- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.321
bi süre böyle tatlım gezmk canımızdn önemli değil sonucta ama insanlar işlerine gitmeye bile korkar oldu
aynen öyle ya hadi biz avm lere gitmiyoruz peki o avm lerde çalışan insanlar ne yapsın
amiiin.....alla yardımcımız olsn cok zor zamanlar..
zamanı belli olmayanlar ama 2017 de evleneceklerde olanlar günaydın
umut dünyası bakaılm inşallah 2017 yi geçmz evleniriz ya
günaydın kızlarr
ben bernardodan aldım canımm
günaydın mutlu haftalar
cumartesi İstanbul bomboştu resmenilk defa bir avm yi o kadar boş gördüm
aynen cnm bursada öyleydi millet korkuyo dısarı cıkmaya. bende çıkmadm zaten evde temizlk yaptm annemin işine yaradı bu olaylar
Günayydın canım umut fakirin ekmeği işte
Günaydın canımcım :)
Günaydıın canımm inşallah
Bizde pazar günü babamın arkdşının nikahından snra dedi babam ikeaya gidelim diye istemedim ama zaten o pisliklerde korkalım istiyolar kızım boşver dedi çok az gezdik döndük snra eve çokta kalabalıktı ...
Kız senin belin ağrıyodu zaten yine mi temizlik yaptınAnnen resmen kullanmış seni :)
@MrsAlone Canım sen nerelerdesin işe girdin en son nasıl gidiyo fırsat bulunca yaz
valla koltk falan cektim altlarını sildm hep hiç acıma yok bu analarda
Deme öyle kızz benimkide değişik bi annedir :) temizliyorum arkamdan tekrar temizliyo
benimde annem hem temizlik yaptırır hemde beğenmez yaptığımı
benimde annem hem temizlik yaptırır hemde beğenmez yaptığımı
birde mutfak yaptırıyoruz her yer toz pislik oldu ya
her anne aynı galiba
gerçi ben evdeyken hiç bir şey yapmıyordum şimdi tek başına yaşayınca mecbur yapıyosun hatta baya titizmişim
bnmki elini sürmz olmams bi daha yap der
Evet felaket vallaEyvahh eyvah evde kıyamet kopuyodur o zaman
Evet felaket valla
Güzel mi canım nasıl pişman oldun mu hiç ? Değiştime imkanı verdiler mi sanada .)günaydın kızlarr
ben bernardodan aldım canımm
Canım ben çok severek aldım ama henüz kullanmaya başlamadım tabii.Güzel mi canım nasıl pişman oldun mu hiç ? Değiştime imkanı verdiler mi sanada .)
günaydın canımm nasılsınGünaydın kızlar