- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 35
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.321
Günaydın bulantılı ama yinede zorla tıkıyoruz ağzımıza dimi bişeyler
Günaydınn kızlar :) bende bugün 5+5 oldu sat a göre hala doktora gitmedimmm 11 martta gideceğim kese ve kalp atışını bir arada göreyim diye ama daha çok varr heyecanla bekliyorumsizler ne durumdasınız? Benim gibi hala bekleyeniniz var mı?
Nasıl olmaz kalp atışları ya , 6.haftadan sonra her bebeğin olmuyormuydu eminmisiniz ?Dün doktora gittim bebeğimin hala kalp atışları Yok bugün başka bi doktora gidicem nolur dualarınızı bekliyorum eğer ona birşey olursa bu defa nasıl atlatırım bu durumu bilmiyorum
Çok iyi ya ben bebeğe zarar vermesinden korkuyorum zorlamıyorm kndimi doktora sorsam bana ilaç verecek ilaç içmek istemiyorumAnladim canim sabah derken sabah namazi vakitleri icince cok etkili oluyo ben bayagı sıkısık gidiyorum lavaboya ikinmadan cikyo afedersinde
bugün 6+5 gazdan dolayı keseyi göremedik ve dolayısıyla kalp atışınıda dinleyemedik bakalım ayın 3 veya 4 ünde gitmem lazım , çok korkuyorum dün acile gittim bebeğime bişey oldu diye ultrasona baktırmadılar geri zekalılarGünaydınn kızlar :) bende bugün 5+5 oldu sat a göre hala doktora gitmedimmm 11 martta gideceğim kese ve kalp atışını bir arada göreyim diye ama daha çok varr heyecanla bekliyorumsizler ne durumdasınız? Benim gibi hala bekleyeniniz var mı?
Pırtakal ve mandalinayı bende çok yiyorum bulantımı bi tek onlar götürüyor yağlı su deneyecem bizim burda en doğal zeytinyağları var benm için en kolayıO gün çok araştırdım. Bazı doktorlar da tavsiye etmiş yağlı su. İnşaAllah faydasını görürsün. Geçen tv de bir doktor da klozetin önüne tabure koymayı ve öne hafif eğilmeyi tavsiye etti ve sabah hep aynı saatte tuvalete oturmalıymışız. Çıkmakta da acele etme.
Bir de beslenmende günlük lifli posalı şeyler mutlaka bulundur. Portakal çok işe yarıyor bende. Üstüne tuz döküyorum bulantıyı da alıyor
Neden acile gittin?bugün 6+5 gazdan dolayı keseyi göremedik ve dolayısıyla kalp atışınıda dinleyemedik bakalım ayın 3 veya 4 ünde gitmem lazım , çok korkuyorum dün acile gittim bebeğime bişey oldu diye ultrasona baktırmadılar geri zekalılar
Ayni benim durumdasin bende haftaya persembe gideyim ikisini bir yapayim diyorum Allah'in izni ile ama cok sabirsizlaniyorum cok meraktayimda heyecanda var Aman tanriiimGünaydınn kızlar :) bende bugün 5+5 oldu sat a göre hala doktora gitmedimmm 11 martta gideceğim kese ve kalp atışını bir arada göreyim diye ama daha çok varr heyecanla bekliyorumsizler ne durumdasınız? Benim gibi hala bekleyeniniz var mı?
Ya normalde kasık ağrısı karın ağrısı bişey olurdu illaki bi anda kesildi birşey oldu sandım ama bakmadı salaklar , deli oldum sinirden napcağımıda şaşırdım eşimlede tartıştım pff hiç kimse anlamıyor beni , ya bebeğime bişey olduysaNeden acile gittin?
Belirtiler bir ortaya çıkıyor bir kayboluyor diyorlar sakin ol canım. Zaten yakında gideceksin ne varsa söylerler. Böyle yaparsan stresin bebeğe de geçer.Ya normalde kasık ağrısı karın ağrısı bişey olurdu illaki bi anda kesildi birşey oldu sandım ama bakmadı salaklar , deli oldum sinirden napcağımıda şaşırdım eşimlede tartıştım pff hiç kimse anlamıyor beni , ya bebeğime bişey olduysa
Ya geçerde çok duyuyorum bebeği karnında kalp atışı durmuş ölmüş diye , düşük olursa belirtisi oluyor ama bunda olmuyormuş işte , hiç sakin olamıyorum herkese karşı sinirliyimBelirtiler bir ortaya çıkıyor bir kayboluyor diyorlar sakin ol canım. Zaten yakında gideceksin ne varsa söylerler. Böyle yaparsan stresin bebeğe de geçer.
Insallah etkili olur onunla gecmis olsun canimÇok iyi ya ben bebeğe zarar vermesinden korkuyorum zorlamıyorm kndimi doktora sorsam bana ilaç verecek ilaç içmek istemiyorum
Allah korusun benimde sahit oldugum kisiler varYa geçerde çok duyuyorum bebeği karnında kalp atışı durmuş ölmüş diye , düşük olursa belirtisi oluyor ama bunda olmuyormuş işte , hiç sakin olamıyorum herkese karşı sinirliyim
Benim hastanem yanımda , doktorumun asistanı kankim , ve herşeyi öğrenebiliyorum ondan çok pis duygular düşünebiliyorum korkuyorumda , eşim hiç anlamıyor beniAllah korusun benimde sahit oldugum kisiler varcok zor gercekten
Varya hic oyle anlatilanlari dinleyip zihni bulandirmaya gerek yok ben artik dinlemiyorum cunku insan etkileniyor ve bu korku insanin psikolojinide bozuyor iyi seyler dusunmemeye calisiyorum arada gelseledeBenim hastanem yanımda , doktorumun asistanı kankim , ve herşeyi öğrenebiliyorum ondan çok pis duygular düşünebiliyorum korkuyorumda , eşim hiç anlamıyor beni
Benim hastanem yanımda , doktorumun asistanı kankim , ve herşeyi öğrenebiliyorum ondan çok pis duygular düşünebiliyorum korkuyorumda , eşim hiç anlamıyor beni
Kusura bakma canım çalıştığım için pek giremiyorum. 3yasinda oğlum doğuma kadar 4olacak hayırlısıyla aynen hep aynı heyecan hep aynı telaş:)))Hayırlı olsun :) ilk çocuk kaç yaşında? Benim de 2 yaşında bir oğlum var. Aynen ben de senin gibi heyecanlıyım. İlk son hiç fark etmiyor galiba :)
Canım çok iyi anlıyorum seni bende de belirtiler sıfır şuan. Karın şişliğim de indi. Ama heryerde normal olduğu yazıyor. Akşamları hafif bir bulantı da olmasa hamile değilim sanıcam.Ya geçerde çok duyuyorum bebeği karnında kalp atışı durmuş ölmüş diye , düşük olursa belirtisi oluyor ama bunda olmuyormuş işte , hiç sakin olamıyorum herkese karşı sinirliyim