- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.281
Ben yokken ne çok konuşmuşsunuz öyle
Orya sen de mi muhasebeciydin
Gelenlere de hoşgeldiniz diyorum efenim 2017 gelinleri çoğalıyor
Yemek takımını Bernardodan alan var mı kızlar ?
Ben de muhasebeci olma yolundayım bakalım şuan bilanço büyük defter gidiyorumEvet canım bende muhasebeciyim :) Çook konuştuk sorma
Benimki karaca canım
Sen nasılsın napıyosun?
Ben de muhasebeci olma yolundayım bakalım şuan bilanço büyük defter gidiyorum
Baksana ben yokken üç kişi katılmış aramıza :)
Ben hep aynıyım canım malesef
Bu bir şey olmaması da çok sıkıcı ama beHayırlısı olsun canım :))
Ayyy bende aynıyım bi değişiklik yok çıkmayı bekliyorum :) Yanlız değilsin
Bu bir şey olmaması da çok sıkıcı ama be
1.5 Sene var be canım valla hiç geçmeyecek gibi geliyor banaNapıcan başka çare yok :))
1.5 Sene var be canım valla hiç geçmeyecek gibi geliyor bana
evlenmek istiyorum ama aday adayı bile yok geçen bi falcıya gitmiştim bu yıl sonuna doğru nişan 2017 mayısta düğün var dedi
kiz sen tam benim kafadanmissinyalniz olmadigima sevindim
Bendede hersey hazir ama bir damat adayi yok, hatta aday adayi bile yok. Ben Fallardan korkarim, ama benimde 2010 senesinde icime dogmustu, ben 2017 senesinde evlenecegim diyeArtik neyin kafasini yasiyorum bilmiyorum, ama gönlümdeki ciksin artik karsimaaaaaa
Hakkınızda hayırlısı olsun hoşgeldiniz belki de yarın biri çıkıcak karşısınıza hiç belli olmaz :))
Hosbulduuum, Insallaaah diyeyimama tabiki en önemlisi hayirlisi olmasi
25 yasindayim, yurtdisinda yasiyorum. Burada fazla türk yok, yabanciylada ben istemiyorum...Aynen öyle :) yaşınız kaç nerdensiniz?
25 yasindayim, yurtdisinda yasiyorum. Burada fazla türk yok, yabanciylada ben istemiyorum...
Ailecek burada yasiyoruz :)
Almanya, nasipte varsa gelir hintten yemenden demisler, ama 2017 ye yetisse güzel olurEee e türk erkek nerden bulucaksınız :) hangi ülke?
Almanya, nasipte varsa gelir hintten yemenden demisler, ama 2017 ye yetisse güzel olur