... aman dikkat et zencefil ic bende bugun basladim ama kustumGecmis olsun canım ya bi iyilesemedin bu havalar tehlikeli aslında dikkat etmemiz lazım benimde bi kac gundur geniz akintim var cok korkuyorum.bol bol dinlenmeye bak
Tesekkur ederim canim bende cook seviyorum boyle biseyler uretmeyi yakistirmayi:))) aslinda erkek olunca da sadece anneye yapiliyor mavis mavis ya da pijamanin rengindeCok guzel olmus ellerine saglik. Hayatta beceremem boyle seyleri sıkıntı darlık gelir :) benim bebek erkek kız olsaydı boyle süslü seylerle ikimize kombin düşünürdüm ama sade takilcaz sanırım
evet bnmde işteki son haftamda eve geldiğiöde ayaklarım ayak bileklerim balon gibi oluyodu bu hafta evdeydim hiç ama hiç şişmediler azıcık bile demek ayakta kalmaktan oluo dedimOdemmi degilmi bu onemli odemse bastirinca cukurluk oluyo. Benimde sismisti. Raporlu olup evde uatinca sismiyor cok ayakta kalmaktan yada ayaklari uzatip oturamamaktan olabiliyomus bunu anladim. Odemse de tuzu azaltmayi dene derim.
antibiyotik dokunmuş olmasn canım ya da mideni demi üşüttün ya da geniz akıntısı bulandırıyodur belki geçmiş olsunKizlar midem cok fena bugun kustum... surekli ac gibi ama degil gerci hala geniz akintim var ama olk kez bubkadar feci oldu... kizimda midemin orada bazen semsert oluyor bazen asagi iniyor
Ilacindusundum ama 4. Gun bugun bastan ederdi, kizim bu ara cok mideme baski yapiyor bir bu akinti da var bence onun etkisiantibiyotik dokunmuş olmasn canım ya da mideni demi üşüttün ya da geniz akıntısı bulandırıyodur belki geçmiş olsun
Sen nasıl hissediyorsun cnm ben bı yer geriliyormus gibi hissediyorum belki bı kaç da tekme eskisi kadar hareket etmiyorbebek büyüdükçe hareketleri azalacağını duydum canım
ben emzik vericem. biberon olarak cam avent marka aldım. anne memesi ile uyumlu
Geçmiş olsun canım. Mideni mi üşüttün acaba? Benim de öksürük bitmedi gitti.Kizlar midem cok fena bugun kustum... surekli ac gibi ama degil gerci hala geniz akintim var ama olk kez bubkadar feci oldu... kizimda midemin orada bazen semsert oluyor bazen asagi iniyor
Benim çok ayakta kalınca veya uzun süre sarkıtınca şişiyor. Evde hep ayaklarımı uzatarak oturuyorum. Çaresini öyle buldum. Bir de tuzlu yiyorsan tuzu kes ve bol su iç diyorlar.Kızlar ayaklarınız şişti mi iki gündür balon gibi ama sadece ayaklarım ağrıo rahatsız ediyor ne yapmalı ki
Eline sağlık. Ne güzel çok marifetlisin. Hayatta beceremem. Ben de buna benzer bir takım satın aldım.Kizlar kendime bunlari yaptim nasil olmus?eger almayi dusunurseniz yapabilirim sizlerede Eki Görüntüle 2030395
Sanmam canım ...Geçmiş olsun canım. Mideni mi üşüttün acaba? Benim de öksürük bitmedi gitti.
Tesekkur ederim canim:)) tuh yetisememisim sanaEline sağlık. Ne güzel çok marifetlisin. Hayatta beceremem. Ben de buna benzer bir takım satın aldım.
Canim benim bildigim ogretmenlikte yaz tatili oldugu icin rapor verilmiyomus sanirim. Sen bi arastir durumu. Ama kesinlikle ogretmen olusunun avantaji var benm gibi olmazsin yani calisma nedeniyle erken dogum riski gibi. Zaten insallahda kimse olmasin zor bi surecmis
Öğretmen arkadaşlar bu sizin yasal hakkınız değilmi? Tatil olsada olmasada yönetmelikte 32. Haftadan itibaren çalışabilir alan bir kişi 37 ye kadar çalışıp 5 haftayı aktarabilir diyor. Bu tatile denk geldiyse sizin suçunuz değil ki. Bence çok saçma, aktarmaları lazım. Yönetmelikte demiyorki öğretmenlerde tatile demk gelirse aktarılmaz diye. Bence yapmalılar ısrar edin. Ben ünvde deyim, bizde öğrenci olsada olmasada sadece yıllık izin olduğu için sıkıntı yok. Sizde bence araştırın mecbur aktarcaklar, avukata falan sorun
Canm muhtemel dogum tarihimiz aynı.ben de ögretmenim.gecen milli egitimle görüştüm.bizim 32.hafta 16 agustosa denk geliyo ve 5 eylüle kadar olan süre maalesef yanıyo aktaramıyorz.milli egitimdeki personel yasalara göre bu sekilde ama uygulamada idareciler farklı uyguluyor dedi.bazıları izni aktarıyo bazıları aktarmıyo dedi.yine de çalışabilir raporu alacam bi kısmı yanıyo bi kısmı kalıyor.bir de seminere bile gidebilsem iki hafta da ordan aktarrm.en azndan 1.dönemi rahat kapatrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?