2017 EKİM Anne adayları

Nasıl oluyo çatı muayenesi biraz bilgilendirebilir misiniz

Hayırlı olsun canım. İnşaAllah en kısa zamanda toparlanırsınız, Rabbim güç kuvvet versin

Canım nevresim takımı vermekte doğru yapmış ama ölçüleri hatırlayamıyorum tam. Ama bu ölçüden küçük bulmak zor olur. ben bugün sabah alışverişe çıktım. al, getir, sök, yerleştir derken 3saat önce bitirdim. Misafir de ağırladım. Bir anda fazlaca alışveriş yapınca bende devreler yandı kusura bakma. düşünemez durumdayım

Geçen pazar benimde ağrım çöktü gittim acile dediğin gibi lekede vardı hakkettan kendini sıkmaktan değil berbat bir şey o çatı muayenesi

Geçen pazar benimde ağrım çöktü gittim acile dediğin gibi lekede vardı hakkettan kendini sıkmaktan değil berbat bir şey o çatı muayenesi
Bana da Bikaç hafta önce yaptı doktor. Çatal da yaptı üstelik. Ayaklarımı olduğu yerden havaya kaldırdım acıdan. Doktorun kafasına geçirebilirdim bacağımı o anki refleksle. Ama neyseki 3-5 sn. ancak sürüyor. Doğum gününe kadar bir daha yaptırırmıyım sanmıyorum

Nasıl oluyo çatı muayenesi biraz bilgilendirebilir misiniz
Koltuğa çıkıyorsun o koltuğa çatal mi diyorlar bilmiyorum iste ayiriyorsun bacaklarini iki parmağını soktu çevirdi içinde baktı acilma kanama varmi diye.

Aynen kolay kolay yaptırmam ne olduğunu bilmediğimiz için bir anda yaptı salak dedim konturole değil doguma geldim herhalde

Artık yatmak mümkün değil ki her yerin batıyor dinlenmek için yatiyom ama yorgun ve pert halde kalkiyoz haftalar baya zor gecicek kızlar birde sıcak
Aynen öyle cnm yandık vallahi Ağustos bitsin diye dua ediyorum hergun çok sıcak çok güneşe çıkmaya korkuyorum

Aynı durumdayım son 10gündür falan böyle. Şimdiden uyuyamıyorsak son haftalar yandık.
Aynen yandik. Sersem gibiyim butun gece uyu uyan dur sabah erkenden uyan. Bebek dogsa yine uykusuz..

Artık yatmak mümkün değil ki her yerin batıyor dinlenmek için yatiyom ama yorgun ve pert halde kalkiyoz haftalar baya zor gecicek kızlar birde sıcak
Bende hic donlrnmrmis gibi yorgun oluyorum eskiden calistigim ve yoruldugum icin boyle saniyordum ama simd evdeym yine oyle sadece uyku konusunda is gidrrkeb doymiyodum simdide uyuyamiyrm biraz psikolojimde bozuldu galiba

Cok gecmis olsun canim Rabbim saglik sihhat versin ikinizide tansiyon ve odemden dolayi mi erken dogum yapmak zorunda kaldin?

Ablam hava sıcak değil sen hamilesin ondan diyor hamilelikten mı bu yanma

Günaydın kızlar. Bugün 31+0 olduk çok şükür.

Bebek hareketleriniz nasıl takip ediyor musunuz. Benim sanki geçen hafta daha iyiydi. Herşeye tedirgin olmaya başladım. Aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…