• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kelebenkk Kelebenkk canim meb ben de ogretmenim benim dogum ekim 17lerde olacakti normalde ama gecen persembe erken dogum yaptim yani 29+2 de yonetmelikte 29 haftada erken dogum yapan ogretmenin onceki 8 haftayla beraber 32den onceki 3 haftada aktarilir diyordu simdi yaz tatilinde olduğumuz icin aktarma olur mu acab benim idarecim normalde yaoacagim dogum vaktindeki 2 3 hafta tatile geleni bile aktarmayan bi tip bu yonetmelikle hakkim mi acaba napmaliyim senin idarecilerin bilir mi

Canım ben 28. Haftamda gittim doktora sen çalışıyor muydun dedi evet öğretmenim şu an tatildeyim dedim.. tamam 32. Haftanda gel çalışabilir raporu verelim dedi hatta ben okul kapanmadan idareyle de konuştum bu durumu hiçbir şey söylemediler tamam dediler sadece.. Bi sıkıntı yaşamam umarım.. Rabbim hepimizin bebişini korusun kollasın inşallah..
Canım ben de öğretmenim. Dr tam 32. Haftamın dolduğu gün için (benimki tam 29 Agustosmuş. Dr söyledi.) Çalışabilir raporu almam için son gün olduğunu söyledi. Bu tarihe kadar almam lazımmış.

Günaydın kızlar nasılsınız ben yeni tatilden döndüm tatilde biaz karın agrısı yaşadım onun dışında herşey güzeldi ama dün akşam bacak aramdaki pişikten dolayı oturamadım bile resmen ya en son nöbetçi eczaneden pişik kremi aldım öyle durabildim.bide ben hep sağ tarafıma yatmak istiyorum kızlar neden ya
çarşamba günü doktor kontrolüm var inşallah

Kelebenkk Kelebenkk canim meb ben de ogretmenim benim dogum ekim 17lerde olacakti normalde ama gecen persembe erken dogum yaptim yani 29+2 de yonetmelikte 29 haftada erken dogum yapan ogretmenin onceki 8 haftayla beraber 32den onceki 3 haftada aktarilir diyordu simdi yaz tatilinde olduğumuz icin aktarma olur mu acab benim idarecim normalde yaoacagim dogum vaktindeki 2 3 hafta tatile geleni bile aktarmayan bi tip bu yonetmelikle hakkim mi acaba napmaliyim senin idarecilerin bilir mi
Aktarma olmuyor diye biliyorum. Doğum yaptığın günü esas alıyorlar. Şöyle düşün normal zamanında yaz tatilinde doğum yapanlarda da aktarılmıyor. Sen doğum yaptığın tarihten sonraki 19 (doğumdan önceki 8 + 32. Haftaya kadar olan 3 hafta + doğumdan sonraki 8) haftayı esas al göreve başlama tarihin için.
Bu arada canım 29+2'de mi 960 gr doğdu bebişin? Ben 28+4'de gittim en son 1390 gr dedi. Preeklamsi olduğu için mi kilo almamış? Ya da bize kilosunu çok mu söylüyorlar. Doğduğunda bu kilo eksik olabilir mi ondan soruyorum. Bebeğin nasıl canım sen? İyisinizdir inşallah.

Cok korkuyorum yaa.. su sicaklar bi gitse hava duzene girse ama yok o yuzden toparlanamiyorum... aman dikkat et zencefil ic bende bugun basladim ama kustum :KK43:
Bugün daha iyisindir insallah canim. Bu gece resmen cildirdim sicaktan. Klima çarpar usuturum diye korkuyodum hep ama artik dayanamadim sabaha karsi gittim klimali odada yattım. Bugunu bitirebilsem bisey istemem bide esimin halasi falan gelicek aksam bebegin odasini esyalarini görmeye uyku dinlenmek hayal.

Canım ben de öğretmenim. Dr tam 32. Haftamın dolduğu gün için (benimki tam 29 Agustosmuş. Dr söyledi.) Çalışabilir raporu almam için son gün olduğunu söyledi. Bu tarihe kadar almam lazımmış.

Evet aynen benim de 16 ağustos 15i ya da 16 sında gel çalışabilir raporunu vereyim dedi doktorum..

Canım öncelikle gözün aydın Allah sağ salim bebeğine kavuştursun inşallah.. İnan hiç bilmiyorum bu konu hakkında hiçbir fikrim yok.. İyice araştır bak müdürüne de şöyle hakkım var mı yok mu diye sorma ben şu tarihte doğum yaptım iznimi aktarır mısınız hocam de yoksa idareciler biraz gaddar olabiliyorlar kendi işlerine geldiği gibi davranabiliyorlar..

Günaydın kızlar nasılsınız ben yeni tatilden döndüm tatilde biaz karın agrısı yaşadım onun dışında herşey güzeldi ama dün akşam bacak aramdaki pişikten dolayı oturamadım bile resmen ya en son nöbetçi eczaneden pişik kremi aldım öyle durabildim.bide ben hep sağ tarafıma yatmak istiyorum kızlar neden ya
çarşamba günü doktor kontrolüm var inşallah
Bende oyleyim cnm sağa yatınca daha rahat ediyorum sola yatınca daraliyorum niye bilmiyorum ama sola yatın diyorlar sabaha kadar zorla yatıyorum sola

Bende oyleyim cnm sağa yatınca daha rahat ediyorum sola yatınca daraliyorum niye bilmiyorum ama sola yatın diyorlar sabaha kadar zorla yatıyorum sola
ben yatamıyorum bile canım ya yatınca dediğin gibi daralıyorum uyuyamıyorum karnım felan agrıyorr

Sen yine de bi müdürünle konuş canım ne olur ne olmaz.. Ben 5 haftayı aktarabilir miyim diye sormadım hocam dedim şu tarihe denk geliyor bilginiz olsun dedim tamam dediler.. Benim branşımın bi dezavantajı var okul önceciyim ilk 1 hafta seminere katılıp sonraki 1.5 hafta da derse girmem gerekiyor ama çocukları ilk dönem ben eğitemeyeceğim için görevlendirme ya da ücretli öğretmen isteyecek idare o yüzden benim ilk hafta derse girmem çok mantıksız çocuklar uyum haftasında bana alışacaklar bir sonraki hafta hop başka öğretmen çocuklar çok bocalar o yüzden okula gidicem fakat derse girmicem başka alternatif yol bulamadık böyle karara bağladık bakalım artık hayırlısı..
Benim de haftaya kontrolüm var.doktora bi hafta iznimi gec yazmasını rica edecem.öyle yaparsa sadece on günlük iznim yanıyo.ben sınıf ögretmeniyim bu sene 1.sınıf olmadığı icin erken başlama durumum yok.okul açılınca gidebildigim kadar giderim sonra izne ayrilirim.ben sezaryan olacagm icin büyük ihtimal eylül sonu olur dogum hayırlısıyla.3 hafta gitsem bile süper olacak benim icin

Canm internetten de baktım.yaz tatiline gelen izin yanıyo maalesef.sen dogum yaptığın tarihten itibaren 16 hafta izinli sayılırsın.bi kısmı tatil oldugu icin yaniyo.ama digerini kullanabiliyorsun bi de dogum yaptığın gün hastaneye soyleseydin raporunu hazırlamaları gerekirdi.bunu hemen idarecine iletmen gerekiyor

A Aysmll bebegin nasıl canm?gelisimi nasıl?ins cabucak toparlanır.bi tanidigimin uzun zaman once 750 gram dogmus bebegi uzun süre kuvezde kalmış.ama su anda cok iyi masallah sanırım 4.sinifa geçti kocaman olmuş

Aktarma olmuyor diye biliyorum. Doğum yaptığın günü esas alıyorlar. Şöyle düşün normal zamanında yaz tatilinde doğum yapanlarda da aktarılmıyor. Sen doğum yaptığın tarihten sonraki 19 (doğumdan önceki 8 + 32. Haftaya kadar olan 3 hafta + doğumdan sonraki 8) haftayı esas al göreve başlama tarihin için.
Bu arada canım 29+2'de mi 960 gr doğdu bebişin? Ben 28+4'de gittim en son 1390 gr dedi. Preeklamsi olduğu için mi kilo almamış? Ya da bize kilosunu çok mu söylüyorlar. Doğduğunda bu kilo eksik olabilir mi ondan soruyorum. Bebeğin nasıl canım sen? İyisinizdir inşallah.
Evet canim.preklampsiden dolayi alamadi kilo acil dogum yaptim. Csnim ben senin hesaptan bisey anlamadim ben hem eklenmiyor demissin hem de ekleyip 19 haftaya cikarmissin o 19 hafta sonra muhabbetinden bahsediyorum onu dr. Mu yazacak su haftada calismaya baslayabilir diye nasil olacak yaza denk geldiğinden izin tarihimden de once yaotigimdan dolayı 19 hafta muhabbeti var diye biliyorum onu idarecime mi sormam lazim

Evet canim.preklampsiden dolayi alamadi kilo acil dogum yaptim. Csnim ben senin hesaptan bisey anlamadim ben hem eklenmiyor demissin hem de ekleyip 19 haftaya cikarmissin o 19 hafta sonra muhabbetinden bahsediyorum onu dr. Mu yazacak su haftada calismaya baslayabilir diye nasil olacak yaza denk geldiğinden izin tarihimden de once yaotigimdan dolayı 19 hafta muhabbeti var diye biliyorum onu idarecime mi sormam lazim
Aktarılmıyor diye şunun için söyledim : Seminerler başlayıncaya kadar olan süre için. Yani yaz döneminde doğum yaptın diye okullar açıldıktan sonra başlamıyor doğum iznin. Doğum yaptığın günden itibaren 19 hafta ilave et. Onu demek istedim.

19 hafta izni kadın doğumcuna sor. Doğum izni nasıl alınıyor bilmiyorum. Araştırayım şimdi dur.

Kizlar merabalar oncelikle bende ekim annesi gozukuyorum ama nasipse eylulde dogumum olcak ikiz kizlarima gebeyim bayramdan sonra doktorumuz alcakmis benim merak etigim 30+0 haftalikken kizlarimdan biri 1450 digeri 1500 gr di sizce haftalarina gore nasilar dogana kadar 2 kiloyu gecerlermi cok merak ediyorum

Doğum raporu almak gerekiyormuş doktordan. Sonra onu gidip okula veriyoruz.

ben yatamıyorum bile canım ya yatınca dediğin gibi daralıyorum uyuyamıyorum karnım felan agrıyorr
Bugün iki dakika sırt üstü yatayım dedim kalbime çöktü resmen çocuk iki yastıkla yatıyorum dene bı eskisine bakarak biraz daha rahat oluyor birde bacağının arasına alıyorum

Back
X