- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.661
bedelli düşünüyor canım.O da mı bedelli düşünüyor yoksa gidecek mi.
Hayırlısı olsun kuzumbedelli düşünüyor canım.
Günaydın canıım. İyiyiz sen napıyorsungünaydın kızlar napıyosunuz
ben de iyiym canım çalışıyorum işte bildiğin gibi yaniGünaydın canıım. İyiyiz sen napıyorsun
İyi bakalım bende dizi izliyorumben de iyiym canım çalışıyorum işte bildiğin gibi yani
ooh iyi yapmışsınn. çeyiz başlığı açıcam ben de toparlaym neyim var yok göreym diyeÇeyizime çift kişilik pike takımı ve altılı seramik kahvaltı tabağı eklemiş bulunuyorum
iyi olur canım hem eksiklerini görmüş olursunooh iyi yapmışsınn. çeyiz başlığı açıcam ben de toparlaym neyim var yok göreym diye
ben de öyle düşündm ama zaten şuan çok az bişeym variyi olur canım hem eksiklerini görmüş olursun
İnşallah cnaım hoşgeldin :)Merhabaa. Bende büyük ihtimalle 2017 gelini olacağım.
Amin canım , seninde inşl herşey gönlüne göre olur. Ben olsam 8 sene beklediğim yeter derdim 434 gün daha bekleyemezdim heralde. Aceleci bir tipimMeraba gelin çiçekleri bende kendimi tanıtıyım ilk erkek arkadaşım olan 8 yıllık bir iliişkim var o benim ailemi ben onlarınkinin bazılarını tanıyoruz ama okul falan derken iş bekliyoruz daha ne söz ne isteme bişey olmadı erkek arkadaşım iş olmadan bir adım atmanın saçma oldugunu düşünüyor o yüzden suan iş bekletme evresindeyiz tek belirgin tarihimiz bana hemen hemen 3 sene önce söz verdiği tarih 07.07.2017 tarihi tam tamına 434 gün kaldı sayıyorum inş. beklediği iş olursa ramazandan sonra işteme söz nişan ard arda 2017e kadar yapıcaz 8 senenin yanında 434 gün bana çok gelmiyor da sadece bi yüzüğümüzün takılmasını ve artık daha rahat gezip dolaşmayı istiyorum benim istediğm şuanlık bu bence nişanlı ve szlü olarak bekleyenler benden önce durumda kendinizi yormayın 92 doumluyum çok geç kaldıgımızı düşünmüyorm önümde son bekar yazım var belki son bahara nişanlı olarak girerim dualarınızda banada yer verin tatlışlar herşey gönlünüzce olsn ALLAH utandırmasınn :)
hiyooo
Merhaba hoşgeldin nişan söz vs var mı ?Merhabaa. Bende büyük ihtimalle 2017 gelini olacağım.
Merhaba canım hoşgeldin bak belli bi tarihiniz var aklınzda bu bile büyük bişey. İşini gücünü yoluna koysun zaten olur her şey bi anda gelir. Ben de 91 doğumluyum sözlüyüm geç oldğunu düşünmüyorum . Hakkınzda hayırlısı olsun inşallahMeraba gelin çiçekleri bende kendimi tanıtıyım ilk erkek arkadaşım olan 8 yıllık bir iliişkim var o benim ailemi ben onlarınkinin bazılarını tanıyoruz ama okul falan derken iş bekliyoruz daha ne söz ne isteme bişey olmadı erkek arkadaşım iş olmadan bir adım atmanın saçma oldugunu düşünüyor o yüzden suan iş bekletme evresindeyiz tek belirgin tarihimiz bana hemen hemen 3 sene önce söz verdiği tarih 07.07.2017 tarihi tam tamına 434 gün kaldı sayıyorum inş. beklediği iş olursa ramazandan sonra işteme söz nişan ard arda 2017e kadar yapıcaz 8 senenin yanında 434 gün bana çok gelmiyor da sadece bi yüzüğümüzün takılmasını ve artık daha rahat gezip dolaşmayı istiyorum benim istediğm şuanlık bu bence nişanlı ve szlü olarak bekleyenler benden önce durumda kendinizi yormayın 92 doumluyum çok geç kaldıgımızı düşünmüyorm önümde son bekar yazım var belki son bahara nişanlı olarak girerim dualarınızda banada yer verin tatlışlar herşey gönlünüzce olsn ALLAH utandırmasınn :)
Amin canım inşallahh..Hepimiz belli sebeplerden dolayı bekleme sürecindeyiz.Allah hepimize sabır versin ve sonrasında mutlu bir evlilik nasip etsin