2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

iyiyim bende canım çok şükür ne olsunnn

aynen öyle oldu ya. ya da ilk tanışmada aileler soruyo ya birbirine bizde de olmuştu herkes tek tek hal hatır soruyodu

kızlar sizce isteme çikolatası gondol mu tepsi mi olmalııı müstakbel kayınvalidem sordu da

Benimki kalpli kutuydu :))
Ama nişanda gümüş tepsiydi tabii ki :) gondol diildi geniş bi tepsiydi bizimki bayaa fazlaydı çünkü gondola sığmazdı

Bu arada Brüksel havalimanında patlama olmuş şimdi son dakika haber veriyo 1 ölü çok sayıda yaralı varmış..

ben de gondol beğeniyorum ama daha mı az çikolata alıyor o ?
bi bakaym canım haberlere bende...

ben de gondol beğeniyorum ama daha mı az çikolata alıyor o ?
bi bakaym canım haberlere bende...

Gondolun genişliği önemli tabii ama standarttır ya çokta büyük olmaz canım bence gümüş tepsi bak hem ilerde de kullanırsın güzel olur
Bak canım ne kadr yabancı olsada onlarda insan , üzülüyor insan haliyle

niye üzülüyosunz kızlar onlar değil mi teröristlere kucak açan zalimle birlik olanın sonu böyle oluyo işte. Rabbim herşeyi görüyo

bizim burda ölenlerde candı destek olmak yerine onlara destek verdiler bnde kimsenin ölmesini istemiyorum tabiki ama ülkenin basındakiler sorumlu olanlardan. aynı bizim ülkemizin basındakiler gibi. bakın zalim değilim öyle düşünmeyin sakın :) herkes hakettiğini yaşar belki orda ölenler masumdu ama bundan sonra kimin yanında olacaklarını iyi düşünürler artık

Estağfurullah canım ne zalimi .. O kadar da değil :) Ben sadece masum insanlar için üzülüyorum..

Estağfurullah canım ne zalimi .. O kadar da değil :) Ben sadece masum insanlar için üzülüyorum..

bende cok üzülüyrm hesinin eşi annesi kardeşi var sonucta hepsine yazık. ama onlar bizim ülkemiz için üzülmek yerine düşmanca karşı tarafa desek verdiler.

Benim de aklıma yatan bu değiştirme imkanı veriyor olmaları, çünkü benim fikrim çok değişir
Günlük için beğendim ben de ama nette bulamadım alırsam eğer atarım size de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…