• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar midem cok fena bugun kustum... surekli ac gibi ama degil gerci hala geniz akintim var ama olk kez bubkadar feci oldu... kizimda midemin orada bazen semsert oluyor bazen asagi iniyor :(

Kizlar midem cok fena bugun kustum... surekli ac gibi ama degil gerci hala geniz akintim var ama olk kez bubkadar feci oldu... kizimda midemin orada bazen semsert oluyor bazen asagi iniyor :KK43:
Gecmis olsun canım ya bi iyilesemedin bu havalar tehlikeli aslında dikkat etmemiz lazım benimde bi kac gundur geniz akintim var cok korkuyorum.bol bol dinlenmeye bak

Kizlar kendime bunlari yaptim nasil olmus? :KK37:eger almayi dusunurseniz yapabilirim sizlerede:KK6:Eki Görüntüle 2030395
Cok guzel olmus ellerine saglik. Hayatta beceremem boyle seyleri sıkıntı darlık gelir :) benim bebek erkek kız olsaydı boyle süslü seylerle ikimize kombin düşünürdüm ama sade takilcaz sanırım

Gecmis olsun canım ya bi iyilesemedin bu havalar tehlikeli aslında dikkat etmemiz lazım benimde bi kac gundur geniz akintim var cok korkuyorum.bol bol dinlenmeye bak
Cok korkuyorum yaa.. su sicaklar bi gitse hava duzene girse ama yok o yuzden toparlanamiyorum... aman dikkat et zencefil ic bende bugun basladim ama kustum :(

Cok guzel olmus ellerine saglik. Hayatta beceremem boyle seyleri sıkıntı darlık gelir :) benim bebek erkek kız olsaydı boyle süslü seylerle ikimize kombin düşünürdüm ama sade takilcaz sanırım
Tesekkur ederim canim bende cook seviyorum boyle biseyler uretmeyi yakistirmayi:))) aslinda erkek olunca da sadece anneye yapiliyor mavis mavis ya da pijamanin renginde ;)

Odemmi degilmi bu onemli odemse bastirinca cukurluk oluyo. Benimde sismisti. Raporlu olup evde uatinca sismiyor cok ayakta kalmaktan yada ayaklari uzatip oturamamaktan olabiliyomus bunu anladim. Odemse de tuzu azaltmayi dene derim.
evet bnmde işteki son haftamda eve geldiğiöde ayaklarım ayak bileklerim balon gibi oluyodu bu hafta evdeydim hiç ama hiç şişmediler azıcık bile demek ayakta kalmaktan oluo dedim

Kizlar midem cok fena bugun kustum... surekli ac gibi ama degil gerci hala geniz akintim var ama olk kez bubkadar feci oldu... kizimda midemin orada bazen semsert oluyor bazen asagi iniyor :KK43:
antibiyotik dokunmuş olmasn canım ya da mideni demi üşüttün ya da geniz akıntısı bulandırıyodur belki geçmiş olsun

antibiyotik dokunmuş olmasn canım ya da mideni demi üşüttün ya da geniz akıntısı bulandırıyodur belki geçmiş olsun
Ilacindusundum ama 4. Gun bugun bastan ederdi, kizim bu ara cok mideme baski yapiyor bir bu akinti da var bence onun etkisi :(

Canim benim bildigim ogretmenlikte yaz tatili oldugu icin rapor verilmiyomus sanirim. Sen bi arastir durumu. Ama kesinlikle ogretmen olusunun avantaji var benm gibi olmazsin yani calisma nedeniyle erken dogum riski gibi. Zaten insallahda kimse olmasin zor bi surecmis

Canım ben 28. Haftamda gittim doktora sen çalışıyor muydun dedi evet öğretmenim şu an tatildeyim dedim.. tamam 32. Haftanda gel çalışabilir raporu verelim dedi hatta ben okul kapanmadan idareyle de konuştum bu durumu hiçbir şey söylemediler tamam dediler sadece.. Bi sıkıntı yaşamam umarım.. Rabbim hepimizin bebişini korusun kollasın inşallah..

Öğretmen arkadaşlar bu sizin yasal hakkınız değilmi? Tatil olsada olmasada yönetmelikte 32. Haftadan itibaren çalışabilir alan bir kişi 37 ye kadar çalışıp 5 haftayı aktarabilir diyor. Bu tatile denk geldiyse sizin suçunuz değil ki. Bence çok saçma, aktarmaları lazım. Yönetmelikte demiyorki öğretmenlerde tatile demk gelirse aktarılmaz diye. Bence yapmalılar ısrar edin. Ben ünvde deyim, bizde öğrenci olsada olmasada sadece yıllık izin olduğu için sıkıntı yok. Sizde bence araştırın mecbur aktarcaklar, avukata falan sorun

Öğretmen arkadaşlar bu sizin yasal hakkınız değilmi? Tatil olsada olmasada yönetmelikte 32. Haftadan itibaren çalışabilir alan bir kişi 37 ye kadar çalışıp 5 haftayı aktarabilir diyor. Bu tatile denk geldiyse sizin suçunuz değil ki. Bence çok saçma, aktarmaları lazım. Yönetmelikte demiyorki öğretmenlerde tatile demk gelirse aktarılmaz diye. Bence yapmalılar ısrar edin. Ben ünvde deyim, bizde öğrenci olsada olmasada sadece yıllık izin olduğu için sıkıntı yok. Sizde bence araştırın mecbur aktarcaklar, avukata falan sorun

İnternetten baktım da bazı idareciler sorun çıkarmış benim idarecilerim bi sorun çıkarmadı çok şükür ha çıkarsaydı tabiki hakkımı aramak için uğraşırdım sessiz kalmazdım kesinlikle..

Canm muhtemel dogum tarihimiz aynı.ben de ögretmenim.gecen milli egitimle görüştüm.bizim 32.hafta 16 agustosa denk geliyo ve 5 eylüle kadar olan süre maalesef yanıyo aktaramıyorz.milli egitimdeki personel yasalara göre bu sekilde ama uygulamada idareciler farklı uyguluyor dedi.bazıları izni aktarıyo bazıları aktarmıyo dedi.yine de çalışabilir raporu alacam bi kısmı yanıyo bi kısmı kalıyor.bir de seminere bile gidebilsem iki hafta da ordan aktarrm.en azndan 1.dönemi rahat kapatrm

Sen yine de bi müdürünle konuş canım ne olur ne olmaz.. Ben 5 haftayı aktarabilir miyim diye sormadım hocam dedim şu tarihe denk geliyor bilginiz olsun dedim tamam dediler.. Benim branşımın bi dezavantajı var okul önceciyim ilk 1 hafta seminere katılıp sonraki 1.5 hafta da derse girmem gerekiyor ama çocukları ilk dönem ben eğitemeyeceğim için görevlendirme ya da ücretli öğretmen isteyecek idare o yüzden benim ilk hafta derse girmem çok mantıksız çocuklar uyum haftasında bana alışacaklar bir sonraki hafta hop başka öğretmen çocuklar çok bocalar o yüzden okula gidicem fakat derse girmicem başka alternatif yol bulamadık böyle karara bağladık bakalım artık hayırlısı..

Back
X