2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Çeyizime çift kişilik pike takımı ve altılı seramik kahvaltı tabağı eklemiş bulunuyorum

SELAM KIZLAR :) BEN SEHER PROFESYONEL OLARAK ORGANİZASYON İŞİ YAPMAKTAYIM HER ZAMAN UYGUN FİYATA KALİTELİ İŞLER :) DIŞ ÇEKİM KINA GECESİ ORGANİZASYONU BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ VE HER TÜRLÜ ÖZEL GÜNÜNÜZDE BİR KIZ KARDEŞ GİBİ YANINIZDAYIM :) AKLINIZA TAKILAN TÜM SORULARI SORABİLİR RANDEVU VE BİLGİ İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ :) SEVGİYLE MUTLULUKLA KALIN

Meraba gelin çiçekleri bende kendimi tanıtıyım ilk erkek arkadaşım olan 8 yıllık bir iliişkim var o benim ailemi ben onlarınkinin bazılarını tanıyoruz ama okul falan derken iş bekliyoruz daha ne söz ne isteme bişey olmadı erkek arkadaşım iş olmadan bir adım atmanın saçma oldugunu düşünüyor o yüzden suan iş bekletme evresindeyiz tek belirgin tarihimiz bana hemen hemen 3 sene önce söz verdiği tarih 07.07.2017 tarihi tam tamına 434 gün kaldı sayıyorum inş. beklediği iş olursa ramazandan sonra işteme söz nişan ard arda 2017e kadar yapıcaz 8 senenin yanında 434 gün bana çok gelmiyor da sadece bi yüzüğümüzün takılmasını ve artık daha rahat gezip dolaşmayı istiyorum benim istediğm şuanlık bu bence nişanlı ve szlü olarak bekleyenler benden önce durumda kendinizi yormayın 92 doumluyum çok geç kaldıgımızı düşünmüyorm önümde son bekar yazım var belki son bahara nişanlı olarak girerim dualarınızda banada yer verin tatlışlar herşey gönlünüzce olsn ALLAH utandırmasınn :)

Merhabaa. Bende büyük ihtimalle 2017 gelini olacağım.
İnşallah cnaım hoşgeldin :)
Amin canım , seninde inşl herşey gönlüne göre olur. Ben olsam 8 sene beklediğim yeter derdim 434 gün daha bekleyemezdim heralde. Aceleci bir tipim

Merhabaa. Bende büyük ihtimalle 2017 gelini olacağım.
Merhaba hoşgeldin nişan söz vs var mı ?

Merhaba canım hoşgeldin bak belli bi tarihiniz var aklınzda bu bile büyük bişey. İşini gücünü yoluna koysun zaten olur her şey bi anda gelir. Ben de 91 doğumluyum sözlüyüm geç oldğunu düşünmüyorum . Hakkınzda hayırlısı olsun inşallah

Hepimiz belli sebeplerden dolayı bekleme sürecindeyiz.Allah hepimize sabır versin ve sonrasında mutlu bir evlilik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…