- 5 Nisan 2014
- 120
- 50
- 41
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.221
Valla bilmiyorum bana sindiden oyle dedi miyomum da var sezeryan sirasinda duruma gore miyomu da aliriz dedi ayyh biktim ha doktor gezmekten
Milyonun kaç cm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmiyorum bana sindiden oyle dedi miyomum da var sezeryan sirasinda duruma gore miyomu da aliriz dedi ayyh biktim ha doktor gezmekten
Merhaba kızlar
Ben hiç yemek yiyemiorum,sadece süt içebiliorum ayran iciorum günde 1 dilim ekmek de anca bütün yemek isimlerinden bile içim dönüyor kötü oluyorum bu yuzden de hic beslenemiorum benim gibi olan var mı neler yiyip içiyorsunuz napionuz
Belkide miyomdan dolayı demiştir canm bencede hem sezeryan hem miyomda alınır senin açından iyi olur. Bakalm bn daha doktorla konusmadm bu konuyu ilerleyen zamanlarda konusurz.Valla bilmiyorum bana sindiden oyle dedi miyomum da var sezeryan sirasinda duruma gore miyomu da aliriz dedi ayyh biktim ha doktor gezmekten
Benim yine simdiden 6 aylik hamile gibi karnim ya gecendede boyle olmustum!
Geçmiş olsun canım. Ben de aşırı yorgunluk hissi ve uyku hali var. Sabah hafiften midem bulandı ama dayanılmayacak şekilde değil. İlerleyen haftalarda başıma gelecek gibi hissediyorum.Bugün beta hgc zirve yaptı sanırm bnde ilk defa kustum . Bugün sabahtan beri de yemkte az yemistm.
52 kiloyum aslinda. Gobegimin resmini koysam korkarsiniz:)Ben normalde de göbekli Olduğum için yadırgamıyorum senin kilo kaç
52 kilomuuuuu :) canım sen şanslısın ben en son 25 yaşımda gördüm o kiloyu. Hiç göbeğine Kafayı takma gazdır şişkinlik vs dir o52 kiloyum aslinda. Gobegimin resmini koysam korkarsiniz:)
Bnm senin zamanlarda vardı böyle yanma gibiydi daha çok ve tiksinme vardı geçti sonra arada gün içinde birden kalkıyordu migdem bugn ilk defa kustum cokmu karistirdim acaba migdeyi yda dün etsiz çiğ köfte yemistm aksm omu yaramadı bilmiyorum.Geçmiş olsun canım. Ben de aşırı yorgunluk hissi ve uyku hali var. Sabah hafiften midem bulandı ama dayanılmayacak şekilde değil. İlerleyen haftalarda başıma gelecek gibi hissediyorum.
Çok halsizim ve uykum var Çalışıyorum napıcam boyle bilmiyorum
Benim de bir günü bir gününe benzemiyor midemin:))Sabahları özellikle mahfoluyor çok ağrıyor midem , içindeki yaradan dolayı
Ayyyy kuzummm ciddimisin sen nasıl oldu bi kaç doktora daha görünseydin yaaaBenim bebegimin kalbi atmiyor bebek var ama gelişmemiş maalesef kürtaj olucam ;(
evde olsaydim da uyusaydim diyip duruyorumay sorma canım bende de felaket zaten normalde de çok severim uykuyu ama şimdi daha beter oldum kafamı kaldıramıyorum gözlerimi açamıyorum o derece
evde olsaydim da uyusaydim diyip duruyorum
Arada yapiyorum ama belim agriyor bu sefer. Ee pantlonlar da sıkmaya basladi artikaynen canım valla arada içim geçiyor napıyım kafamı koyuyorum masaya bende çalışıyorum birde bir gelince kalkıyorum