2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

23 yaşındayım şubatın 7 sinde sözüm oldu nisanın 30 unda nişan canım. sevmiyor öyle şeyleri

çocuga imkan vermiyorm ki :KK70: insan içinde istemem millete reklam olmak istemiyrm pasta vs istemiyorum değişik bişeyler olsun beklemediğim anda yap fln derkn etmiyorm dedi :KK70:

evet bende öyle düşünüyorum , kafa yorması uğraşması :KK68:
ayy evet yaaa :KK200: o çaba değiyor zaten her şeyee:KK49::oops:
23 yaşındayım şubatın 7 sinde sözüm oldu nisanın 30 unda nişan canım. sevmiyor öyle şeyleri
tüh ya keşke yapsaymış :KK61:
çocuga imkan vermiyorm ki :KK70: insan içinde istemem millete reklam olmak istemiyrm pasta vs istemiyorum değişik bişeyler olsun beklemediğim anda yap fln derkn etmiyorm dedi :KK70:
benmkide insan içinde değildi bi parka etti ama hiç beklemiyodum .. teklif etmesini bekliyodum tabiki ama öyle bi kurguladıki yine d ehiç beklemediğim bi anda oldu diyebilirimmm:KK19:

ayy evet yaaa :KK200: o çaba değiyor zaten her şeyee:KK49::oops:

tüh ya keşke yapsaymış :KK61:

benmkide insan içinde değildi bi parka etti ama hiç beklemiyodum .. teklif etmesini bekliyodum tabiki ama öyle bi kurguladıki yine d ehiç beklemediğim bi anda oldu diyebilirimmm:KK19:
bir de bazen kuyumcu önünden falan geçerken diyorum bak şu tektaş güzelmiş falan imalar :KK70:

geçen en son dedm bende git bi tek taş al da sözdn önce takaym miiete teklif etti derm dedm dimi öyle yapalm diyo :KK70:

hepsimi aynı bunların ya benimki de ergen işi bunlar hep diyor

bir de bazen kuyumcu önünden falan geçerken diyorum bak şu tektaş güzelmiş falan imalar :KK70:
ya ben açık açık sen teklif edene kdr bi çeyiz parçası bile almm dedim :KK70:
teşekkür ederim:KK16:

Kısmet değilmiş demek :KK17:
olsun canım mutlu huzurlu olunda :KK68:
geçen en son dedm bende git bi tek taş al da sözdn önce takaym miiete teklif etti derm dedm dimi öyle yapalm diyo :KK70:
nasılda işine geliyor :KK48::KK48::KK48:
hepsimi aynı bunların ya benimki de ergen işi bunlar hep diyor

benmki valla çok güzeldiii:oops::KK68:

:KK70: :KK70: :KK70: 59 kiloyum ben artık :KK70: elbiseyi 38 beden sipariş vercm o zaman mecbur zayıflarım :KK70: takıntılı mıyım ne :KK53:

:KK70: :KK70: :KK70: veremezsen nolcakk :KK70:

göbek var sadece biraz ah ah :KK14:

Geçer canım göbek yürüyüş yap bol bol :KK66:

kızlar bakın ne aldım çok tatlı tavsiye ederim :KK45::KK68:

Eki Görüntüle 1797256

Çok güzeller güle güle kullan canım :KK19:

Merhaba hoşgeldin sözlüymüşsün hayırlısı olsuun hakkınızda :KK66:

:KK57: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: zorla aldırtcan ahahahh

Çalışmaktan yazamadım kızlarr off of :KK59::KK59: ayrıca yemekte yiyemedim bugün atıştırmalıklarla idare ediyorum :KK30:

X