- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.621
güle güle kullan canımm.1250 dediler 900 tl ye kiraladık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan canımm.1250 dediler 900 tl ye kiraladık
düğün bu sene mi olacak seneye miisağol canım
benm sözlümde yapmadı yapmayı da düşünmüyor. bedleli çıkar diye bekliyoruzseneye olur anca gerçi belli de olmazdı askerliğini yapmış olsa
Ay inşallah çıkar ya kaç doğumlu sözlünn canımaynen benim sözlümde öyle düşünüyor
inşallah canım 89 doğumlu yaş sınırı var mıydıAy inşallah çıkar ya kaç doğumlu sözlünn canım
belli bi yaşa denk geliyor ya genelde 89 u alır bence amainşallah canım 89 doğumlu yaş sınırı var mıydı
yani canım bedelli askerlik çıkarken sınır geliyor ya mesela 88 doğumlular diyor en son onun gibi dedim. sözlüne sor anlatır zatennasıl yani
Hoşgeldin aramıza Söz, nişan var mı?günaydınn kızlar , ben de seneye bu zamanlar evli olacağım inşaallah :) beni de alın aranıza
Günaydın kızlarrrr
Hoşgeldin aramıza Söz, nişan var mı?
Allah tamamına erdirsin Yaşlar kaç?hoşbulduk nişanlıyım :)
Allah tamamına erdirsin Yaşlar kaç?
Oo daha yeni :) Benim 2 ay sonra isteme-söz olacak kısmetseaminn :) ikimizde 23 yaşındayız cnm . yeni nişanlandık 1 ay olmadı :)
senin söz nişan var mı birşeyler ?
merhaba canım hoşgeldinn hayırlı olsun nişanında. ben de yeni sözlüyümm 1 ay oldu tam bugüngünaydınn kızlar , ben de seneye bu zamanlar evli olacağım inşaallah :) beni de alın aranıza
Oo daha yeni :) Benim 2 ay sonra isteme-söz olacak kısmetse