2017 EKİM Anne adayları

ben geçen perşembe keseyi gördüm ama kalp atışını haftaya cumartesi gittiğimde duyacağım inşallah Rabbim hepimizin bebişini bizlere bağışlasın sağlıklı olsunlar sağlıklı hamilelik geçirelim inşallah sağlıkla kucağımıza alalım ponçiklerimizi

Dün doktora gittim bebeğimin hala kalp atışları Yok bugün başka bi doktora gidicem nolur dualarınızı bekliyorum eğer ona birşey olursa bu defa nasıl atlatırım bu durumu bilmiyorum
Nasıl olmaz kalp atışları ya , 6.haftadan sonra her bebeğin olmuyormuydu eminmisiniz ?

bugün 6+5 gazdan dolayı keseyi göremedik ve dolayısıyla kalp atışınıda dinleyemedik bakalım ayın 3 veya 4 ünde gitmem lazım , çok korkuyorum dün acile gittim bebeğime bişey oldu diye ultrasona baktırmadılar geri zekalılar

Pırtakal ve mandalinayı bende çok yiyorum bulantımı bi tek onlar götürüyor yağlı su deneyecem bizim burda en doğal zeytinyağları var benm için en kolayı

Neden acile gittin?

Ayni benim durumdasin bende haftaya persembe gideyim ikisini bir yapayim diyorum Allah'in izni ile ama cok sabirsizlaniyorum cok meraktayimda heyecanda var Aman tanriiim

Neden acile gittin?
Ya normalde kasık ağrısı karın ağrısı bişey olurdu illaki bi anda kesildi birşey oldu sandım ama bakmadı salaklar , deli oldum sinirden napcağımıda şaşırdım eşimlede tartıştım pff hiç kimse anlamıyor beni , ya bebeğime bişey olduysa

Belirtiler bir ortaya çıkıyor bir kayboluyor diyorlar sakin ol canım. Zaten yakında gideceksin ne varsa söylerler. Böyle yaparsan stresin bebeğe de geçer.

Kizlar benim bulantilarim baslayinca oruc tutmayi dusunuyorum nasil olsa hic bisey mide de durmuyo ogurmektense bu daha mantikli geliyo bana cunku nefret ediyorum kusmaktan tum karin kaslarim agriyor bakalim henuz baslamadi ama hayirlisi Allah'tan

Belirtiler bir ortaya çıkıyor bir kayboluyor diyorlar sakin ol canım. Zaten yakında gideceksin ne varsa söylerler. Böyle yaparsan stresin bebeğe de geçer.
Ya geçerde çok duyuyorum bebeği karnında kalp atışı durmuş ölmüş diye , düşük olursa belirtisi oluyor ama bunda olmuyormuş işte , hiç sakin olamıyorum herkese karşı sinirliyim

Ya geçerde çok duyuyorum bebeği karnında kalp atışı durmuş ölmüş diye , düşük olursa belirtisi oluyor ama bunda olmuyormuş işte , hiç sakin olamıyorum herkese karşı sinirliyim
Allah korusun benimde sahit oldugum kisiler var cok zor gercekten

Benim hastanem yanımda , doktorumun asistanı kankim , ve herşeyi öğrenebiliyorum ondan çok pis duygular düşünebiliyorum korkuyorumda , eşim hiç anlamıyor beni
Varya hic oyle anlatilanlari dinleyip zihni bulandirmaya gerek yok ben artik dinlemiyorum cunku insan etkileniyor ve bu korku insanin psikolojinide bozuyor iyi seyler dusunmemeye calisiyorum arada gelselede

Benim hastanem yanımda , doktorumun asistanı kankim , ve herşeyi öğrenebiliyorum ondan çok pis duygular düşünebiliyorum korkuyorumda , eşim hiç anlamıyor beni

Canım sen kendine çık stres yapmışsın daha olumsuz bişey yok ki kendini üzüyosun bekle daha bebek bile değil onlar yavaş yavaş canlanacak.

Hayırlı olsun :) ilk çocuk kaç yaşında? Benim de 2 yaşında bir oğlum var. Aynen ben de senin gibi heyecanlıyım. İlk son hiç fark etmiyor galiba :)
Kusura bakma canım çalıştığım için pek giremiyorum. 3yasinda oğlum doğuma kadar 4olacak hayırlısıyla aynen hep aynı heyecan hep aynı telaş:)))

Canım çok iyi anlıyorum seni bende de belirtiler sıfır şuan. Karın şişliğim de indi. Ama heryerde normal olduğu yazıyor. Akşamları hafif bir bulantı da olmasa hamile değilim sanıcam.
Kalp atışı dursa ve o an hastanede olsan ne olucak ki. Kalp masajı işlese ok.
Ben takmıyorum artık. Herşey olucağına varır. Üstelik yaşın genç.
Ya biz napalım. Ben 28 yaşındayım 5 kez rahim ameliyatı geçirdim ve rahim anomaliliği nedeniyle 1 düşüğüm var. 12.hafta gelince dikiş atılacak. Hiç çocuğumuz yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…