- 5 Mayıs 2014
- 83
- 12
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.581
İnşallah cnm ama bekleyip te olmaması kötü en iyisi beklememek belki bir anda sürpriz olur.Olur mu acabaOhoo daha çok var alırsın canımm şimdiden kötü düşünme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm ama bekleyip te olmaması kötü en iyisi beklememek belki bir anda sürpriz olur.Olur mu acabaOhoo daha çok var alırsın canımm şimdiden kötü düşünme
Olur bence canım.. Aranızda konuşuyor musunuz sen anlarsın yapıp yapmayacağınıİnşallah cnm ama bekleyip te olmaması kötü en iyisi beklememek belki bir anda sürpriz olur.Olur mu acaba
Maddi açıdan bekliyoruz bir de askerliği var.Ama önemli sorun maddiyat o yüzden kafamda sorular oluyor cnmOlur bence canım.. Aranızda konuşuyor musunuz sen anlarsın yapıp yapmayacağını
kızlar burayı çok mu boşladık ne ?
2017 de teklif alsam ne güzel olurdu diye düşünüyorum ama yok sanmıyorum
Maddi açıdan bekliyoruz bir de askerliği var.Ama önemli sorun maddiyat o yüzden kafamda sorular oluyor cnm
burayı boşlamayalım yaaaa...Günaydın herkesee :)) :)
Aynen ya burayı unuttuk :))
Canım hoşgeldin hayırlısı olsun herşey yoluna geçer biraz sabretmek lazım
İyiyim canım sağol senNasılsınız kızlar
ben de iyiymm canımm nasıl olayımİyiyim canım sağol sen
Bende iyiyim canıım. Görünmüyorsun hiç :)İyiyim canım sağol sen
MerhabaaMerhabalar
ramazanda iftar bya güzel olur tanışma zamanlarında diye tahmin ediyorum..Ya bizim söz haziran, ramazana denk geliyor diye ertelicez sanırım . Sebep sevgilimin babası geri kafalı ve otoriteyi seven biri tanışmayı ramazana atıcaz daha ılımlı olur diye. İsteme tarihi ben ramazandan sonra olur diye düşündüm ama aileler bir araya gleince başka fikir sunarlarsa benim için fark etmez.
İnan ki benimde çok karışık babası çoook değişik bir adam. Annesine demiş ki oğlu için: herşeyini kendi yapsın ben destek çıkmıcam demiş. Araları biraz kötü. Adam istemeye gelirmiş ama (lükse bak lükse) düğün için erkenmiş. Şurdan girdim bu konuya, isteme-söz-nişan bir arada olsun bende istiyorum ama babasının nişan adını duyduğunda yine tepkisi olacak diye düşünüyorum. Yani henüz nişan için bir tarihimiz yok nasıl olacak aileler bir araya gelmeden anlayamacağız sanırım.ramazanda iftar bya güzel olur tanışma zamanlarında diye tahmin ediyorum..
aileler de tanışınca dediğin gibi bayramdan sonra olur bence. ee nişan ne zaman ayrı bi nişan yapacak mısın peki ne düşünüyosun.. ? benm kafam bu konuyla çok karışıkkkkk
Allah Allah.. babası neden öyle yapıyor acaba ne kdr ayıp yaptığı insan oğlunun mutluluğunu hiç mi önemsemez..İnan ki benimde çok karışık babası çoook değişik bir adam. Annesine demiş ki oğlu için: herşeyini kendi yapsın ben destek çıkmıcam demiş. Araları biraz kötü. Adam istemeye gelirmiş ama (lükse bak lükse) düğün için erkenmiş. Şurdan girdim bu konuya, isteme-söz-nişan bir arada olsun bende istiyorum ama babasının nişan adını duyduğunda yine tepkisi olacak diye düşünüyorum. Yani henüz nişan için bir tarihimiz yok nasıl olacak aileler bir araya gelmeden anlayamacağız sanırım.
Nasıl anlatayım biraz bencil bir adam. Ben merkez odaklı yani. O ne derse o olacak.. Ee bizimkiside bir iki onun yolundan gitmedi diye babası kendi çocuğuna düşman oldu. Başka hiçbir sebep yok yani. Bilemiyorum bizim işler çok karışık. Ben herşey usulunce olsun istiyorum. Valla parası pulu yardımı umrumda değil. Görevini yerine getirip istemeye gelsin gerisi bizde zaten. Bizde işin sonucunu bilmiyoruz :) Peki siz ne yaptınız nişan tarihi belli mi, nasıl olacak?Allah Allah.. babası neden öyle yapıyor acaba ne kdr ayıp yaptığı insan oğlunun mutluluğunu hiç mi önemsemez..
anladım canım hayırlısı olsun ne diyim ki.. Allah yardım etsin sana ve müstakbel sözlüne..Nasıl anlatayım biraz bencil bir adam. Ben merkez odaklı yani. O ne derse o olacak.. Ee bizimkiside bir iki onun yolundan gitmedi diye babası kendi çocuğuna düşman oldu. Başka hiçbir sebep yok yani. Bilemiyorum bizim işler çok karışık. Ben herşey usulunce olsun istiyorum. Valla parası pulu yardımı umrumda değil. Görevini yerine getirip istemeye gelsin gerisi bizde zaten. Bizde işin sonucunu bilmiyoruz :) Peki siz ne yaptınız nişan tarihi belli mi, nasıl olacak?
Evet mekanlı bir yer için geç kalınmış hemen doluyor fiyatlar desen o biiçim.. Ev bahçeli falan olsa çok istiyorsan bahçede falan da güzel bir nişan yapılabilirdi aslında. Valla bana sorarsan ben es geçerdim.anladım canım hayırlısı olsun ne diyim ki.. Allah yardım etsin sana ve müstakbel sözlüne..
biz temmuzda nişan düşünüyoruz. sözümüz oldu zaten biliyosundr
ama geç kaldık brz her yer dolmuş benm beğendiğim mekanlar.
buarada fiyatlarda baya pahalı ben yemekli bi nişan istiyorum yemek yenilsin herkes eğlensin vs..
ben şehir dışında çalıştığım iin cumartesi ile kısıtlanıyoruz malesef o yüzdende baya geç kaldık
ben de aamaaan yapmıym o zaman hem param cebimde kalır kınası var düğünü var diyorum hem de bidaha mı yaşayacaksın diyorum kafam çok karışık anlayacağın.
en son bi mekanla görüştük fiyat teklifi bekliyoruz eğer olursa yapacağım olmazsa nişanı es geçeceğim sözü nişan sayacağız.
aileler ise tamamen bze bırakmış durumdalar siz ne isterseniz o olsun diyorlar. öyle işte yani
bzm değil sözlümün evi bahçeli müstakil ama orda da yapamayız zaten böyle olcak benmkide bu gidişle. ama düğünü hemen tutucaz bu ne ya şimdiden her yer dolmuşşEvet mekanlı bir yer için geç kalınmış hemen doluyor fiyatlar desen o biiçim.. Ev bahçeli falan olsa çok istiyorsan bahçede falan da güzel bir nişan yapılabilirdi aslında. Valla bana sorarsan ben es geçerdim.
anladım canım hayırlısı olsun ne diyim ki.. Allah yardım etsin sana ve müstakbel sözlüne..
biz temmuzda nişan düşünüyoruz. sözümüz oldu zaten biliyosundr
ama geç kaldık brz her yer dolmuş benm beğendiğim mekanlar.
buarada fiyatlarda baya pahalı ben yemekli bi nişan istiyorum yemek yenilsin herkes eğlensin vs..
ben şehir dışında çalıştığım iin cumartesi ile kısıtlanıyoruz malesef o yüzdende baya geç kaldık
ben de aamaaan yapmıym o zaman hem param cebimde kalır kınası var düğünü var diyorum hem de bidaha mı yaşayacaksın diyorum kafam çok karışık anlayacağın.
en son bi mekanla görüştük fiyat teklifi bekliyoruz eğer olursa yapacağım olmazsa nişanı es geçeceğim sözü nişan sayacağız.
aileler ise tamamen bze bırakmış durumdalar siz ne isterseniz o olsun diyorlar. öyle işte yani