2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

zamanı belli olmayanlar ama 2017 de evleneceklerde olanlar günaydın :KK70: :KK70:
umut dünyası bakaılm inşallah 2017 yi geçmz evleniriz ya :KK70:

Günayydın canım umut fakirin ekmeği işte :KK70: :KK70:

günaydın kızlarr :KK76:

ben bernardodan aldım canımm:oops:

Günaydın canımcım :)

günaydın mutlu haftalar :KK54:

Günaydıın canımm inşallah :KK66:

cumartesi İstanbul bomboştu resmen :KK35: ilk defa bir avm yi o kadar boş gördüm :KK43:

Bizde pazar günü babamın arkdşının nikahından snra dedi babam ikeaya gidelim diye istemedim ama zaten o pisliklerde korkalım istiyolar kızım boşver dedi çok az gezdik döndük snra eve çokta kalabalıktı ...

aynen cnm bursada öyleydi millet korkuyo dısarı cıkmaya. bende çıkmadm zaten evde temizlk yaptm annemin işine yaradı bu olaylar :KK70:

Kız senin belin ağrıyodu zaten yine mi temizlik yaptın :KK70: :KK70: :KK70: Annen resmen kullanmış seni :)

@MrsAlone Canım sen nerelerdesin işe girdin en son nasıl gidiyo fırsat bulunca yaz :KK66:

Günayydın canım umut fakirin ekmeği işte :KK70: :KK70:

Günaydın canımcım :)

Günaydıın canımm inşallah :KK66:

Bizde pazar günü babamın arkdşının nikahından snra dedi babam ikeaya gidelim diye istemedim ama zaten o pisliklerde korkalım istiyolar kızım boşver dedi çok az gezdik döndük snra eve çokta kalabalıktı ...

Kız senin belin ağrıyodu zaten yine mi temizlik yaptın :KK70: :KK70: :KK70: Annen resmen kullanmış seni :)

@MrsAlone Canım sen nerelerdesin işe girdin en son nasıl gidiyo fırsat bulunca yaz :KK66:

valla koltk falan cektim altlarını sildm hep hiç acıma yok bu analarda :KK70:

benimde annem hem temizlik yaptırır hemde beğenmez yaptığımı :KK70::KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:

birde mutfak yaptırıyoruz her yer toz pislik oldu ya :110::110:

Eyvahh eyvah evde kıyamet kopuyodur o zaman :KK48::KK48:

her anne aynı galiba:KK12:
gerçi ben evdeyken hiç bir şey yapmıyordum şimdi tek başına yaşayınca mecbur yapıyosun hatta baya titizmişim :KK71::-)

Valla ben kendimi bildim bileli yapıyorum , evlenincede ben yapıcam zaten alışmış oldum şimdiden :KK59:

:KK70: bnmki elini sürmz olmams bi daha yap der :KK70: :KK70:

:KK8::KK8::KK8:

Güzel mi canım nasıl pişman oldun mu hiç ? Değiştime imkanı verdiler mi sanada .)
Canım ben çok severek aldım ama henüz kullanmaya başlamadım tabii.
Şuan mağazada bekletiyorum bi süre bekleteceğim alırkende değiştirme şansım var istediğim modelle değiştirebileceğim yani ben benmkini atayım bak modele
Ben evlilik fuarından aldım set olarak baya da uyguna geldi

Eklentiler

• image.png
    image.png
    137,4 KB · Görüntüleme: 36
X