• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben daha hiç birşeyi yıkamadım, hiç bir hazırlığım yok. Ayy Allah'ım nasıl olacak bilmiyorum. Doğuma Ankara'ya gideceğim diye hiç bir şey yapmıyorum.

Ben yikadim hala da yikiyorum cok zorladi beni cunku eksiklervardi bir yandan onlari tamamliyprdum aldikca tekrar tekrar yikamak zorunsa kaldim filan... alacaginiz hersey bittiyse yikamaya baslayin ama bir corap dahi almayi dusunuyosaniz simdilik dursun bence
İki üç ay kullanabileceğim herseyinı aldığımı düşünüyorum bundan sonra bebiş in değil kendi eksiklerimi tamamlıcam yıkım balı yavaş yavaş anca artık bir çantada hazırlamak lazım ne olacağımız hiç belli olmuyor çünkü inşaallah vaktinde ve zamanında sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucagimiza

Kızlar bebeğin kıyafetlerini yikadinizmi erken değil artık bugün başlasam diyorum artik
Yardım edenin yoksa yavaş yavaş yapabilirsin bence, erken değil. bende cumartesi son eksikleri halledip önümüzdeki hafta halledicem. Detaylı temizliğe de giricez, annem bir an önce yapalım diyor. Camlar perdeler dip köşe...

Bugün ebebeklerde tekstilde indirim başladı kızlar, üç beş üründe değil birçoğunda var. Eksiği olanlar kaçırmasın bu fırsatı.

Yardım edenin yoksa yavaş yavaş yapabilirsin bence, erken değil. bende cumartesi son eksikleri halledip önümüzdeki hafta halledicem. Detaylı temizliğe de giricez, annem bir an önce yapalım diyor. Camlar perdeler dip köşe...

Bugün ebebeklerde tekstilde indirim başladı kızlar, üç beş üründe değil birçoğunda var. Eksiği olanlar kaçırmasın bu fırsatı.
Ayyy sagol yaaaaa boyle haberleri verelim birbirimize :)

Bide bebek icin pudra alan var mi kullancak misiniz
Pudranın sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Piyasada da eskisi gibi rağbet yok, bu yüzden ürün de yok. Görseldeki haberi incelemeni tavsiye ederim.

Eklentiler

• IMG_0947.webp
    IMG_0947.webp
    21 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşım doğum yaptı bebeğine şampuan aldı ama iyi gelmemiş doktoru babenin şampuanını önermiş genellikle mustela ve babe öneriliyor şampuan alacaksanız bilginiz olsun kızlar

Pudranın sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Piyasada da eskisi gibi rağbet yok, bu yüzden ürün de yok. Görseldeki haberi incelemeni tavsiye ederim.

Evet ben de okumustum bu tarz haberler cigerlere zarar verdigini felan da duydum ama etrafmda herkes kullanıyo bol bol :)

Bebek için pudra iyi değil cnm.pişik kremi alsan daha iyii.

Pisik kremi aldim zaten ben her alt degistirmede azcik zeytinyagi kullanmayi dusunuyorum ablam.oyle yapmisti yegenime hic pisik olmadi ama yine de pudra da pisik kremi de aldim nolur nolmaz diye

Arkadaşım doğum yaptı bebeğine şampuan aldı ama iyi gelmemiş doktoru babenin şampuanını önermiş genellikle mustela ve babe öneriliyor şampuan alacaksanız bilginiz olsun kızlar

Ben nivea aldim biraz once tum urunlerini begeniyorum niveanin insallah bunda da dogru bi secim yapmisimdir pek arastirmadim ama

Benm gorumce de sebamed kullanmis, mustelaya guvenmiyen bi grup var :) bende seba istiyorum nasipse bu ay bez ve banyo urunlerini alicaz:)

Back
X