- 10 Şubat 2017
- 549
- 306
- 23
- 33
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.861
Nasıl oluyo çatı muayenesi biraz bilgilendirebilir misinizKızlar bugün hafif pembemsi lekelenmem oldu. Adet sancısı gibi sancimda vardı.
Hastaneye gittim nst bağladılar çok şükür birşey çıkmadı, idrar yolu enfeksiyonu her zamanki gibi.
Bide çatı muayeneside yaptı ebe canım çok yandı, kendimi çok kastım ondan mi bilmiyorum ama çok kotuydu
Hayırlı olsun canım. İnşaAllah en kısa zamanda toparlanırsınız, Rabbim güç kuvvet versinBabylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
Sen nasil oldun dogumdan sonra ben hala odemimi atamadim ve ara ara tansiyonum cikiyor
Canım nevresim takımı vermekte doğru yapmış ama ölçüleri hatırlayamıyorum tam. Ama bu ölçüden küçük bulmak zor olur. ben bugün sabah alışverişe çıktım. al, getir, sök, yerleştir derken 3saat önce bitirdim. Misafir de ağırladım. Bir anda fazlaca alışveriş yapınca bende devreler yandı kusura bakma. düşünemez durumdayımMavikelebek0134 canım ya aklıma bişry takılıo biz joie park yatak aldık içinede pamuk yatak 65×95 ölçüsü satıcı arkadaşa yorgan nevresim mi uyku seti mi diye sorduk kenarları ztn kumaş korumalar için boşuna uyku seti almayın dedi bize yorgan ve nevresim sattı ama yorganın ölçüsü 100×150 bizim yatak için çok büyük diil miii nasıl içinfen çıkıcam bu işin bilemedim
Geçen pazar benimde ağrım çöktü gittim acile dediğin gibi lekede vardı hakkettan kendini sıkmaktan değil berbat bir şey o çatı muayenesiKızlar bugün hafif pembemsi lekelenmem oldu. Adet sancısı gibi sancimda vardı.
Hastaneye gittim nst bağladılar çok şükür birşey çıkmadı, idrar yolu enfeksiyonu her zamanki gibi.
Bide çatı muayeneside yaptı ebe canım çok yandı, kendimi çok kastım ondan mi bilmiyorum ama çok kotuydu
Bana da Bikaç hafta önce yaptı doktor. Çatal da yaptı üstelik. Ayaklarımı olduğu yerden havaya kaldırdım acıdan. Doktorun kafasına geçirebilirdim bacağımı o anki refleksle. Ama neyseki 3-5 sn. ancak sürüyor. Doğum gününe kadar bir daha yaptırırmıyım sanmıyorumGeçen pazar benimde ağrım çöktü gittim acile dediğin gibi lekede vardı hakkettan kendini sıkmaktan değil berbat bir şey o çatı muayenesi
Günaydin al benden de o kadar gözüm düşüyor uykuya eşimi ise yolladım hadi uyu uyuyabilirsenGunaydinn. Yine uykum var ama uyuyamiyorum
Koltuğa çıkıyorsun o koltuğa çatal mi diyorlar bilmiyorum iste ayiriyorsun bacaklarini iki parmağını soktu çevirdi içinde baktı acilma kanama varmi diye.Nasıl oluyo çatı muayenesi biraz bilgilendirebilir misiniz
Evet ama ağrı hissetmeyenlerde varmış ama ben çok kotu oldummGeçen pazar benimde ağrım çöktü gittim acile dediğin gibi lekede vardı hakkettan kendini sıkmaktan değil berbat bir şey o çatı muayenesi
Aynı durumdayım son 10gündür falan böyle. Şimdiden uyuyamıyorsak son haftalar yandık.Gunaydinn. Yine uykum var ama uyuyamiyorum
Aynen kolay kolay yaptırmam ne olduğunu bilmediğimiz için bir anda yaptı salak dedim konturole değil doguma geldim herhaldeBana da Bikaç hafta önce yaptı doktor. Çatal da yaptı üstelik. Ayaklarımı olduğu yerden havaya kaldırdım acıdan. Doktorun kafasına geçirebilirdim bacağımı o anki refleksle. Ama neyseki 3-5 sn. ancak sürüyor. Doğum gününe kadar bir daha yaptırırmıyım sanmıyorum
Artık yatmak mümkün değil ki her yerin batıyor dinlenmek için yatiyom ama yorgun ve pert halde kalkiyoz haftalar baya zor gecicek kızlar birde sıcakGunaydinn. Yine uykum var ama uyuyamiyorum
Aynen öyle cnm yandık vallahi Ağustos bitsin diye dua ediyorum hergun çok sıcak çok güneşe çıkmaya korkuyorumArtık yatmak mümkün değil ki her yerin batıyor dinlenmek için yatiyom ama yorgun ve pert halde kalkiyoz haftalar baya zor gecicek kızlar birde sıcak
Aynen yandik. Sersem gibiyim butun gece uyu uyan dur sabah erkenden uyan. Bebek dogsa yine uykusuz..Aynı durumdayım son 10gündür falan böyle. Şimdiden uyuyamıyorsak son haftalar yandık.
Bende hic donlrnmrmis gibi yorgun oluyorum eskiden calistigim ve yoruldugum icin boyle saniyordum ama simd evdeym yine oyle sadece uyku konusunda is gidrrkeb doymiyodum simdide uyuyamiyrm biraz psikolojimde bozuldu galibaArtık yatmak mümkün değil ki her yerin batıyor dinlenmek için yatiyom ama yorgun ve pert halde kalkiyoz haftalar baya zor gecicek kızlar birde sıcak
Cok gecmis olsun canim Rabbim saglik sihhat versin ikinizide tansiyon ve odemden dolayi mi erken dogum yapmak zorunda kaldin?Babylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
Sen nasil oldun dogumdan sonra ben hala odemimi atamadim ve ara ara tansiyonum cikiyor
Ablam hava sıcak değil sen hamilesin ondan diyor hamilelikten mı bu yanmaAynen yandik. Sersem gibiyim butun gece uyu uyan dur sabah erkenden uyan. Bebek dogsa yine uykusuz..
Bende hic donlrnmrmis gibi yorgun oluyorum eskiden calistigim ve yoruldugum icin boyle saniyordum ama simd evdeym yine oyle sadece uyku konusunda is gidrrkeb doymiyodum simdide uyuyamiyrm biraz psikolojimde bozuldu galiba
Evet canin tansiuondan dolayi yaptim dogumu preeklampsi deniyor bu rahatsizliga ondan kaynaklaniyormusCok gecmis olsun canim Rabbim saglik sihhat versin ikinizide tansiyon ve odemden dolayi mi erken dogum yapmak zorunda kaldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?