2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

bence nişana o kadar para harcamayın onun yerine çok hoş bir düğün ve ardındann balayına birden fazla yere gidebilirisiniz eğer gezmeyi seviyorsanız. Hem artık kimse nişana o kadar para harcamıyor artık. Fakat içinizde kalacaksa kesinlikle kimseyi dinlemeyin ve yapın derim :)
Aslında bu sene düğün yapacak olsak hiç düşünmezdim bile ama arası fazla olduğundan yapsam iyi olur gibime geliyor tabi nişana sadece mekana 7 bini filan gözden çıkarmam gerekiyor

Günaydın herkesee :)) :)
Canım hoşgeldin hayırlısı olsun herşey yoluna geçer biraz sabretmek lazım :KK66:

Hoşbulduk canım :KK54: inşallah ya sabretmekte baya zormuş :)
maddiyat bi şekilde hallolur. benmde sözlüm askerliğini yapmadı buarada. ben artık ona takılmıyorum bile. bedelli fln çıkar diye ümit ediyorum artık..

burayı boşlamayalım yaaaa...:eek::KK67:

Aynen bedelli falan çıkarsa aradan çıkar bu askerlik işi ama bu seferde ona para harcanmış olacak çok para sonuçta.Eninde sonunda ben hep beklemede olacağım.Günün birinde teklif alırsam hemen paylaşırım sizinle :)

Aynen bedelli falan çıkarsa aradan çıkar bu askerlik işi ama bu seferde ona para harcanmış olacak çok para sonuçta.Eninde sonunda ben hep beklemede olacağım.Günün birinde teklif alırsam hemen paylaşırım sizinle :)
Hayırlısı olsun canım sıkma canınıı.. Umarım en güzel şekilde olur her şey.

maddiyat bi şekilde hallolur. benmde sözlüm askerliğini yapmadı buarada. ben artık ona takılmıyorum bile. bedelli fln çıkar diye ümit ediyorum artık..

burayı boşlamayalım yaaaa...:eek::KK67:

Canııım selamm :KK60: Naber nasılsııın özledin mi beniii :KK68:
İnşallah bedelli falan çıkarda o da aradan kalkar kıız ben geçtiğimiz kandil dua ettim ya hepinize onuda dedimdi :cool::KK22:

Nasılsınız kızlar:KK49:

Merhaba canıım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın ? :)

Merhabaa :cool::cool::KK16:

Ya bizim söz haziran, ramazana denk geliyor diye ertelicez sanırım . Sebep sevgilimin babası geri kafalı ve otoriteyi seven biri tanışmayı ramazana atıcaz daha ılımlı olur diye. İsteme tarihi ben ramazandan sonra olur diye düşündüm ama aileler bir araya gleince başka fikir sunarlarsa benim için fark etmez.

Ramazan ayı da mübarek aydır inşallah hayırlısı olsun canım benim , çok kafana takma sen babasının böyle düşünmesi kötüymüş okudum , ama siz beraber olmak istedikten sonra gelsin usulüyle istesin seni siz elinizden geldiğince yaparsınız herkesin annesi babası yapmıyo sonuçta böyle düşünüp üzülme sende , çoook çok mutlu olun :KK68::KK68:

Öylediirr öylee ben 7 senedir bekliyorum sabreden derviş muradına erermiş ya bakalım inşallah bizde ereriz böyle düşün :KK37::KK37:

@pembebogurtlen @curly939393 sizlerde gelin canlar :KK20:

Herkeseee günaydıııınnn :KK6::KK6::KK6:

Canııım selamm :KK60: Naber nasılsııın özledin mi beniii :KK68:
İnşallah bedelli falan çıkarda o da aradan kalkar kıız ben geçtiğimiz kandil dua ettim ya hepinize onuda dedimdi :cool::KK22:

Merhaba canıım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın ? :)

Merhabaa :cool::cool::KK16:

Ramazan ayı da mübarek aydır inşallah hayırlısı olsun canım benim , çok kafana takma sen babasının böyle düşünmesi kötüymüş okudum , ama siz beraber olmak istedikten sonra gelsin usulüyle istesin seni siz elinizden geldiğince yaparsınız herkesin annesi babası yapmıyo sonuçta böyle düşünüp üzülme sende , çoook çok mutlu olun :KK68::KK68:

Öylediirr öylee ben 7 senedir bekliyorum sabreden derviş muradına erermiş ya bakalım inşallah bizde ereriz böyle düşün :KK37::KK37:

@pembebogurtlen @curly939393 sizlerde gelin canlar :KK20:

ayy saol kuzum Allah kabul etsin duanıda.. günaydın buradanda :)

Takmıyoruz canım hem babası düğüne yardım etse lafını yapar işte düğününüzü ben yaptım diye yüzümüze vurar diye düşünüyorum. Cidden değişik bir adam anlattıklarımdan farketmişsinizdir. O yüzden kimseden yardım istemiyoruz :KK51: Teşekkür ederim canım yorumun için iyi dileklerin için :KK15:

Eklentiler

• 20160423_101754.jpg
    20160423_101754.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 53
X